Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Dla mnie Gears Tactics to AAA. 

nie tylko dla Ciebie, nie wiem jak można nazywać ten tytuł niskobudżetową produkcją

Opublikowano

PanieKamilu ja za te 700 mam dostęp do każdej gry od MS, którą wydają w danym roku plus masę dobra, które Phil co miecha wrzuca w ramach abonamentu plus granie online. Ty natomiast kupujesz Returnala za 330 pln plus plusa za 250 i jeszcze na Kene Cię stać, no nie wiem co tak słabo :reggie:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

za te 700 mam dostęp do każdej gry od MS, którą wydają w danym roku

Czyli Game Pass będzie opłacalny w 2025.

Opublikowano

Dla mnie już jest :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ależ ich piecze ten gamepass, Spencer ty chory skurczybyku :obama:

A pomyśleć co tu się będzie działo, jak grube Spencerowskie działa z bethesdy wyjadą 

Opublikowano
10 minut temu, Soul napisał:

PanieKamilu ja za te 700 mam dostęp do każdej gry od MS, którą wydają w danym roku plus masę dobra, które Phil co miecha wrzuca w ramach abonamentu plus granie online. Ty natomiast kupujesz Returnala za 330 pln plus plusa za 250 i jeszcze na Kene Cię stać, no nie wiem co tak słabo :reggie:

No tak, w passie masa dobra a w plusie nie ma gier. Już pomijam fakt, że jeszcze za żadną grę nie dałem 350 zł a za plusa 250 zł. Potem i tak finalnie kończy się, że za 700 zł odpalasz gierkę na 1,5h i leci z dysku. Co do premierowych gier to wierz lub nie ale czasem warto wydać większe siano aby dostać projekt z rozmachem "niż Medium, Gears Tactics, Psychonauts 2, Gunk" co oczywiście nie znaczy, że przy mniejszych grach nie można się dobrze bawić. No teraz do plusa trafi oddworld soulstorm na premierę ale ja nie bot i nie zamierzam się nad tym spuszczać bo "na premiere". Przynajmniej nie będę się czuł jak bot kiedy wypeirdole z dysku po godzinie.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, Hum napisał:

Ależ ich piecze ten gamepass, Spencer ty chory skurczybyku :obama:

A pomyśleć co tu się będzie działo, jak grube Spencerowskie działa z bethesdy wyjadą 

Tak, tak. Kupno bethesdy jest jak potwór z lochness. Wszyscy o nim mówią ale nikt go nie widział.

Opublikowano

700 ZA ROK XDDD

Trzeba być frajerem, żeby tyle zapłacić jak sam MS oferuje konwersję z golda. Co za imbecyle xDD

Opublikowano

Lepsze jednak Halo niż indyk za 339zł 

returnal-screen-03-ps5-15jun20-en?$nativ

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Lepsze jednak Halo niż indyk za 339zł 

returnal-screen-03-ps5-15jun20-en?$nativ

Ależ to będzie cudowne nowe IP <3

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

No tak, w passie masa dobra a w plusie nie ma gier. Już pomijam fakt, że jeszcze za żadną grę nie dałem 350 zł a za plusa 250 zł. Potem i tak finalnie kończy się, że za 700 zł odpalasz gierkę na 1,5h i leci z dysku. Co do premierowych gier to wierz lub nie ale czasem warto wydać większe siano aby dostać projekt z rozmachem "niż Medium, Gears Tactics, Psychonauts 2, Gunk" co oczywiście nie znaczy, że przy mniejszych grach nie można się dobrze bawić. No teraz do plusa trafi oddworld soulstorm na premierę ale ja nie bot i nie zamierzam się nad tym spuszczać bo "na premiere". Przynajmniej nie będę się czuł jak bot kiedy wypeirdole z dysku po godzinie.

No widzisz a tu żaden bot nie dał za GPU 700 zł za rok, więc jak już idziemy jednym torem to jedźmy, wy nie wydajecie na gry po 330 pln a my nie wydajemy po 700 za gpu ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Halo? No najlepsza gra multiplayer na ten rok i najprawdopodobnie resztę generacji. Nie mogę się doczekać.

A będzie ten multiplayer, bo parę razy pisali, że wyrobią się jedynie z singlem.:facepalm:

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

A będzie ten multiplayer, bo parę razy pisali, że wyrobią się jedynie z singlem.:facepalm:

Będzie

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Mówili, że wydadzą je oddzielnie, ale nie że tylko singla robią. Z resztą beta ma już ruszyć w tym połowie tego roku.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Nigdy tak nie napisali

Opublikowano
1 godzinę temu, Hum napisał:

700 zł za GPU to tylko takie ameby jak ty są w stanie zapłacić

Nawet jeśli to klapy tyle dadzą za indyka returnal i ratcheta dla dzieci, za dwie ujowe gierki na weekend  :yao:  

oranie niebieskich frajerów tymi paździerzami :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.