Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak, a potem w temacie soulsów ' WIDZIELIŚTA NOWY FILMIK VAATIVIDIA, WOOW, ALE TO LORE SOULSUF DOBRE"

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

Mam wyobraźnie

No tego akurat klaperstwu nie brakuje, wręcz obserwujemy na forum nadmiar waszej wyobraźni.

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Tak, tak, a potem w temacie soulsów ' WIDZIELIŚTA NOWY FILMIK VAATIVIDIA, WOOW, ALE TO LORE SOULSUF DOBRE"

Znowu kłamiesz, wszystko okej tak w życiu ogólnie ?

Opublikowano

Niestety, dzis prawdziwych bociarzy juz nie ma...

Bo jak kurwa maja byc jak kupili zadymiarke do netflixa i Dee zeby ratowac sytuacje to chodzi po bibliotekach i pisze te swoje posty o niczym :/ smutny upadek gracza, ale moze przede wszystkim czlowieka.

Opublikowano

Chujowa seria to i obrażamy 

Opublikowano

Miyazaki ma pewnie bekę z fantastów, którzy wymyślają za niego te wszystkie historyjki z gry.

- Hashimoto-kun weź tam coś napisz, że było ciemno, a potem był ogień, a potem znowu będzie ciemno. Resztę niech sobie dopowiedzą ze śladu pazura na drzwiach.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Kolejna bombka prawdy. Wyspałeś się chyba:) 

Idać dalej tym tropem to uważam że jedyne co posiadacze MS dostaną w przypadku gier od Bety to tylko czasowe exy i ten czas będzie kupiony za kase. Nic więcej. 

Ja tam najbardziej liczę na to, że MS postawi na agresywną kampanię reklamową i pójdzie po rozum do głowy, że gracze lubią jednak gry single player nastawione w równym stopniu na opowiadanie historii co na gameplay. Nie oszukujmy się kolego, jak na rynku stacjonarek zostałoby samo Sony, a handheldów - Nintendo to dymania graczy na dwa baty nie byłoby końca.

Jeśli jednak będą kombinować aby koszt produkcji gry obciąć jak się tylko da, czy to mniejszymi budżetami niewystarczającymi na AAA czy to wycinaniem zawartości pod DLC to branża zaliczy regres. Przynajmniej po stronie MSu, a czemu MS nie może się cofać to napisałem powyżej (chodzi o shreks z graczami wbrew ich woli :)))) ).

Opublikowano
40 minut temu, 20inchDT napisał:

Miyazaki ma pewnie bekę z fantastów, którzy wymyślają za niego te wszystkie historyjki z gry.

- Hashimoto-kun weź tam coś napisz, że było ciemno, a potem był ogień, a potem znowu będzie ciemno. Resztę niech sobie dopowiedzą ze śladu pazura na drzwiach.

Przecież juz powtarzałem dlaczego boty nie potrafią połączyć prostych wątków. Spencer zna swoją fanbaze wiec serwuje mile i przyjemne halo czy gearsy(tutaj to juz w ogóle zrobili girls soft)

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Exact a jakie to uczucie zapierdalać przez połowe obcego kraju żeby mieć konsole na Xbox Series X na premiere i od pond 3 miesięcy grac w starę gierki?

Taki double frajer bo nie dość że kupił szrota to jeszcze nie w polsce!

Jest to trudne pytanie bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czego sam jesteś najlepszym przykładem.

Jesli chodzi o mnie to aktualnie przeżywam absolutne nawrócenie w gamingu, moja biblioteka gier w które gram lub są do ogrania ściągnięte na dysku jest najdłuższa w moim życiu, żadna gra która już ograłem nie była dla mnie stara.

Ori - pierwszy kontakt, gra się nie starzeje, świetny tytuł, musi have dla każdego kto nazywa się graczem, to na takich grach sie człowiek wychowywał, Ori 2 leży na dysku w kolejce.

Hellblade - czaiłem się do tego na PS4, dostałem za 4zl w usłudze od Boga to skorzystałem.

Control - czekałem na next gen patch żeby ograć to w jedynym słusznym klatkarzu.

Forza 4 - stara? Heheheh nie ma lepiej wyglądającej i bardziej wciągającej gry na konsolach

Gearsy 5 - stare? Hehehe wciągają graficznie każdy tytuł na PS4

Deliver us the Moon - bardzo fajna historia, normalnie bym nie spojrzał na ten tytuł, nie mówiąc nawet o wydaniu na to pieniędzy, dzieki usłudze od Boga ukończyłem bardzo fajna historie, fabularnie wciąga nosem TLOU2

Aktialnie pogrywam w Wrackfest, po prostu, fajna gierka na chillout, gram w Snowrunner, to samo, po prostu dobra gra na chillout.

Dirt 5 - za 4zl?, czemu nie, zrobili go przecież ludzie którzy stworzyli najlepsze wyścigi na PS4 czyli Driveclub.

Absolutnie nie żałuje ze jechałem po Xboxa tyle kilometrów, zreszta i tak mi jeden szedł kurierem z Polski na wypadek gdyby nie udało mi się kupić w Irlandii.

Czemu to jednak zależy od tego punktu siedzenia?

No popatrz na siebie, typowa dla klapa kupa wstydu, nawet godność nie pozwala odkryć profilu, na Xboxie tylko The Medium i liźnięta Forza Horizon 4.

No kurwa pro gamer który zarzuca mi ze gram w stare gierki xD

Siedzisz za to wygodnie w kutasem Jima Ryana w pysku i piszesz ze to jest sex o którym zawsze marzyłeś, i w waszym związku nigdy nie było lepiej, nie dziw się ze inni tylko parskają śmiechem.

Gdyby faktycznie było tak ze na PS5 są gry warte ogrania to tez bym miał PS5 bo jak sam wiesz, na wyspach na taka konsole się pracuje 4dni jednak DLC, 11 letnia gra, gra dla 6 latka a najciekawiej zapowiadająca się gra na ten rok okazuje się ze to przygoda na 5 godzin mnie niczym nie przyciągają a rozpadający się pad mnie nie jara, nie mam 12 lat.

Opublikowano

No niezle nawrocenie gamingu. Forza, Ori i same gowna ktorych normalny czlowiek by kijem nie tknal z kilometra. Poza tym poza dirtem sa stare, na olxie kosztuja 20zl i zadna nie jest exem, a gearsy to taki kurwa killer graficzny ze drakes fortune remastered z 2007 roku go czapka nakrywa. Wstydzilbys sie exact do chuja

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jest to trudne pytanie bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czego sam jesteś najlepszym przykładem.

Jesli chodzi o mnie to aktualnie przeżywam absolutne nawrócenie w gamingu, moja biblioteka gier w które gram lub są do ogrania ściągnięte na dysku jest najdłuższa w moim życiu, żadna gra która już ograłem nie była dla mnie stara.

Ori - pierwszy kontakt, gra się nie starzeje, świetny tytuł, musi have dla każdego kto nazywa się graczem, to na takich grach sie człowiek wychowywał, Ori 2 leży na dysku w kolejce.

Hellblade - czaiłem się do tego na PS4, dostałem za 4zl w usłudze od Boga to skorzystałem.

Control - czekałem na next gen patch żeby ograć to w jedynym słusznym klatkarzu.

Forza 4 - stara? Heheheh nie ma lepiej wyglądającej i bardziej wciągającej gry na konsolach

Gearsy 5 - stare? Hehehe wciągają graficznie każdy tytuł na PS4

Deliver us the Moon - bardzo fajna historia, normalnie bym nie spojrzał na ten tytuł, nie mówiąc nawet o wydaniu na to pieniędzy, dzieki usłudze od Boga ukończyłem bardzo fajna historie, fabularnie wciąga nosem TLOU2

Aktialnie pogrywam w Wrackfest, po prostu, fajna gierka na chillout, gram w Snowrunner, to samo, po prostu dobra gra na chillout.

Dirt 5 - za 4zl?, czemu nie, zrobili go przecież ludzie którzy stworzyli najlepsze wyścigi na PS4 czyli Driveclub.

Absolutnie nie żałuje ze jechałem po Xboxa tyle kilometrów, zreszta i tak mi jeden szedł kurierem z Polski na wypadek gdyby nie udało mi się kupić w Irlandii.

Czemu to jednak zależy od tego punktu siedzenia?

No popatrz na siebie, typowa dla klapa kupa wstydu, nawet godność nie pozwala odkryć profilu, na Xboxie tylko The Medium i liźnięta Forza Horizon 4.

No kurwa pro gamer który zarzuca mi ze gram w stare gierki xD

Siedzisz za to wygodnie w kutasem Jima Ryana w pysku i piszesz ze to jest sex o którym zawsze marzyłeś, i w waszym związku nigdy nie było lepiej, nie dziw się ze inni tylko parskają śmiechem.

Gdyby faktycznie było tak ze na PS5 są gry warte ogrania to tez bym miał PS5 bo jak sam wiesz, na wyspach na taka konsole się pracuje 4dni jednak DLC, 11 letnia gra, gra dla 6 latka a najciekawiej zapowiadająca się gra na ten rok okazuje się ze to przygoda na 5 godzin mnie niczym nie przyciągają a rozpadający się pad mnie nie jara, nie mam 12 lat.

No to niezła projekcja. Wygląda to jednak tak że przez ostatnie 10-12 lat miałeś tone dobrego gajmingu (ps3 i ps4) ale pod koniec poprzedniej generacji już byłeś troszke zmęczony graniem. Jednak żeby być trendy wziałeś konsole konkurencji. I żeby nie musieć sobie powiedzieć "z sonką jednak było lepiej" to na siłę napierdalasz te gierki robiąć listy tego co ograłeś. 

Ja gram codziennie - mój GT nie jest prywatny (deepthroat codziennie zagląda) ale nie wymieniam gier jak poyeb tylko w nie gram. A i sonka ma więcej nowych zapowiedzi niż Xbox więc to granie w stare gierki jeszcze troche potrwa. Ciekawe kiedy wsiądziesz w furę i najebiesz 600km za sonka?

Wyglądasz mniej więcej tak:

l978o6eufrn41.png

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Wyglądasz mniej więcej tak:

l978o6eufrn41.png

Od kilkunastu dni co drugi bot tak wygląda 

Opublikowano

no ale liściu fajny argument z dupy, że na PS3 było świetnie, ale pierwszy kontakt z XSX to już chuynia, a prawda jest taka, że potężne Playground i ich Godrizon kruszy najtwardszy beton i jara się ku,rwa każdy kto nie ma alergii na samodówki

a że to gra ze wstecznej? no jakby fan samochodówek miał wybrać PS5 to by w ogóle zdechł z głodu :) 

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

No to niezła projekcja. Wygląda to jednak tak że przez ostatnie 10-12 lat miałeś tone dobrego gajmingu (ps3 i ps4) ale pod koniec poprzedniej generacji już byłeś troszke zmęczony graniem. Jednak żeby być trendy wziałeś konsole konkurencji. I żeby nie musieć sobie powiedzieć "z sonką jednak było lepiej" to na siłę napierdalasz te gierki robiąć listy tego co ograłeś. 

Zgadza się, od 500 stron się tu tłumaczy klapom ze wszystkie gry Sony są na jedno kopyto, cinematic experience, no gaming experience, gałka do przodu, strzałka tylko gdzie iść i wielcy kurwa gracze xD

Bylem zmęczony tym dlatego chciałem odskoczni, kiedy pojadę 600km po swoją PS5? Jak zapowiedzą Slimke/Pro PS5 i będą dwie gry które mnie zainteresują, bo tytuły jakie zapowiedzieli na ten rok na SOP to ja dostaje co miesiac w GamePassie.

Opublikowano

"Bierz, nie zastanawiaj się. Tak jak Ty, ostatnie lata grałem tylko na PS4 przez co ominął mnie Xbox One z dość ciekawą biblioteką tytułów na wyłączność. Teraz ogrywam wszystko dzięki GP + multiplatformy w najlepszej jakości, na które też czasu zabrakło :)"

Jak namówić potencjalnego klienta na zakup? A tak. Kłamstwiem. Szkoła Spencer zdaje egzamin. Kłamstwa i puste obietnice.

Opublikowano

Abstrahując od tego nędznego  wys*rywu exacta w którym popisał się brakiem znajomości branży, to jak myślicie, kto dostanie najwięcej nagród od krytyków i znawców branży - BAFTA 2021? The Last of Us 2 czy Ghost of Tsushima?

https://www.gry-online.pl/newsroom/bafta-2021-the-last-of-us-part-ii-ghost-of-tsushima-i-hades-z-naj/zf1f602

Przypominam, obie gry są dostępne tylko na systemach z logiem PlayStation - platform z najlepszymi tytułami i będącymi najlepszymi miejscami do grania.

Opublikowano

THE LAST OF US 2.

Ktoś wie dlaczego MS nie wystawił żadnej gry do BAFTA 2021? Jakieś kruczki prawne czy cuś? Nie mogę zbytnio znaleźć informacji na internecie na ten temat. Zawsze to podniosłoby konkurencję................ XD

Opublikowano

Macie tam na tym plejstejszon Deadly Premonition 2? Nie? To nie ma sensu kupować, elo.

Opublikowano
29 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ktoś wie dlaczego MS nie wystawił żadnej gry do BAFTA 2021?

z gier Xbox Game Studios nominacje dostały:

Sea of Thieves, Flight Simulator, Tell Me Why, Minecraft Dungeons i  Ori and the Will of the Wisps,

a z gier Bethesdy:

Doom Eternal

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Tell me why zrobiło xbox game studio jakieś?

wydawcą jest Xbox Game Studios, analogiczny przypadek jak Death Stranding, Returnal czy Spiderman z 2018 r. gdzie wydawcą było, będzie SIE/Playstation Studios

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.