Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PO CO WIĘCEJ LAT GWARANCJI

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 997,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

za rogiem returnal, rachet i horizon 2 a boty o dethloopie :dynia:ale co sie dziwic jak te łajzy bez godności lubią kiepskie gierki. Boty pyerdola o wyimaginowanej forzie 5 ktorej nawet nie zapowiedzieli :dynia: no czy sa gdziesz wieksze debile:notbad: pytanie retoryczne ofc

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Kazde playstation ktore mialem bylo katowane po kilka lat, nigdy nie mialem zadnych problemow czy awarii.

Kto nigdy nie wymieniał lasera w napędzie PSX, ten życia nie zna.

Ale fakt, X360 to był pod kątem awaryjności: stonoga.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

No po co więcej? Za rok kupi się PS5 Slim, a za dwa PS5 Pro.

A będą już dobre gry na to, czy nadal jaranie się remasterami i dlc?

Opublikowano

Brzmi jak kolejna konsola Sony, którą warto będzie wziąć pod koniec generacji, by nadrobić te 2-3 gry, tak jak to było w przypadku PS4. 

Opublikowano

Za jakoscia PS5 stoi marka PlayStation ktora jest synonimem japonskiej niezawodnosci nieprzerwanie od trzech dekad. Rok gwarancji jest wystarczajacy skoro wiem ze sprzet przy normalnym korzystaniu jest nie do zajebania.

Opublikowano
7 minut temu, l33t napisał:

Ale fakt, X360 to był pod kątem awaryjności: stonoga.jpg

Ale po tym MS ogarnął dupę i wypuścił iteracje 360tki chodzące jak złoto. Miałem Elite, który pod względem jakości przeżyje wszystkie PS5 na luzaku :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Ale po tym MS ogarnął dupę i wypuścił iteracje 360tki chodzące jak złoto. Miałem Elite, który pod względem jakości przeżyje wszystkie PS5 na luzaku :xboss:

No ogarnął, ale sporo czasu im to zajęło. U mnie nawet kiedyś Falcon, który już był odświeżoną rewizją, też poszedł do piachu. I dopiero Jasper był tam nie do zajechania.

Opublikowano

Czujecie jakim trzeba być zdesperowanym aby walczyć gwarancją? To już wyższy poziom autyzmu nieosiągalny dla normalnych graczy:dynia:

Opublikowano
2 minutes ago, l33t said:

No ogarnął, ale sporo czasu im to zajęło. U mnie nawet kiedyś Falcon, który już był odświeżoną rewizją, też poszedł do piachu. I dopiero Jasper był tam nie do zajechania.

Mój Jasper miał RRoD

Opublikowano

Mojego Falcona po 5 latach wiernej służby wymieniłem na PS3, żeby sobie ponadrabiać gierki z niej. Zero problemów, służył wiernie, JAK PRAWDZIWY ŻOŁNIERZ

I wanted to practice my digital painting, so have a Solid Snake! :  metalgearsolid

Opublikowano

Prosty plan, PS zawsze wjeżdża na chwilę pod koniec generacji konsolek, ogrywa się 3-4 co fajniejsze gierki i puszcza dalej. Sposób prosty, skuteczny i stosowany już przez nasze babcie.

Opublikowano

Co tam u was panowie?
Kolejny dzień dominacji koloru zielonego, zbiegający się z zielonym świętem w Irlandii, przypadek? Nie sondze.

Zabawne ze Spencer wytarł klapami podłogę kolejny raz a Ci kurwa latają jak powieszona szmata na wietrze.

Opublikowano

4 minuty temu, Bzduras napisał:

Prosty plan, PS zawsze wjeżdża na chwilę pod koniec generacji konsolek, ogrywa się 3-4 co fajniejsze gierki i puszcza dalej. Sposób prosty, skuteczny i stosowany już przez nasze babcie.

Jedyne w co z babcią grałem, to Wormsy i później pierwsze Simsy.

Tak więc przykro mi, ale muszę tutaj niestety podważyć prawdziwość słów szanownego kolegi... :sir:

Opublikowano

No PS3 do dziś działa jak złoto, szkoda, że PS4 to gówno obesrane jeśli chodzi o jakość wykonania. I ten strzelający z pizdy plastik.

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy zadowolone będą jak nie będzie w ogóle gwarancji, bo jak małż się spierdoli to można kupić drugiego ku chwale Sony Szajbusy. :)

Spoko

Niedługo w ofercie sony pojawią się konsole REFUBRISHED i dymanko osiągnie level apple

Opublikowano

Proszę mi wytłumaczyć jak to jest. M$ nie wydaje narazie żadnych exów a spuszcza takie bomby dzień w dzień że aż nie wiadomo za co się brać.  Fenomen którego nawet ja nie rozumiem a co dopiero klapy. Nie dociera do nich jak konsola bez filmowych exów samograjów niszczy im wyobrażenie o świecie.

Opublikowano

O jakich bombach piszesz? O crapach pokroju Outsiders?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.