Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No skoro wszystkie gry wychodza zaraz na PC to po co mi plejka? Thusime skonczylem, a zaraz będzie na PC, Days Gone w kwietniu, Final w czerwcu, a Ratchet za bardzo mnie nie interesuje.

TLOU 2 przejdzie się kiedyś jak wyjda jakieś exy tylko na plejke, bo 30 fpsow po tylu latach grania na PC powoduje odruch wymiotny.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, MYSZa7 napisał:

No PS3 do dziś działa jak złoto, szkoda, że PS4 to gówno obesrane jeśli chodzi o jakość wykonania. I ten strzelający z pizdy plastik.

U mnie w domu jest powiedzenie "mówisz sonka, myślisz rozjebany napęd" do tej pory tylko z ps4 nie padł mi napęd ale za to pierwszy raz mam ochotę się zabić jak odpala się ten odrzutowiec i pierwszy raz w życiu zepsuł mi się pad od konsoli  :)

Opublikowano
46 minut temu, Hum napisał:

A będą już dobre gry na to, czy nadal jaranie się remasterami i dlc?

Brawko dotarłeś na szczyt hipokryzji
Dumb And Dumber Gag GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No to piękna miłość. Pamiętam jak pięknie easy napierdalał na XSX i tylko PS5 i PC, ale teraz już tylko PC. :pawel: 

No i czego znowu nie rozumiesz? Ze 2m temu zeby zagrac w gry z PS4, które ominalem trzeba było mieć konsole Sony, a teraz nie trzeba?

Opublikowano

Pewnie że nie trzeba wkoncu 3 z ponad 100exow wyszły n pc.

Opublikowano

No ale 3/4 exow ograłem na ps4. No przepraszam ze jak chce w coś zagrac to sobie kupuje a nie czekam jak Vizir 10 lat, aż stanieje. 

Opublikowano

No to wroc do moich postów i wymien dokładnie jakie gry chciałem nadrobić i dlaczego kupilem konsole Sony. 

Opublikowano

Nie to co na plejce - pilocik, browarek, Disney+ i nextgen aż sam się wylewa z ekranu

image.png.1d5b4632fdea301e7216391ce7441153.png

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

To tak zwany nextgenowy pepper 

Pepper? To ta apka z promocjami z której żałosne, zjadajace kupę z pod siebie boty dowiadują się ze można oyebac Spencera na gamepassa bo jest do kupienia 100-pak pringelsow. Albo ze można oyebac ms polska kupując gry w brazylijskim store?

Opublikowano

A pomyslcie sobie jak na miejsce zapijaczonej mordy wyprzedajacej majatek narodowy eksy wejdzie znowu ktos kto kuma o co w tym wszystkim chodzi :banderas: PS5 rozkurwia xboxa w pyl a wlasciwie leci bez pilota. Przeciez ta generacja to byla jedyna szansa dla zielonych na realny atak na tron a jedynie jak zwykle poszarpali za nogawke

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Nie sondze

To zapuść sondę jeszcze raz.

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

PS5 rozkurwia

Owszem, ale głowy od tych piszczących cewek :)

Opublikowano

Skończy się jak zawsze. Nie wiem jak boty tutaj ale po pokazie series x(grudzien 2019) były krzyki, że sony nie stworzyło konsoli, że chłodzenie złe, że płyty główne padają, że nie ma rdna 2, że nie ma sprzętowego rt, że nie wyrobią się na 2020, że......(tutaj wstaw co chcesz) a skończyło się tym, że zrobili więcej konsol niż xbox, zadebiutowali w terminie, dojebali rdna 2 + raytracing i do tego wydali gierki:banderas: sony od dawna prowadzi polityke gdzie ms strzela na lewo i prawo a potem jak już się wystrzela to wjeżdza plejstejszonowy walec i zbiera całą grową atencje i poklask prawdziwych graczy. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

śmieciara 4.5 bez gier nie ma rdna2 :) 

EuxgyuuWQAE6Phx?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

ma problemy są z chłoodzeniem

Sugerujesz się tymi zdjęciami ze standów w marketach gdzie konsola pod pleksą pracuje?

:dynia:

Opublikowano

cewki to będzie najmniejszy problem jak po patchach zwiększą prędkość wiatraków

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież PS5 nie ma pełnego RDNA2, ma problemy są z chłoodzeniem i cewkami, RT oszukane. Kamil przestań ćpać baranie.

Wiesz co to jest architektura rdna 2? Wiesz co to są customowe części?

oszukane rt :dynia: no debil:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jakoś w poprzednich generacjach nie przeszkadzało to konsolom pracować i nie wywalać się na ryj :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.