Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Gra z ps5, która podobno wykorzystuje wszystkie soki z konsoli vs gearsy z xbox one :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

obraz.thumb.png.aab14217a2d0d7fbf6e4548bda8e31ad.png

Deep Throat, musisz w inny sposób promować swój kanał.

Opublikowano

Boże, jakie to smutne, że boty musza walczyć girlsami z 2018 roku :xboss: szkoda, że phip dostarczyć amunicje dopiero w 2025:ragus:

Opublikowano

No, smuteczek, że sztosy na Xbox z 2018 rozkurviają graficznie najnowsze gierki na PayStation 5 :xboss:

Opublikowano

Fajnie że Sony daje gry za darmo. Dodam do konta i nawet moich 4zł nie zobaczą. 

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

No, smuteczek, że sztosy na Xbox z 2018 rozkurviają graficznie najnowsze gierki na PayStation 5 :xboss:

Dlc do spidera rozpierdala techniczne wszystko co kiedykolwiek wyszlo na klocu

Opublikowano

Rozumiem, że oferta Sony może się bardziej podobać. W końcu klapy mają całe dwie gry niedostępne na poprzedniej generacji (mimo, że jedna to ta sama gra co na PS3 w nowej grafice). Natomiast trzeba być niezłym retardem by nie rozumieć czemu asymetryczne analogi są lepszym rozwiązaniem. No ale co sonka to sonka. Każdy choć w połowie rozumny człek wie również‚ że wygodniejszym sposobem są łopatki zamiast przednich przycisków. Niestety nie jest to wymysł $ony więc tutaj zapewne będzie obrona Częstochowy bo haptfutyczne triggery to dealbreaker.

W takim wypadku (łopatki) gałki mogłyby być symetryczne pod warunkiem ich ułożenia takiego jak w przypadku pro controllera do Wii U. No ale po chuj się produkować

No jak tu was nie jebać głupie klapy?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Podsumowanie wczorajszego dnia:

Epic Games: dajemy starocie i indyki za darmo.

Sony PlayStation: dajemy starocie i indyki za darmo.

Microsoft: każemy płacić za wypożyczenie indyków i staroci 700 PLN rocznie (i nie są na zawsze)

Spoiler

Nintendo - sprzedajemy indyki i starocie jak nowe AAA i zarabiamy na tym więcej niż tych trzech powyżej :yao:

Opublikowano

Ty faktycznie  te gp i ms wyglada blado na tym tle. 

Czekaj Czekaj, bo się obudziłem dopiero. MSzit każe sobie płącić co miesiąc 55 zł za takie indyki, a Sony rozdaje je za friko na zawsze po przypisaniu do konta?! Hahaha i widzicie bociska. Sony siedzi cicho i robi swoje, a Spencer kłapie jęzorem i zostaje pokonany własną bronią. Znaczy nie do końca własną, bo on żąda pieniędzy za takie gry. Jebać MS z rana to na padzie śmietana.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
40 minut temu, Mendrek napisał:

Podsumowanie wczorajszego dnia:

Epic Games: dajemy starocie i indyki za darmo.

Sony PlayStation: dajemy starocie i indyki za darmo.

Microsoft: każemy płacić za wypożyczenie indyków i staroci 700 PLN rocznie (i nie są na zawsze)

Ukryj zawartość

Nintendo - sprzedajemy indyki i starocie jak nowe AAA i zarabiamy na tym więcej niż tych trzech powyżej :yao:

Pięknie wyjaśnione, zrobi ktoś infografikę, żeby niektórym ułatwić sprawę? :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jeśli ktoś serio porównuje wrzucenie tych kilku gierek od Sony, do polityki gamepassa, gdzie tylko w tym miesiącu trafiło do usługi kilkadziesiąt gier, w tym kilka nowości, to niestety widać jak wielkie szkody w niektórych umysłach wyrządziła polityka Xboxa.

Fajnie że Sony się stara, podniosło jakość gier PS Plusa i obiecuje politykę w ramach której do Plusa regularnie mają trafiać nowe premierowe gry jak np. nadchodzący Oddworld, ale ani działania Sony, ani Google, ani żadnego innego podmiotu na rynku, nie mogą się obiektywnie równać z tym co dostarcza Microsoft ze swoim gamepassem. To po prostu nie ta półka.

Opublikowano

No właśnie, że mogą a nawet przerastają ich. Jeden Ratchet czy Horizon ZD zamiatają wszystkimi grami w GP, a są za darmo :D Już tonący brzytwy się chwyta hah

Opublikowano

ale Sony pięknie wczoraj galoty osrało, a z drugiej strony niezłe cwaniaki, połowa gierek na VR, żeby tylko ludzie  kupili zalegające na półkach hełmy, zanim wjadą z drugą generacją

Opublikowano

Słyszycie Dzbanotello? Dwie gry zamiatają całą bibliotekę godpassa, czyli ogon merda psem. Jego odklejenie naprawdę jest już kuriozalnie przeolbrzymie:yao:

Opublikowano

Nie, nie słyszymy, bo każdy normalny człowiek ma tego wykolejeńca na ignorze, pozdrawiam i milutkiego czwarteczku.

Brak opisu.

Opublikowano

Whisker po drugiej butelce ekskluzywnego jacka danielsa  :pawel:

Opublikowano
27 minut temu, MYSZa7 napisał:

@Mendrek masz PS VR?

EDIT: Który klap tutaj ma PS VR?

Ja nie mam :( podobnie jak połowa zielonych nie ma XSX. Może trzeba stworzyć jakaś grupę wzajemnego wsparcia?

Opublikowano

Ja nie mam bo pierwsze vr to bylo gowno rozmazane, platanina kabli i szkoda mi bylo hajsu. PSVR2 przy ktorym sony wyciagnelo wnioski + gotowa juz biblioteka swietnych tytulow :obama: DAY ONE

Sony mocno wierzy w technologie i dobrze, skoro swoja perelke ND zaangazowali do robienie tytulu pod vr to tylko pokazuje jaki bedzie rozpierdol.

Krotko mowiac kolejna technologia do ktrorej boty moga jedynie zaslinic sie przy jutubie

Opublikowano

Tak? Znając MS to ich VR będzie najbardziej zaawansowany technologicznie, z mnóstwem niedostępnych dla konkurencj ficzerów, a przy odrobinie szczęścia będzie można nawet Spencerowi zrobić fi-

aaaa z resztą, aż się rozmarzyłem

Opublikowano

Xbox nie bedzie mial zadnego vr w tej generacji. Zawsze spoznieni pare krokow za S O N Y

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.