Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sami się orają, nawet nie trzeba się starać :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

boty jakie obesrane z tym vr:obama: psvr pobiło wszystkie inne gogle vr i teraz będzie podobnie przy psvr 2:obama: Kiedy to sony przestanie wygrywać:yuno:

Kto jest tutaj obsrany? Chyba posiadacze smyczy w postaci kabla do PSVR, cywilizowani ludzi grają w zmodowanego beat sabera bez kabli a jak chce się przysmyczyć to podpinam do kompa i gram w Half Life Alyx czyli jedyną sensowną grę AAA na VRze do tej pory ale nie dla klapa to. 

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Jest w tym cos upokarzającego, że klapy muszą się jarać każdym gównem z niepotwierdzonym statusem Eksa.

Nawet jak wiedzą, że to gówno, to i tak sie muszą jarać, bo cały ich klaperski los polega na jaraniu. Bo przecież, kurva, nie na graniu w gry :xboss:

Spencer, zlituj się i skróć męki tej niebieskiej menażerii, bo to już nawet zabawne nie jest.

Opublikowano

Znowu gówno indykczek na smiecia 4.5   niebieskie przegrywy mają przejebane  jarać się murzynem w lesie  w oprawie z 2013 :kaz:  

Szkoda że tak sony skończyło albo skórki do fortnite albo funduje płatne betatesty gier dla niebieskich pojebańców żeby ci sprawdzili po 360zł zanim ktoś zmarnuje 10minut na ściąganie tego w XGP na nadkonsoli SPENCERa. Schobaszczak już zda relacje jak zawsze  :) 

Opublikowano

Forspoken czyli kolejny ex na plejacza :obama: gra za gra a u zielonych knebel na pysk do 2025:obama:

Opublikowano

Tylko innowacyjne Nintendo ze swoimi wspaniałymi grami. Każde Mario jest inne, SM64, SMSunshine SMGalaxy, SM3DWorld, SMOdyssey. Każda Zelda jest inna, z innym stylem graficznym, w jednej jeździmy konno, w drugiej pływamy łodzią, jeszcze w innej latamy na ptaku, czy nawet jeździmy pociągiem. I to są qrwa "tasiemce". Nie dziwię się dlaczego Microsoft rozdaje gry prawie za darmo, a gry od Sony po pół roku można już wyrwać za pół ceny, bo to średniaki. Kupiłeś 3 lata temu Mario Kart 8 Deluxe za 200zł? Dziś je sprzedasz za... 180zł. I więcej z ceny nie zejdzie. I to jest qrwa jakość. Nie jakoś to będzie, jak u konkurencji, tylko jakość! You know what I mean? :obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Niesamowite jak fani nintendo dają sobie wyprać mózg, ale czego się spodziewać po ludziach, którzy kupują indyki warte 30zł za 140zł bo w pudełku na swticha albo na chama wpierdolony emulator N64 za 229zl 

Opublikowano

Chwalenie Nintendo ,że nie przecenia swoich gier :obama:

Fakt faktem robiłbym to samo jakby schodziły w cenie premierowej parę lat po premierze :lapka:

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał:

Chwalenie Nintendo ,że nie przecenia swoich gier :obama:

Fakt faktem robiłbym to samo jakby schodziły w cenie premierowej parę lat po premierze :lapka:

To jest zajebiste na Nintendo. Zelde po roku to sprzedałem nawet drożej niż kupiłem:D Najbardziej to mnie rozjebala dewaluacja kolekcjonerek na ps4. Taki ff7 remake w pol roku po premierze, square enix na stronie daje za polowe ceny, jaki to ma sens? Nintendo trzyma poziom!

Opublikowano

Nintendo? To te typy co od 4 lat sprzedają rozjebane kontrolery ale mają to w piździe bo ich klienci to debile?  :)

Opublikowano

Kupuję grę Ninny i wiem, że nie straci na wartości, gdybym chciał na przykład odsprzedać. Kupuję grę Microsoftu albo Sony i muszę spieszyć się z przejściem, jeśli chcię odsprzedać, bo już po tygodniu jestem 30 zeta w plecy.

Opublikowano
5 minut temu, zdrowywariat napisał:

Kupuję grę Ninny i wiem, że nie straci na wartości, gdybym chciał na przykład odsprzedać. Kupuję grę Microsoftu albo Sony i muszę spieszyć się z przejściem, jeśli chcię odsprzedać, bo już po tygodniu jestem 30 zeta w plecy.

Chujowo, lepiej grać w retrosy i indyki za 4 zeta.

Opublikowano

Nie zapominajmy też, kto pierwszy wprowadził VR, analog, wibracje, sterowanie ruchem itd.. I kto istnieje od ponad 130 lat! I kto nie bije się na te śmieszne piksele z grami wydmuszkami. I kto jest najlepszym wyborem również dla dzieciaków, jeśli ktoś takowe posiada? Tylko Nintendo. Ewentualnie jak kogoś stać na drugą konsolę to wtedy może wziąć Sony albo Xa. Nigdy odwrotnie!

Opublikowano

Kupowanie gier na płytach :xboss:. Pewnie jeździcie po nie dyliżansem do sklepu kolonialnego i płacicie talarami

Opublikowano

Sc0rwensyny od 130 lat robią Mario i zelde :nosacz3:

Opublikowano

Przecież to oczywiste, że walka tu się głównie toczy pomiędzy niebieskimi i zielonymi. O drugie miejsce. Nintendo było, jest i będzie zawsze numer 1. Zresztą czerwony mówi sam za siebie, to Ferrari konsol!

Opublikowano

Wariat nie masz jakiegoś covida do obalenia czy coś?

Opublikowano

Uzytkownicy Nintendo to napewno kupują gry na płytach :reggie:

Opublikowano

Jaranie się Nintendo w 2021 xD

No jest w tym jakiś heroizm.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
30 minut temu, kubson napisał:

image.thumb.png.954d0c6f989b1f5bf81a0f538fddac54.png

Mając w pamięci fotke zółwia ninja z obspermionym padem MS, można założyć że pad od xboxa robi blowjoba. Zatem opcja "blowing controller" powinna być rownież zaznaczone po zielonej stronie :p

Opublikowano

Nintendo to Disney gier. Z tradycjami. Nintendo będzie najlepszym wyborem dla każdego od 4 do 100 lat. Nintendo jest dla wszystkich!

Opublikowano

Przypomnę jeszcze, że w pierwszej 20 najlepiej ocenianych gier w historii na mecie mamy, aż 7 gier od Nintendo, ze średnią 97 na 100:

Ocaryna

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

BOTW

Perfect Dark

Metroid Prime

Super Mario Odyssey

Przy czym takie GTAV występuje 3 razy (na każdej platformie osobno), a TH2 2 razy. Kto rządzi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.