Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

ale to nie do mnie kieruj te pytania, tylko do gościa z Sony i do niego miej pretensje że źle nazwał swoją grę

Widzisz, za bardzo sugerujesz się tym, co gdzieś przeczytasz w wywiadzie i od razu bierzesz to za świętość, a powinieneś używać własnej makówki.

Rimejki niekiedy są nazywane przez twórców remasterami, albo remasterami plus(Crash Trilogy), gdy tak naprawdę są rimejkami. Oficjalne nazewnictwo nie musi pokrywać się ze stanem faktycznym.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony na PS4 rozpierdoliło mnie trzema grami na krzyż, także już się boję :nosacz2:

Opublikowano

z przyjemnością będę czytał o wrażeniach z konsoli z 2013 roku:banderas:dobrze, że te pokraki znają swoje miejsce i nie wynurzają tych brzydkich mord poza pastgeny i retroboxa:banderas:

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

No próbował być obiektywny i na koniec dodał, że przez to gra nie może być na 10 ale ogólnie ocenił ją b.dobrze więc kto tu pierdoli? 

I na koniec DLA NIEGO BYŁO SUPER MIMO GLITCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedział ze nie może jej polecić z czystym sumieniem, kurwa.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Powiedział ze nie może jej polecić z czystym sumieniem, kurwa.

Aha, a to, że powiedział, że znowu to zrobili i dla niego jest super mimo glitchy to już chuj? xD

Ja tego nie neguje ty natomiast zawsze ale to zawsze wybierasz tylko to co dla ciebie wygodne. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Aha, a to, że powiedział, że znowu to zrobili i dla niego jest super mimo glitchy to już chuj? xD

Ja tego nie neguje ty natomiast zawsze ale to zawsze wybierasz tylko to co dla ciebie wygodne. 

Czlowieniu, mówiłem ze nie oceniam gry ale nie będę tracił czasu na grę która w aktualnym stanie pozostawia wiele do życzenia. Czego ty w tym nie rozumiesz? Daj już se siana. 

Opublikowano

Stare chińskie przysłowie mówi: "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta".

Ależ Ninny pozamiata Super Nintendo Switchem. A do tego BOTW2, nowe Mario, nowa Małpa, Bayo 3 i MP4.

Opublikowano

Ej ale wiecie że łysy z TVGry wrzucił filmik 'NAJLEPSZA GRA generacji - recenzja The Last of Us 2' xd

Opublikowano

Ale ja to rozumiem i do czego innego bije, że ten sam portal, zachwalą tą grę i tyle, że mimo tych bugów i glitch są osoby na tym świecie, którym się to zwyczajnie PODOBA i EOT. 

Zresztą schabek tak płacze ale platynkę zrobił xD

Opublikowano
18 minut temu, łom napisał:

Ej ale wiecie że łysy z TVGry wrzucił filmik 'NAJLEPSZA GRA generacji - recenzja The Last of Us 2' xd

Łysego to akurat w kwestii gier niewarto, bo chłop siadałby na butli od Vanisha gdyby sygnowało ją Nintendo.

12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wezyr jaki agresor, a na solówe wymiękł się ugadać.

Wylookałem kamilka na FB i musiałem szybko zrewidować moją propozycję.

Opublikowano

No właśnie o to mi chodzi że bronienie CP2077 filmikiem łysego to tak średnio. Z drugiej strony na YT mało który 'recenzent' jest w miarę ogarnięty, np. ACG (który miał całkiem ogarnięte opinie) przy recenzji Last of Us 2 pokazywał praktycznie non stop gameplay z trybu easy (auto aim, wskaźniki na lewo i prawo itd.) i narzekał na słabe AI...

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

No właśnie o to mi chodzi że bronienie CP2077 filmikiem łysego to tak średnio. Z drugiej strony na YT mało który 'recenzent' jest w miarę ogarnięty, np. ACG (który miał całkiem ogarnięte opinie) przy recenzji Last of Us 2 pokazywał praktycznie non stop gameplay z trybu easy (auto aim, wskaźniki na lewo i prawo itd.) i narzekał na słabe AI...

Mi chodzi oto, że ten sam portal raz mówi, że nie kupi gier na premierę i marudzi na CP, ale pod czas recenzji już go zachwala, zresztą łysy nie łysy też należę do grona osób, którym CP się spodobał mimo glitchy ;) 

Opublikowano

Spoko rozumiem, niektórzy mają większą tolerancję na glitche i dobrze się bawią mimo tego, a inne osoby wywalają grę z dysku po pierwszym crashu. Ja CP pewnie ogram za 3 lata jak będzie 'definitive edition' bo jak testowałem W3 (w firmie zewnętrznej) to wiem ile błędów (i to całkiem poważnych) było przepuszczanych i jak wyglądało testowanie (np. 'testerzy' padający na walce z pojedynczym wilkiem :) o bazie błędów nawet nie będę wspominał.

Opublikowano

jako że Metacritic zawsze cieszy się dużym wzieciem w tym temacie wrzucam coroczne podsumowanie wydawców

kvrKKKW.png

wnioski wyciągnijcie sami

Opublikowano

No ms usprawiedliwiony:obama: znowu się udało. Da się przejechać rok na grze symulatorze latania i śmierdzącym indykiem gears tactic? Oczywiście tylko ms exy na pc. Da się:dynia: tak się wygrywa 2020 rok panowie:ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

jak to mówią psy szczekają a karawana jedzie dalej

żeby jeszcze bardziej cię zdenerwować mogę podać statystki XGS za 2020 r.

Cytat
  • 15 Xbox Game Studios games launched to-date* (10 of which are brand new titles) and many more to come, a record for Xbox.
  • 1.66 billion hours played by our fans and counting, the most ever year-to-date for Xbox Game Studios titles.
  • Microsoft Flight Simulator, our longest running franchise, returned with an overall Metacritic score of 92, a top-rated PC game this year.
  • Ori and the Will of the Wisps was the highest-rated Xbox game we launched this year with an average Metacritic score of 90.
  • Grounded, a new release from Obsidian, quickly exceeded more than 1 million players, while Sea of Thieves has now surpassed 15 million players to date.
  • Wasteland 3 not only was a fan-favorite and previously won the award for best RPG at gamescom, it also had an average Metacritic score of 86.
  • In July at the Xbox Games Showcase we announced 5 new titles from Xbox Game Studios.

https://news.xbox.com/en-us/2020/10/05/a-record-year-for-xbox-game-studios/

oczywiście niektóre z tych danych już są nieaktualne bo np. SoT nie ma już 15 mln graczy ale aż 20 mln :obama:

Opublikowano

oj ale sie wqrwilem:dynia: 2020 według playstation:

-nioh 2

-final fantasy vii remake

-got

-tlou 2

2020 weług ms:

pierdyliard godzin pecetowych dziwadeł w grounded i sot:ragus:

Wybierz mądrze graczu

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

2020 według playstation:

-nioh 2

-final fantasy vii remake

to nawet nie są gry Playstation

Opublikowano

W końcu kupiona ekskluzywność minie. Nie zdziwię się też jak Spencer rzuci groszem, żeby nioh wleciał do GP.

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

to nawet nie są gry Playstation

co najlepsze, żadnej z pozostałych gier nie zrobiło Sony

oczywiście, kieruje się logiką klapów jaka miała miejsce przy grach Bethesdy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.