Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie dziwota że klapy milczą, też bym zamknął mordę gdybym widział co odpierdala chlor ryan  :)

Opublikowano
25 minut temu, Donatello1991 napisał:

Bociarsy jak osrani, bo najlepsza gra w historii dostanie remake :D

+ remaster TLOU2 dla PS5 z dodanym multiplayerem :banderas:

500 zł za 2xTLOU2 + 300 za remake. :notbad:

Opublikowano

Przeciez nawet Ryan ma klapów za idiotów którym sie wciśnie gre z PS3 po raz trzeci. Tym razem za 3 i pół bomby. A założe sie, że jakiś Wipeout z PS3 już czeka w kolejce do wydania po tym TLOU.

Opublikowano

Jezuuu, dzięki Bogu że na rynku prężnie działa MS i Nintendo, bo jakbym miał grać na plejaku to już bym z mostu skoczył. Ja yebię, nowy Uncharted spod rąk twórców jej najgorszej części, remake 7-letniej gry która ma dobrze wykonany remaster i skasowanie Days Gone 2.

Studia w opłakanym stanie, PlayStation skończyło się na Kutaragim, tylko jakieś niebieskie durnie tibijskie mamroczą coś o dominacji XDDDD Wyruchało się Sony koncertowo, aż miło patrzeć. :) 

Mówię Wam, do końca generacji Sony te wielkie blockbustery będzie wydawało od razu na PC, a kto wie, może i Xboxa. Po prostu nie opłaci im się inny model. Ja tam z przyjemnością ogram sobie Sunset Overdrive 2 jak już ktoś wpadnie na pomysł, aby zróżnicować swoje portfolio.

Opublikowano

Sony teraz bedzie remakowac kazda gre z PS3 bo malo osob w nie zagralo biorac pod uwage jakim chujostwem byla ta konsola i pad. Potem Ps6 i remake'i gier z ps4 oraz remastery remake'ow z ps5. Perpetum mobile :kaz:

Opublikowano

takie praktyki trzeba traktować z buta. Gdyby Microsoft coś takiego odwalał, to plułbym na niego pierwszy bo prawda jest taka, że mi bliższe Sony i Plejka. Ale to co się odpierdala w tej generacji to jest szczyt i ja czegoś takiego nie toleruje. Jak już człowiek się skłania ku plejce to dostaje plaskacz w ryj od rajana i się odechciewa.

nintendo nie lepsze ale to już zauwazyłem wcześniej i ostatnie co od nich kupiłem to Wii.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Czy dojrzeliśmy jako społeczność do remaku Ico na PS5 w nowym standardzie cenowym 349PLN?

:xboss:

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Ale to co się odpierdala w tej generacji

A to dopiero pół roku jak jest nowa generacja

tumblr_m12a18ry4X1rn95k2o1_250.gif

Opublikowano
31 minut temu, Pupcio napisał:

Mam nadzieję że będzie też kampania abby dodana i pokazane jak traci dziewictwo, mniam  :)

Spoiler

maxresdefault.thumb.jpg.2cbd51e671ac406f608d25051ffd377e.jpg

Co prawda tutaj traci analne dziewictwo, ale to już było w zeszłym roku.

Opublikowano

Pewnie jeszcze ND powie że chcą 3 i pół bomby za wersje TLOU na PS5 bo sie strasznie przy niej narobili. Tak samo jak się Insomniac narobił przy wersji Spidermana na PS5. Ale wiadomo nie od dziś ze klapy zawsze dają sie rąbać w kakao, więc chetnie zapłacą za patcha odblokowującego rozdziałke i dodającego RT. I jeszcze do tego dokupią OLEDa żeby później grać na nim w 1080p z RT.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

maxresdefault.thumb.jpg.2cbd51e671ac406f608d25051ffd377e.jpg

Co prawda tutaj traci analne dziewictwo, ale to już było w zeszłym roku.

Ty potworze, nie przypominaj nam o tym  :/

Opublikowano

mam nadzieję, że po TLOU sony przygotuje dla mnie remake:

• uncharted
  • uncharted 2
  • uncharted 3

Bardzo lubię te gry i chciałbym przeżyć przygodę ponownie.

Opublikowano

Niestety, czysta brudna prawda jest taka ze Days Gone nie jest godne nawet wychlapac rowa Uncharted. Sony podejmuje decyzje ciezkie, bolesne, kontrowersyjne ale konieczne.

Opublikowano

Czyli co? Ten oczekiwany pierwszy  multik od X lat dla konsol Sony to remake jedynki? 

Trzymajcie się tak dobrze chłopaki bo Rayan to chyba na jakimś detoksie jest i mu banka nie pracuje. 

Bardziej mi ta konsole obrzydaja niż zacheceja do zakupu xD dobrzy sa

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Remake multi na Sonkę?

Może tego "sztosa" ktoś odkurzy :shotgun:

Myślę że 349 złotych samo ucieknie klapom z portfela :yao:

socom-polskie-sily-specjalne.jpg

Opublikowano

Nie no chujnia. Nie ma co zakrzywiać rzeczywistości. Liczyłem na DG2 bo jedynka to dla mnie spoko gierka i ta decyzja to jest jakis cyrk.

Jestem oficjalnie wkurwiony.

Opublikowano

Lepiej późno niż wcale ale i tak długo się trzymałeś...

Opublikowano

Ryan sobie zrobił niezle dziwki z klapow xD, w sumie zaczynam go lubiec, po co szanować coś czemu szacunek się nie należy.

Opublikowano

Czyli jest Forza/Gearsy/Halo to rozwiez można pisać z całą powaga GOW/TLoU/GTxD. 

Pamiętajcie chłopaki żeby zrobić prordera koniecznie edycji deluxe :lapka: pewnie dla wibracji będzie warto :banderas:

Jeszcze to zaoranie Bend gdzie założyciele studia odeszli bo Sony nie podobał się seuqel. Pewnie woleleli żeby Decon zamiast pany wolal jeździć na motorku z Boozerem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.