Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Wedle mojej excelowej liczajki (tak, wpisuję sobie do excela skończone gierki poczynając od tego roku, zabijcie mnie) wyszło na razie 31 i idzie dalej w górę.

A na XSX naprzemiennie Diablo 2, Ninja Gaiden Sigma (złapałem ostrą korbę na Gaidenki ostatnio) i lekko napocząłem Scarlett Nexus, żeby zobaczyć, z czym to się je.

• Odpowiedzi 310
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

U mnie takie kombo. Polecam. Bawię się bardzo dobrze. Dziękuję panie Spancer.

• Mam nowego "klocucha" (młoda dupa, z 16.10.2020), więc póki co testowanko gier, które sprawiały problemy poprzedniemu. Na pierwszy ogień poszła pierwsza Forza Horizon i kurde, jakie to jest cudeńko,

• Skończyłem pierwsze Gearsy w edycji Ultimate (zayebista gierka, choć spory niedosyt - krótka, urwana i dość uboga fabularnie), a teraz zacząłem pierwsze Ori (jak to cudownie wygląda, brzmi i się rusza

Opublikowano

Ja tak do excela wpisuje gierki od 2017 :reggie: Mój max to 53 gierki w roku 2019. Obecnie ogrywam Subnautice Below Zero i bardzo polecam kazdemu kto się dobrze bawił przy 1 częsci.

Opublikowano

U mnie obecnie:

Forza Horizon 4

Lonely Mountains: Downhill

Donut County

Jedi Fallen Order

Jest pyszniutko <3

Opublikowano

Far cry 6

Ai the somnium files

i xenoblade chronicles

Opublikowano
W dniu 7.10.2021 o 18:38, Masorz napisał:

U mnie obecnie:

Forza Horizon 4

Lonely Mountains: Downhill

Donut County

Jedi Fallen Order

Jest pyszniutko <3

Ach, bo ty przecież, jak pamiętam dobrze z tematu zakupowego, kupiłeś piękne kombo w postaci X bąka i OLEDa. :fsg:
Miłej gry panie Masorz. :hi:

Tak przy okazji każdemu polecam choć jeden wieczór z Lonely Mountains: Downhill.
Dobry wariat.

Opublikowano

A ja, jeśli ktoś nie grał, polecam Death's Door. Kapitalna gierka, zdecydowanie moje TOP3 tego roku. W dodatku można wyrwać poniżej stówki.

Opublikowano

Potwierdzam. Szkoda, że :xboss:nie sprezentował jej zielonym na dzień dobry w Game Pass, niemniej to tytuł, który warto nabyć :good2:

Opublikowano
W dniu 3.10.2021 o 11:59, Dalhi napisał:

24? Ło kurweczka to niezła liczba, aż sam się boję zrobić podliczenie bo gram dużo odkąd mam Xboxa, a w zasadzie to od lat tyle nie grałem.

To zupełnie jak u mnie :lapka:

Też zbliżam się do 20 i zdecydowana większość na XBOXie, a gdyby nie nowa robota i mniej wolnego czasu to pewnie pukałbym już w drzwi numer 30.

I tak jest nieźle, bo przeważnie kończę jakieś 15 gier w roku.

A na razie naprzemiennie Chernobylite i Alan Wake.

Opublikowano

Skonczylem przed chwilą might goose. Te kilka poziomow zajelo mi gdzies 2h, a jutro jeszcze new game+ i maksowanie na S rank. Jak lubicie metal sluga to polecam. Warto tez w opcjach ustawic "auto fire" to nie trzeba klikac caly czas przycisku strzalu tylko mozna trzymac wcisniety.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tuż po zakończeniu Guardiansów wziąłem się za The Forgotten City, które długo wisiało na mojej steamowej wishliście, a w międzyczasie wskoczyło do Game Passa. 

Świetny tytuł z motywem podróży w czasie, przeżywaniem tego samego dnia na nowo i próbą przerwania pętli. Gra ma 4 zakończenia, a całość da się przejść w około 6 godzin. Polecam.

Następne w kolejce Age of Empires 4, Forza Horizon 5 i trylogia GTA. :fsg:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nupRfKv.jpg

GODrizon V - potwierdzam, jedna z najpiękniejszych obecnie gier. :mog:

q8mVXGf.jpg

Dragon Ball Fighters - efektowna bijatyka. :starwars:

sXOkN9W.png

Mighty Gose - coś dla fanów kultowego Metal Slug. Aktualnie robię wszystkie misje na S.

NwknXjy.jpg

Kolekcja Master Chiefa.:shotgun:
nD0ResK.jpg

Coś na odstresowanie - Darkest Dungeon. :drag:

FeUs16N.jpg

Przyjemne Art of Rally.

Edytowane przez Sylvan Wielki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie chciał bym zagrać w Diablo 2 Resurrection tylko mam zapytanie. Ten tytuł wyszedł jedynie jako cyfra? 

Nie było lub może nie będzie wydania na płycie? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio postanowiłem spróbować Yakuza Like a Dragon. Po 4 godzinach jestem zaintrygowany. Zobaczymy jak będzie dalej.

Kontynuuję też serię Gears of War - obecnie jestem na trzeciej części (w którą kiedyś grałem może godzinkę) i pierwsze spostrzeżenie mam takie, że gra wygląda lepiej niż kiedykolwiek. :fsg:

pN1uvoL.jpg

boAyrBe.jpg

GlkvVOz.jpg

jF5gPKp.jpg

NoEA8IR.jpg

Qsa3rqR.jpg

Edytowane przez Bigby

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrywam sie w windjammers 2. Wspaniałe połączenie ponga, tenisa i bijatyki. Boli mnie serce, ze po wejsciu w tryb online pokazuje tylko ~ 200 graczy i mozliwe, ze to nie tylko xbox, bo jest crossplay włączony :smutas: gracze was sie powinno je-bać.

Opublikowano

Zrobiłeś Arcade? Lamie masakrycznie. W Disc Jam się grało a tu srogie wpierdy zbieram. Ukończenie singla w tym momencie wydaje się niemożliwe xD

Opublikowano

4 postaciami na razie. Nawet easy jest ciężkie. Dzisiaj udało mi się zrobić normala na jednym życiu. Męczyłem się ze dwa dni francuzką, ale zmieniłem postać dziś i wleciało za pierwszym razem. Jutro zacznę grać pozostałymi postaciami na hard, bo jest też aczik. Już się boję jak ten jebany cpu prawie wszystko łapie xd

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Red Dead Redemption. :fsg: I żaden remaster niepotrzebny.

O446c8l.jpg

o2eFSJr.jpg

Do6YzQ5.jpg

B6vvdMS.jpg

YLoTGn5.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

cEkHRht.jpg

Ninja Gaiden 3 Razor's Edge :touche::starwars:
Mam nadzieję, że kiedyś będzie dane nam zagrać w NG4 i gra zaprezentuje taką jakość jak pierwsze NG z pierwszego X bąka. :diablo:
Byłoby wspaniale.

Opublikowano

Kończę tmnt i gram w chorus. Ze względu na delay starfielda i premierę pewnie za jakies 9 miesiecy chyba zacznę skyrima. Chciałem powtorzyc sobie juz jakis czas temu, ale myślałem, że nie bede grał tak blisko siebie w dwie gry beth. Gdyby tylko człowiek wiedział wczesniej... xd

Opublikowano

No ja po pokazie Starfielda wróciłem do F4, ale pobiegałem chwilę, postrzelałem i w sumie nawet już nie pamiętam kto, co i dlaczego - fabuła mi się rozmyła po dwóch latach przerwy :reggie:

Opublikowano

pierwsze 50h w grach Bethesdy jest najgorsze, a potem leci już z górki i człowiek się przyzwyczaja i wciąga

Opublikowano

zakupione DLC do RDR. Nigdy nie mialem okazji ograc. Traszke sie jaram bo szczerze nic o tym DLC nie wiem tyle ze jest z zombiakami a lubie kowbojow. Ogolnie to ostatnio zauwazylem ze im mniej wiem o grze tym wiecej sprawia mi frajdy xD

Opublikowano

No i dobra, nie wiem kiedy to sie stalo, ale nabilem ponad 20h w skyrim :dunno: Chciałem zagrać jako spellblade, ale niezbyt mądrze zaczalem od levelowania skilli, ktore nie są bezposrednio pomocne w walce i nawet szczury sprawialy mi problem i po 9h stworzylem nowa postac... Podążam teraz ścieżkami wytyczonymi przez mroczne lore. Konczę gildię złodziei, a potem zabieram sie za dark brotherhood i moze gdzies po drodze zmienię się w wampira. 

rsz_28e294447-2fe2-4f5d-93de-f3e7f09e728d.png