Opublikowano 6 listopada6 lis Nie martw się, w temacie o Xboksie taki offtop to kropla w morzu. Kończąc temat, nie jest to decyzja prokonsumencka, bo nie została przygotowana z myślą o tobie, a o własnym interesie Sony.
Opublikowano 6 listopada6 lis 5 hours ago, Czoperrr said:Jaki jest problem z weryfikacją napędu na serwerach? Żaden. Do dzisiaj działa bez problemu PSN nawet na PS3 także przez kolejne 20 lat nie trzeba się martwić o połączenie PS5 z netem.Hmm, raz mi się napęd "rozparował". Problemem może to być jedynie wtedy, gdy np zabierzesz konsolę w jakiś trip bez internetu i się wtedy okaże, że sorry gregory. Chociaż z drugiej strony, wystarczy zasięg sieci mobilnej, hotspot i voila!
Opublikowano 6 listopada6 lis PS5 Pro ostatnio mi się wyłączyła w trakcie uruchamiania BF6. Coś jakby "strzeliło". Konsola nie chciała się włączyć, wyciągnięcie i ponowne podpięcie kabla pomogło - wystartowała i od tamtej pory git. Podpięta jest do listwy, bez żadnych innych obciążających urządzeń. Myślicie, że używać dalej i się nie przejmować?
Opublikowano wtorek o 05:282 dni W dniu 19.10.2025 o 18:11, Czezare napisał(a):Przestał mi nagle działać przycisk X w kontrolerze dualsense do PS5 i tylko on. Próbowałem wszystkiego tj restetu, pukania, stukania, dmuchania i nic. Any ideas?Psiknij ipą na początek. Mnie w padzie od PS4 pomogło.Swoją drogą ja mam problem taki, że jak odpalam PS5 to zazwyczaj obraz pada i muszę wyłączyć konsolę z palca i wyłączyć TV. Za nim włączę konsolę to uruchamiam na TV jakiś streaming typu Netflix czy Amazon, ponownie uruchamiam konsolę, przełączam kanał HDMI na konsolę i wtedy śmiga. Nie wiem czy to wina konsoli czy kabla ale bardzo często tak mam. Edytowane wtorek o 05:302 dni przez mitra
Opublikowano wtorek o 05:322 dni Ja mam podobnie z obrazem w przypadku PS4. Czasem jest tak że odpalę konsole przełączę na HDMI gdzie jest wpięta i czarno. Pomaga właśnie wyłączenie włączenie TV.