Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Wyglada jak połączenie Hitmana, nowej Mafii i niestety, ale też Mindseye.

• Dla mnie mogli by zrobić jak w Hitman Absolution. Korytarzowe levele przeplatane jakimiś niedużymi otwartymi mapkami gdzie można trochę pokombinować ze szpiegowaniem.

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.

Opublikowano
46 minut temu, oFi napisał(a):

Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.

Aż tak to raczej nie poszaleją, chyba nie są tak pierdolnięci. Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.

Opublikowano

Ale po mordzie od laski to w u4 dostajemy nawet więc krecenie dramy o takie rzeczy tylko pokazuje ze social media to scam.

Opublikowano

Młody, nieopierzony Bond, więc za bardzo to przeszkadzać nie będzie. Póki co to można sobie tylko gdybać, zobaczymy po premierze.

Opublikowano

Nie wiem co to za durny tweet i po co w ogóle robić burzę o coś co w sumie nie zostało powiedziane, bo to co akurat tam widnieje nie nosi dla mnie znamion jakiejkolwiek kontrowersji.
Wiadomo, że czasy się zmieniły, a stary Bond (od Brosnana wstecz) był wydmuszką w ładnym garniturze, traktującą przedmiotowo kobiety i że dzisiaj by to nie przeszło, więc takie oczywiste oczywistości nawet nie wymagają komentarza, no ale burza w necie sama sie nie zrobi.

Opublikowano
3 godziny temu, Josh napisał(a):

Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.

Z filmów

xenia-onatopp-goldeneye-her-speciality-strangle-people-with-v0-hbwgsd63yepe1.png

Zrzut ekranu 2025-12-30 193902.png

Ratowany też był niejednokrotnie przez kobiety w filmach.

Opublikowano

Jesteś pewny, że to na drugim zdjęciu to kobieta?

Opublikowano
7 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

Uuuuu.... Użytkownik @Josh i użytkownik @Observer przejmują ten temat.fsg

boniek-spokojnie.png

, jak po prostu nie będzie wątków romansowych to nawet lepiej wyjdzie bo i tak by tego dobrze nie zrobili. Za to jak gra będzie moralizować i zaimkować, a bond będzie ciągnął kichę jakiemuś murzyńcowi, no to wyjdzie słabo. Ale póki co nic na to nie wskazuje.