Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, shinian napisał(a):

Przyzwoity czasozabijacz na jakieś 16-20h. Właśnie skończyłem. Technicznie ta gra mi bardzo Mafia The Old Country przypomina. Podobnie drewnianie ruchy, jazda samochodem, stealth i schematyczność misji.

Jestem zaskoczony, że jest taka rozbieżność w recenzjach pomiędzy tymi pozycjami: Mafia - 7,3 wśród recenzentów i 7,6 wsrod graczy, Bond - analogicznie: 8,7 i 8,5. Na moje to ten $$$ wyłożony na marketing wyboostował First Light.

Jak dla mnie Mafia to był straszny średniak i mocny zawód - głównie przez ten otwarty świat, którego gra nie pozwalała zwiedzać.
Jakby to była taka liniowa opowiastka jak nowy Bond to na pewno oceniłbym lepiej, a tak to było ciut lepsze MindsEye jak dla mnie, więc to nie żaden marketing tylko po prostu Bond jest lepszy w tym co robi.

2 godziny temu, Josh napisał(a):

Greenway jako jego mentor 10/10 (nie sądziłem że akurat tę postać polubię najbardziej)

Lennie James to fajny aktor, a postać Greenwaya, jako takiego surowego nauczyciela świetnie mu wyszła.
Te ich słowne potyczki z Bondem są ozdobą tego naprawdę udanego scenariusza - "You want smoke up your arse, Bond, join the Americans." D

• Odpowiedzi 577
  • Wyświetleń 39,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• devilbot
    devilbot

Zazdrościsz łysa pało

• Jak na kogoś kto masowo zajada się takimi hitami, to sporo narzekasz na gameplay Nie zapomnij dopisać w minusach, ze trzeba pograć więcej niż 15 minut, żeby wbić platynę.

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

Opublikowano

W biurowcu gdzie trzeba sterować rumbami, żeby otwierać kolejne pokoje to bym normalnie zdechnął z nudów, ale cięte riposty Jamesa i Greenwaya uratowały tę misję, tak dobre są dialogi w tej grze banderas

Opublikowano

Sama historia, lokacje, bohaterowie oraz subtelne nawiązania do bondowskiej serii to jest top. Ale ten gameplay - samograj, to padaka. Ta gra obraża inteligencję grających i jest typowo casualowa. Nie przypomina mi wcale Uncharted, tylko zapomniane Bourne Conspiracy :)

Natomiast co mnie zdziwiło przy tak hajpowanym tytule, to fatalne tłumaczenie (plus literówki) oraz niebywałe zabugowanie. Długie loadingi, crashe do dasha, znikające nagle postacie - to nie przystoi potencjalnym hitom.

Pierwotnie miało nowe Bondy robić Rockstar i to byłby dopiero sztos. Max Payne 3 to jest dla mnie jedna z najlepszych gier akcji w historii.

Everything or nothing dalej jest dla mnie najlepszą grą z Bondem. Natomiast więcej o First Light napiszę, jak skończę, a jestem chyba w przedostatnim chapterze.