Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, BRY@N napisał(a):

Takie w stylu Uncharted?

Nie doprecyzowałeś. Napisałeś ogólnie "liniowe gry na 20–30h”, więc naturalnie zrozumiałem to jako kampanijne, bardziej zwarte AAA bez open worldów. Bo takich liniowych gier nadal wychodzi sporo, ale Uncharted-like faktycznie jest ich mniej.

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 24,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Dużo pokazali jak to będzie się grało

Opublikowano

Tutaj to raczej to takie półotwarte miejscówki. Korytarz to dla mnie te fpsy na 5-7 godzin z pędzącą akcją.

Opublikowano
Teraz, Kuba0101 napisał(a):

cG667i.gif

Woke

11 minut temu, Rooofie napisał(a):

W stylu Uncharted miałeś niedawno Indiane, który też był na ok 15-20h, niedawno wyszedł liniowy Resident i Pragmata a to tylko z segmentu większych wydawców.

Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej.

Było też sporo flopów, Samson, Mindseye, średnia Mafia, tutaj będzie lepiej.

Opublikowano
12 minut temu, Rooofie napisał(a):

Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej.

asqwx5.jpg

Edytowane przez Josh

Opublikowano
8 minut temu, Kuba0101 napisał(a):

cG667i.gif

Nie skomentował James tylko Moneypenny= lezbijka.

Opublikowano
2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Dobrze chociaż że nie czarna i płaska jak deska, jakby to było u ubi albo ea D

Albo laska z fiuttem jak u Bioware

Opublikowano

Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥

Opublikowano
Teraz, suCCHy96 napisał(a):

Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥

zrestartuj steam i zobacz

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

zrestartuj steam i zobacz

Pomogło, poszedł reset i zaskoczyło D

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Czemu nie moge na steam kupić werdji deluxe żeby grać teraz? O co kaman? Czy jak kupię te za 69 euro to tez juz zagram?

Jak kupisz teraz masz delux za free

Opublikowano

Gram prolog i klimacik jest świetny. Rysuje mi się póki co taka gra akcji w trochę takim staroszkolnym stylu co mi się bardzo podoba.

Opublikowano

007 First Light opening sales "aren't tracking well atm", closer to Bethesda Indiana Jones than Uncharted - ZHugeEX

buuu

Opublikowano
23 minuty temu, Figaro napisał(a):

buuu

Spokojnie, rozkręci się po recenzjach.

Opublikowano

Jestem dopiero na początku, ale ta gra jest do bólu liniowa. Oczywiście każda półka, na którą da się wskoczyć, musi być wyraźnie oznaczona. A ta pilotka to chyba jakaś femina tylko cały czas rozkazuje: "Rób, co do ciebie należy, i nie zadawaj głupich pytań” D

Opublikowano

Bo to właśnie taki staroszkolny tytuł. Później moze będą jakieś bardziej otwarte lokacje.

Opublikowano
22 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):

Jestem dopiero na początku, ale ta gra jest do bólu liniowa. Oczywiście każda półka, na którą da się wskoczyć, musi być wyraźnie oznaczona. A ta pilotka to chyba jakaś femina tylko cały czas rozkazuje: "Rób, co do ciebie należy, i nie zadawaj głupich pytań” D

Dlatego chociażby też zamówiłem ten tytuł w preorderze, chce liniowego akcyjniaka jak swego czasu Uncharted 2.

Opublikowano

Ja nie mam problemu z liniowoscia. Oczekuje istnie filmowego bondowskiego doswiadczenia. Piekne lokacje, akcja, skradanie, gadzety, troche kiczu, jeszcze wiecej akcji jak w filmach z Brosnan'em i Craig'em. Jak narazie oprocz tego ze Bond jest troche za mlody to jest super. Poprostu nie przywyklem to takiego Bonda ;)

Tytułowa piosenka sztos...

Coz za piekna gra o Bondzie.

Edytowane przez gnom

Opublikowano

Niestety jest taka tendencja od lat aby spłycic i uprościć tytuł.

Strzałki gdzie iść, punkty na mapie, po minucie podpowiedzi w zagadkach, a jak zginiesz na bossie 3 razy pod rząd to odrazu gra sugeruje ze może zmniejsz poziom na niższy.

Dla kogoś kto gra w gry 20 lat to jest trochę żałosne.

Coraz mniej znajduje tytułów które sprawiają mi satysfakcję.

Edit.

Ale bondzika i tak sprawdzę.

Edytowane przez Schranz1985

Opublikowano
4 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):

Dla kogoś kto gra w gry 20 lat to jest trochę żałosne.

Pierwszy Uncharted wyszedł prawie 20 lat temu i taki właśnie był jak narzekasz :)))