Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, BRY@N napisał(a):Takie w stylu Uncharted?Nie doprecyzowałeś. Napisałeś ogólnie "liniowe gry na 20–30h”, więc naturalnie zrozumiałem to jako kampanijne, bardziej zwarte AAA bez open worldów. Bo takich liniowych gier nadal wychodzi sporo, ale Uncharted-like faktycznie jest ich mniej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tutaj to raczej to takie półotwarte miejscówki. Korytarz to dla mnie te fpsy na 5-7 godzin z pędzącą akcją.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, Kuba0101 napisał(a):Woke11 minut temu, Rooofie napisał(a):W stylu Uncharted miałeś niedawno Indiane, który też był na ok 15-20h, niedawno wyszedł liniowy Resident i Pragmata a to tylko z segmentu większych wydawców.Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej.Było też sporo flopów, Samson, Mindseye, średnia Mafia, tutaj będzie lepiej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 minut temu, Rooofie napisał(a):Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Josh
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Nie skomentował James tylko Moneypenny= lezbijka.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobrze chociaż że nie czarna i płaska jak deska, jakby to było u ubi albo ea
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Dobrze chociaż że nie czarna i płaska jak deska, jakby to było u ubi albo ea Albo laska z fiuttem jak u Bioware
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, suCCHy96 napisał(a):Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥zrestartuj steam i zobacz
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):zrestartuj steam i zobaczPomogło, poszedł reset i zaskoczyło
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czemu nie moge na steam kupić werdji deluxe żeby grać teraz? O co kaman? Czy jak kupię te za 69 euro to tez juz zagram?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Czemu nie moge na steam kupić werdji deluxe żeby grać teraz? O co kaman? Czy jak kupię te za 69 euro to tez juz zagram?Jak kupisz teraz masz delux za free
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kupiłem na Steamie. Zaraz będzie grane. https://i.postimg.cc/0NWZqM8C/Screenshot-26-05-2026-16-29-43.png
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gram prolog i klimacik jest świetny. Rysuje mi się póki co taka gra akcji w trochę takim staroszkolnym stylu co mi się bardzo podoba.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 007 First Light opening sales "aren't tracking well atm", closer to Bethesda Indiana Jones than Uncharted - ZHugeEXbuuu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 23 minuty temu, Figaro napisał(a):buuuSpokojnie, rozkręci się po recenzjach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jestem dopiero na początku, ale ta gra jest do bólu liniowa. Oczywiście każda półka, na którą da się wskoczyć, musi być wyraźnie oznaczona. A ta pilotka to chyba jakaś femina tylko cały czas rozkazuje: "Rób, co do ciebie należy, i nie zadawaj głupich pytań”
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bo to właśnie taki staroszkolny tytuł. Później moze będą jakieś bardziej otwarte lokacje.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 22 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):Jestem dopiero na początku, ale ta gra jest do bólu liniowa. Oczywiście każda półka, na którą da się wskoczyć, musi być wyraźnie oznaczona. A ta pilotka to chyba jakaś femina tylko cały czas rozkazuje: "Rób, co do ciebie należy, i nie zadawaj głupich pytań” Dlatego chociażby też zamówiłem ten tytuł w preorderze, chce liniowego akcyjniaka jak swego czasu Uncharted 2.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja nie mam problemu z liniowoscia. Oczekuje istnie filmowego bondowskiego doswiadczenia. Piekne lokacje, akcja, skradanie, gadzety, troche kiczu, jeszcze wiecej akcji jak w filmach z Brosnan'em i Craig'em. Jak narazie oprocz tego ze Bond jest troche za mlody to jest super. Poprostu nie przywyklem to takiego Bonda ;)Tytułowa piosenka sztos...Coz za piekna gra o Bondzie. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez gnom
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Niestety jest taka tendencja od lat aby spłycic i uprościć tytuł.Strzałki gdzie iść, punkty na mapie, po minucie podpowiedzi w zagadkach, a jak zginiesz na bossie 3 razy pod rząd to odrazu gra sugeruje ze może zmniejsz poziom na niższy.Dla kogoś kto gra w gry 20 lat to jest trochę żałosne.Coraz mniej znajduje tytułów które sprawiają mi satysfakcję.Edit.Ale bondzika i tak sprawdzę. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Schranz1985
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):Dla kogoś kto gra w gry 20 lat to jest trochę żałosne.Pierwszy Uncharted wyszedł prawie 20 lat temu i taki właśnie był jak narzekasz :)))