Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie no te lokacje fajne, niestety sam będę od jutra na takiej, więc gra musi poczekać, ale recenzje na pewno pooglądam :DHmm usunęli z oficjalnego kanału, dziwny to wydawca, ciekawe, czy chodziło o jakiś spoiler, czy raczej komentarze o Dałnuvo.Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.
Opublikowano 41 minut temu41 min 23 minuty temu, Qbon napisał(a):Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.
Opublikowano 27 minut temu27 min 13 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.I Uncharted 4 trochę. Też bardzo dobrze. Może być fajny akcyjniak.