Opublikowano 3 lutego 20214 l 5 godzin temu, czarek250885 napisał: Oddałbym wszystko za nowego Vigilante 8, albo jego remake! Ile ja godzin spędziłem w to, by wymaksowac wszystkie pojazdy. W tamtym czasie to była rewolucyjna gra, no i po upgrade na maxa zmieniał się wygląd naszej fury, taki troche rpg w święcie mobilnym. Ach, nawet nie mów. Ileż ja godzin z Tatą przegrałem w genialne Vigilante Co to była za GRA Taki rimejk z prawdziwego zdarzenia brałbym w ciemno. Natomiast wracając do bohatera tematu. Cóż, zassało się, sprawdzę. Mnie z miejsca zauroczyła oprawa tej gry. Tak, jak Jakim wspomniał - ładna rzecz.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Pewnie za zrobienie rimejka Vigilante podołałoby VV (od Tony Hawk Remake i Crash), ale zostało zaorane przez Acti gdzie marka gry pewnie do nich należy, jeszcze Bluepoint by dało radę, ale na to już nie ma szans.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 7 godzin temu, czarek250885 napisał: Nigdy nie miałem 360, więc się nie wypowiem. Ale ci co mają Xboxa mogą to sprawdzić we wstecznej? We wstecznej niestety nie ma, ale na 360 jest demo, a pełniak kosztuje dzisiaj 18 zika.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Może to wstyd ale mi się naprawdę gra nieźle xd Duży chaos ale dla mnie na + bo taki odmużdzacz to mile widziany.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Gra fajnie wygląda, ma fajne animacje, ale po jednej rundzie już mi się znudzilo. Kariery za długiej nie przewiduje.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 2 godziny temu, Cedric napisał: Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać. W sumie dobry pomysł, nawet mogliby to wydać na xboxa, tam jest większa baza miłośników gier tego typu, a przy okazji zarobili by trochę grosza, no i do tego reklama. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest to, by małe projekty puszczać na większą liczbę sprzętów tak by miały szansę zarobić i mieć później szansę na kontynuację. Wiadomo duże gry promują sprzęt i muszą zostać by przyciągać ludzi, ale tym małym trzeba dać szansę zdobycia większej bazy.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Tu jest jeszcze taki problem, że poza Plusem to Sony chce to sprzedawać w pełnej cenie, więc raczej gdyby też chcieli to wydać na inne platformy to powinno być przynajmniej połowę tańsze.
Opublikowano 3 lutego 20214 l Jak ma nie umrzeć po miesiącu to f2p na wszystko co możliwe z crossem a zarabiać na sezonach. Jest tyle gier multi za darmoszke że nikt nie będzie tego kupował.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 8 minut temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? To coś nowego?
Opublikowano 3 lutego 20214 l 14 minut temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? Za połowę tej ceny osobnik z mózgiem kupi sobie rocznego Plusa.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 4 minuty temu, giger_andrus napisał: Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? Za połowę tej ceny osobnik z mózgiem kupi sobie rocznego Plusa. Biorąc pod uwagę, że dali to na premierę do plusa to chyba nawet w Sony nikt tak nie myśli. Co do gierek za 350 z mikroshitem to np. polecam zagrać w NBA 2k21, gdzie nawet za pierd z dupy zapłacisz.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? to raczej pytanie do Sony które ustala takie ceny
Opublikowano 3 lutego 20214 l 21 minut temu, ASX napisał: to raczej pytanie do Sony które ustala takie ceny A jednak zacząłeś temat.
Opublikowano 4 lutego 20214 l 9 godzin temu, giger_andrus napisał: A jednak zacząłeś temat. Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 12 godzin temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku
Opublikowano 4 lutego 20214 l Przecież ta gra za 25 dni będzie martwa xD Wygląda na totalnie bezjajeczną grę. Obstawiam ,że jak wypadnie z plusa wyladuje na F2P.
Opublikowano 4 lutego 20214 l Może tak być dlatego bezsensem jest teraz o tym dyskutować. Jeżeli ktoś chce aktualnie w to zagrać to potrzebuje konsoli, a zatem ma dostęp do Plusa. Co będzie z tym tytułem za 25 dni i później to się okaże.
Opublikowano 4 lutego 20214 l 4 godziny temu, ASX napisał: Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku Mi się wydaję, że oni to dali do plusa i jest to taka wersja ftp, jak kupisz za pełną cenę to będziesz miał dostęp do 100% zawartości. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale jak Sony nie chcę by ta gra w ciągu kilku miesięcy nie była martwa, to musi to wydać na wszystko co tylko może, łącznie z xboxem nie patrząc na fanatyków marki. Edytowane 4 lutego 20214 l przez czarek250885
Opublikowano 4 lutego 20214 l 3 godziny temu, ASX napisał: Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku Jakie 25 dni? Ta gra będzie też w marcu w plusie...
Opublikowano 4 lutego 20214 l 7 godzin temu, PanKamil napisał: Jakie 25 dni? Ta gra będzie też w marcu w plusie... Słyszysz @ASX ? Możesz oddychać głęboko.
Opublikowano 4 lutego 20214 l i co to zmienia? gra i tak kosztuje 350 zł i część zawartości zablokowaną za paywallem, nie ma czego tu bronić
Opublikowano 4 lutego 20214 l 6 minut temu, ASX napisał: i co to zmienia? gra i tak kosztuje 350 zł i część zawartości zablokowaną za paywallem, nie ma czego tu bronić Można tej grze wiele zarzucić ale paywall? Wszystko jest do odblokowania w grze bez lootboxow. Monety lecą szybciorem. Juz pomijam fakt, że to jedynie kosmetyka. Pan chyba nie gral