Opublikowano 25 lutego 20214 l 4 godziny temu, Ukukuki napisał: A ja mam nadzieje ,że nie zmienią dropu. Własnie to było fajne w tej gierce. Praktycznie wszystkie najlepsze HR w grze były zdupowane, jest praktycznie niemożliwe wydropienie samemu najwyzszych run w grze. Mi w ciagu sporo ponad 1000h gry najwyzsza dropnieta legitnie runa to Sur (jej szansa na drop to aż 1/237428), a rzadsze od niej sa jeszcze 4 inne runy. Najrzadsza ma 5 razy mniejsza szanse na drop. Biorac pod uwage, ze sezony maja byc jeszcze krotsze, nikt tych run nigdy nie zobaczy w grze na oczy. Musza zmienic drop run, chyba ze z gory zakladaja ze dupowania nie da sie powstrzymac. Podobnie z resztą muszą zmienić zasady spawnu Uber Diablo, ktory bez dupowania SoJ bedzie nie do znalezienia.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Jak będzie zintegrowane wszystko z serwerem, to raczej na dupe itemy nie będzie szans, oby zrobili jakiś algorytm wyłapania dupniętego przedmiotu.
Opublikowano 25 lutego 20214 l smoo, nie wiem kiedy grales, moze przed patchem zwiekszajacym drop rate run. teraz to nie problem zrobic enigme czy tam cta. wystarcza amazonka na krowy i po niedlugim czasie nie masz co robic z high runami.
Opublikowano 25 lutego 20214 l 1 hour ago, Sedrak said: Przypomniało mi się jak zaczynałem grać w Diablo II w kafejkach internetowych i graliśmy z jakimś gościem. Podczas walki na cmentarzy w I akcie była Krwawa Orlica i po jej śmierci leciało pioruny to ten gość nam wkręcił, że one zabijają i zaczęliśmy uciekać, a on zgarnął cały loot haha Najgorszy sort kafejkarzy, moglo to sie zakonczyc na 2 sposoby: byla beka czy dostal wpierdziel? EDIT: D2R na lanie bedzie dalej najlepsze, jasne juz bez kabla Edytowane 25 lutego 20214 l przez Sven Froost
Opublikowano 25 lutego 20214 l Ja enigme zrobilem raz grajac samemu na ladderze, czyli bez tradowania itd, tylko self found i upgrady w kostce. Praktycznie caly sezon farmienia, grajac srednio po 2-3 godziny dziennie. To bylo gdzies w okolicach 2012 roku, jak dobrze pamietam. Nie kojarze by byl jakis patch na drop run, a drop rate wzialem z posta sprzed 2 lat na reddicie (szansa 1/~230k z wraighta, z reszty mobow duzo nizsza). Ja w zadnym razie nie chce, zeby zrobili zrobili dropy przystepne dla kazdego, po prostu wielu ludzi sobie nie zdaje sprawy ze grajac na laderze i kupujac runy wiekszosc z nich to byly dupe. Powinni troche pogrzebac przy dropach, inaczej wiekszosc highlevelowych RW bedzie nieosiagalna w singlu, a na ladderze tylko dla najwiekszych hardcorow. Dzisiaj juz nikt nie bedzie mial czasu ani ochoty siedziec na krowach godzinami, a odpalanie bota na hrabine tez nie wchodzi w gre.
Opublikowano 25 lutego 20214 l W kazdym Diablo niestety zawsze byli oszusci nie sądze że tym razem uda się ich uniknąc ...
Opublikowano 25 lutego 20214 l 1 hour ago, Sven Froost said: Najgorszy sort kafejkarzy, moglo to sie zakonczyc na 2 sposoby: byla beka czy dostal wpierdziel? EDIT: D2R na lanie bedzie dalej najlepsze, jasne juz bez kabla Skończyło na bece później i tak okazał się lamusem w diablo i daleko w tyle został za nami
Opublikowano 5 marca 20214 l I zapowiedzieli ze save będzie można przenieść ze starej wersji gry . I tym samy prysły marzenia o braku oszustów.
Opublikowano 5 marca 20214 l No save z offline niech sobie przenoszą, online save'y są na serwerach i z nową wersją na pewno będzie nowy start laddera i nowy online.
Opublikowano 6 marca 20214 l Spolszczenie robi Grysław więc ta sama osoba która tworzyła spolszczenie do oryginalnej wersji.
Opublikowano 7 marca 20214 l Dla mnie istnieje jedynie angielska wersja z oryginalnymi fontami, shako i "not even death can save you from me"
Opublikowano 9 marca 20214 l Fajna ściąga z najwazniejszymi informacjami, idealna na start. Ależ mam hype na ten remasterek.
Opublikowano 9 marca 20214 l No na razie D4 wygląda gorzej niż PoE. A co dopiero jak wyjdzie PoE2 Wygląda na to ,że obie wyjdą w 2022, szykuje się ostra konkurencja.
Opublikowano 14 marca 20214 l Wymagania sprzetowe z Battle.netu, szybko sobie nie pogram : Spoiler Minimum Requirements Operating System Windows® 10 Processor Intel® Core i3-3250/AMD FX-4350 Video Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7850 Memory 8 GB RAM Storage 30 GB Internet Broadband Internet connection Resolution 1280 x 720 Recommended Specifications Operating System Windows® 10 Processor Intel® Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600 Video Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XT Memory 16 GB RAM Storage 30 GB Internet Broadband Internet connection Resolution 1920 x 1080
Opublikowano 8 kwietnia 20214 l Myśle ze małe prawdopodobieństwo ze ktoś dostanie raczej roześlą po „gwiazdach” YT
Opublikowano 8 kwietnia 20214 l Pooglądałem stream'y przez 10 minut i zapłacę wszystkie pieniądze, aby w to zagrać. Za powrót do dzieciństwa sprzed 20 lat warto. Idę oglądać dalej
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l 20 hours ago, Sobies said: Pooglądałem stream'y przez 10 minut i zapłacę wszystkie pieniądze, aby w to zagrać. Za powrót do dzieciństwa sprzed 20 lat warto. Idę oglądać dalej Rozumiem, ze oryginalu nie masz?