Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo II: Resurrected

Featured Replies

Opublikowano

Mysle, ze niektorzy z tego obecnie zyja, jeden wystawia pelno aukcji na allegro, juz widzialem kilka JAH sprzedane po 300-500/szt.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 135,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mamy to :   Pierwszy raz w ciągu tych ponad 20 lat wbiłem maksymalny poziom na SP. Bez bicia przyznam, że bez TZów nie dałbym rady - była przynajmniej jakaś różnorodność, bo Ballr

• No i mamy to:   Super się grało, mogli by jeszcze się pokusić o jakiś pucharek za wszystkie unikaty/sety/słowa runiczne bo i tak to zrobiłem 

Opublikowano

Lum z kuźni na hell :frog:

Opublikowano

serwy padly, wszystkim postaci online zniknely :dynia:

Opublikowano

Pierwsze zgony dopadły mojego Palladyna. Na tych takich Bossach (Pan Księżyca itp. te takie Minotaury) w czerwonych portalach w V akcie, mój pomagier to miałem wrażenie, że na hita padał.

Opublikowano

Dzisiaj zrobilem sobie hammerdina i przelecialem normal jak walec, na Baala szedlem z 2x spirit, vipermagi i insight u merca xD na tej postaci to chyba w ogole nie bede mial zadnych problemow bo zabija szybciej niz moj 85lvl druid.

Opublikowano

W swojego Palladyna ładuje wszystko w świety ogień, ale zastanawiam się co dalej (koszmar) pierwszy raz gram palladynem, może macie jakieś rady odnośnie builda i ew. itemków?

Opublikowano

Ale dziwny bug jest z palemi na konsoli - każda czynność X (rozmowa/podniesienie przedmiotu/kapliczka/waypoint) dezaktywuje aurę :dafuq:

Opublikowano

dzisiaj skonczylem hell druidem, nie bylo trudno, tylko baal mi sprawial problemy i musialem wracac do miasta po potiony kilka razy. zlalazlem trzecia vipermagi a do butow, rekawic i pasow nie mam w ogole szczescia. na razie robie przerwe dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob

Opublikowano

jak nie leci to nie leci, a dzisiaj 2 maski tala, 2x lem i 1x ist w ciagu godziny, wszystko z randomowych mobkow. Co to rng to ja nawet nie.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Loguje się juz 3x i ciągle nie mam swoich postaci. Numerek się zmienił i już jakiś patch chyba wleciał. Ciekawe czy wszystko w związku z tym wyjebalo w kosmos:facepalm:

Opublikowano

Spoko, to samo było wczoraj. Mój pal już wrócił 

Opublikowano

Zapomniałem, jaki ten hammerdin jest mocny, nawet z takim po-drodze-znalezionym-stuffem lecę przez hell jak przecinak:

obmjrmz.jpg

Na klacie STEALTH z norma, nic pod ducha nie mam nawet XD

Pokażcie, w czym ganiacie.

PS pierwszy skiller z rady:

YPl4m2y.jpg

Opublikowano

Pindla trzeba robić hurtowo, żeby był efekt.

Opublikowano

Kiedy Wy napykaliście te levele na hell? Ja nie mogę się doczołgać do konca I aktu, a gram chyba tylko dlatego, że kupiłem :D Jednak brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś.

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Ja od paru godzin nie mogę się połączyć z serwerami :nosacz2:

3h grania i znowu padl, oficjalny tweeter bliza az peka od wscieklych graczy:potter:

Opublikowano
Godzinę temu, stoodio napisał:

Pindla trzeba robić hurtowo, żeby był efekt.

Masz na mysli w 8 graczy? Czy duzo razy? Bo mialem sesje, ze 100x pod rzad lecialem.

Opublikowano
8 hours ago, Il Brutto said:

dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob

A to pewne, że wprowadzą?

Żeby grać offline też trzeba się połączyc z serwerem blizzarda?