Opublikowano 8 października 20213 l Mysle, ze niektorzy z tego obecnie zyja, jeden wystawia pelno aukcji na allegro, juz widzialem kilka JAH sprzedane po 300-500/szt.
Opublikowano 9 października 20213 l Pierwsze zgony dopadły mojego Palladyna. Na tych takich Bossach (Pan Księżyca itp. te takie Minotaury) w czerwonych portalach w V akcie, mój pomagier to miałem wrażenie, że na hita padał.
Opublikowano 9 października 20213 l Dzisiaj zrobilem sobie hammerdina i przelecialem normal jak walec, na Baala szedlem z 2x spirit, vipermagi i insight u merca xD na tej postaci to chyba w ogole nie bede mial zadnych problemow bo zabija szybciej niz moj 85lvl druid.
Opublikowano 9 października 20213 l W swojego Palladyna ładuje wszystko w świety ogień, ale zastanawiam się co dalej (koszmar) pierwszy raz gram palladynem, może macie jakieś rady odnośnie builda i ew. itemków?
Opublikowano 10 października 20213 l Ale dziwny bug jest z palemi na konsoli - każda czynność X (rozmowa/podniesienie przedmiotu/kapliczka/waypoint) dezaktywuje aurę
Opublikowano 10 października 20213 l dzisiaj skonczylem hell druidem, nie bylo trudno, tylko baal mi sprawial problemy i musialem wracac do miasta po potiony kilka razy. zlalazlem trzecia vipermagi a do butow, rekawic i pasow nie mam w ogole szczescia. na razie robie przerwe dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob
Opublikowano 10 października 20213 l jak nie leci to nie leci, a dzisiaj 2 maski tala, 2x lem i 1x ist w ciagu godziny, wszystko z randomowych mobkow. Co to rng to ja nawet nie. Edytowane 10 października 20213 l przez smoo
Opublikowano 10 października 20213 l Loguje się juz 3x i ciągle nie mam swoich postaci. Numerek się zmienił i już jakiś patch chyba wleciał. Ciekawe czy wszystko w związku z tym wyjebalo w kosmos
Opublikowano 10 października 20213 l Zapomniałem, jaki ten hammerdin jest mocny, nawet z takim po-drodze-znalezionym-stuffem lecę przez hell jak przecinak: Na klacie STEALTH z norma, nic pod ducha nie mam nawet XD Pokażcie, w czym ganiacie. PS pierwszy skiller z rady:
Opublikowano 10 października 20213 l Kiedy Wy napykaliście te levele na hell? Ja nie mogę się doczołgać do konca I aktu, a gram chyba tylko dlatego, że kupiłem Jednak brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś.
Opublikowano 10 października 20213 l 6 minut temu, Ukukuki napisał: Ja od paru godzin nie mogę się połączyć z serwerami 3h grania i znowu padl, oficjalny tweeter bliza az peka od wscieklych graczy
Opublikowano 10 października 20213 l Godzinę temu, stoodio napisał: Pindla trzeba robić hurtowo, żeby był efekt. Masz na mysli w 8 graczy? Czy duzo razy? Bo mialem sesje, ze 100x pod rzad lecialem.
Opublikowano 10 października 20213 l 8 hours ago, Il Brutto said: dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob A to pewne, że wprowadzą? Żeby grać offline też trzeba się połączyc z serwerem blizzarda?