Skocz do zawartości

Diablo II: Resurrected

Featured Replies

Opublikowano

Mysle, ze niektorzy z tego obecnie zyja, jeden wystawia pelno aukcji na allegro, juz widzialem kilka JAH sprzedane po 300-500/szt.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 126,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mamy to :   Pierwszy raz w ciągu tych ponad 20 lat wbiłem maksymalny poziom na SP. Bez bicia przyznam, że bez TZów nie dałbym rady - była przynajmniej jakaś różnorodność, bo Ballr

• No i mamy to:   Super się grało, mogli by jeszcze się pokusić o jakiś pucharek za wszystkie unikaty/sety/słowa runiczne bo i tak to zrobiłem 

Opublikowano

Lum z kuźni na hell :frog:

Opublikowano

serwy padly, wszystkim postaci online zniknely :dynia:

Opublikowano

Pierwsze zgony dopadły mojego Palladyna. Na tych takich Bossach (Pan Księżyca itp. te takie Minotaury) w czerwonych portalach w V akcie, mój pomagier to miałem wrażenie, że na hita padał.

Opublikowano

Dzisiaj zrobilem sobie hammerdina i przelecialem normal jak walec, na Baala szedlem z 2x spirit, vipermagi i insight u merca xD na tej postaci to chyba w ogole nie bede mial zadnych problemow bo zabija szybciej niz moj 85lvl druid.

Opublikowano

W swojego Palladyna ładuje wszystko w świety ogień, ale zastanawiam się co dalej (koszmar) pierwszy raz gram palladynem, może macie jakieś rady odnośnie builda i ew. itemków?

Opublikowano

Ale dziwny bug jest z palemi na konsoli - każda czynność X (rozmowa/podniesienie przedmiotu/kapliczka/waypoint) dezaktywuje aurę :dafuq:

Opublikowano

dzisiaj skonczylem hell druidem, nie bylo trudno, tylko baal mi sprawial problemy i musialem wracac do miasta po potiony kilka razy. zlalazlem trzecia vipermagi a do butow, rekawic i pasow nie mam w ogole szczescia. na razie robie przerwe dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob

Opublikowano

jak nie leci to nie leci, a dzisiaj 2 maski tala, 2x lem i 1x ist w ciagu godziny, wszystko z randomowych mobkow. Co to rng to ja nawet nie.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Loguje się juz 3x i ciągle nie mam swoich postaci. Numerek się zmienił i już jakiś patch chyba wleciał. Ciekawe czy wszystko w związku z tym wyjebalo w kosmos:facepalm:

Opublikowano

Spoko, to samo było wczoraj. Mój pal już wrócił 

Opublikowano

Zapomniałem, jaki ten hammerdin jest mocny, nawet z takim po-drodze-znalezionym-stuffem lecę przez hell jak przecinak:

obmjrmz.jpg

Na klacie STEALTH z norma, nic pod ducha nie mam nawet XD

Pokażcie, w czym ganiacie.

PS pierwszy skiller z rady:

YPl4m2y.jpg

Opublikowano

Pindla trzeba robić hurtowo, żeby był efekt.

Opublikowano

Kiedy Wy napykaliście te levele na hell? Ja nie mogę się doczołgać do konca I aktu, a gram chyba tylko dlatego, że kupiłem :D Jednak brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś.

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Ja od paru godzin nie mogę się połączyć z serwerami :nosacz2:

3h grania i znowu padl, oficjalny tweeter bliza az peka od wscieklych graczy:potter:

Opublikowano
Godzinę temu, stoodio napisał:

Pindla trzeba robić hurtowo, żeby był efekt.

Masz na mysli w 8 graczy? Czy duzo razy? Bo mialem sesje, ze 100x pod rzad lecialem.

Opublikowano
8 hours ago, Il Brutto said:

dopoki nie dodadza playersX bo nie ma sensu farmic wysokich run w ten sposob

A to pewne, że wprowadzą?

Żeby grać offline też trzeba się połączyc z serwerem blizzarda?