Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Patronite.pl

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 273,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano

Zaszalales. Ja tak samo oprocz pixela. Ale korca mnie nagrody za 100. Ten album i numer 0 plus party.

Musze to przemyslec i gdzie moge zaoszczedzic zeby dac psxowi.

Opublikowano

Poszła stówka, wspieram jak mogę! Tyle wspomnień pozytywnych dzięki Wam.

Opublikowano

A co jak oni tego nie wydadza na lakierowana okladke tylko na alkohol?

Opublikowano

To będzie fajna lekturka kilku artykułów napisanych po spożyciu.

Czytelniku złoty, królu, ja w życiu mam tylko ciebie i tylko ciebie szanuję, rozumiesz? Normalnie kocham cię i szanuję, tak od serca i szczerze mówię

Opublikowano

Ja wam mowie ze to na wódke a nowy numer bedzie wygladac tak

5211ds.jpg

Opublikowano

Jak to jest z najnowszym numerem? Kiedy wyszedl? 5 kiosków nie ma szmatlawca, a pixel w kazdym.

Opublikowano
11 minut temu, Dave Czezky napisał:

Jak to jest z najnowszym numerem? Kiedy wyszedl? 5 kiosków nie ma szmatlawca, a pixel w kazdym.

Już koło 5tego był dostępny w kioskach. Prenumerata była wysyłana 3ciego i mi przyszła 9tego.

Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał:

Prenumerata była wysyłana 3ciego i mi przyszła 9tego.

A pamietam jak wczoraj ze prenumerata docierala przed premiera numeru w kioskach. Piekne czasy

Opublikowano

na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?

Opublikowano
Teraz, michal napisał:

na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?

Ile dorzuciłeś?

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

A pamietam jak wczoraj ze prenumerata docierala przed premiera numeru w kioskach. Piekne czasy

Też to pamiętam, dla tego już z 3 razy pisałem o tym że w patronite powinien być próg 30 zeta gdzie jest dorzucana prenumerata wysyłana priorytetem czy paczkomatem. No i zastanawia mnie dla czego nie ma informacji że PDFy są dostępne najczęściej przed premierą kioskową.

Opublikowano
W dniu 14.03.2021 o 21:41, Roger napisał:

Jeśli teraz spadłaby nagle z jakiegoś powodu mocno sprzedaż (lockdown), (...) to będzie po prostu pozamiatane. Bo teraz nie ma skąd sobie tego amortyzować i żyjemy trochę z miesiąca na miesiąc.

Cytat

Według nieoficjalnych informacji Wirtualnej Polski, minister zdrowia Adam Niedzielski na konferencji w środę po południu ogłosi lockdown w całej Polsce.

:/

Opublikowano

PSX EXTREME: 112 patronów | 6 115 zł miesięcznie ~ 54,59 zł

PIXEL: 101 patronów | 5 031 zł ~ 49,81 zł
U nas lepiej :)

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

Ile dorzuciłeś?

Pamiętając michala oburzenie o to ze musial za 300zl sobie sam kupic ksiazke o masażu (a wiec swojej pracy), to nie wróżę PE hojnych datków z jego strony. :pawel:

Opublikowano

maja ode mnie narazie wsparcie duchowe bo u mnie narazie slabo z możliwościami zarobku.

Opublikowano

No to po co był ten post?

4 godziny temu, michal napisał: