Opublikowano 15 marca 20214 l Dzisiaj kupiłem PsxE i Pixela. Dodatkowo przelałem 13zł. Możecie być już spokojni.
Opublikowano 15 marca 20214 l Zaszalales. Ja tak samo oprocz pixela. Ale korca mnie nagrody za 100. Ten album i numer 0 plus party. Musze to przemyslec i gdzie moge zaoszczedzic zeby dac psxowi.
Opublikowano 16 marca 20214 l Poszła stówka, wspieram jak mogę! Tyle wspomnień pozytywnych dzięki Wam.
Opublikowano 17 marca 20214 l To będzie fajna lekturka kilku artykułów napisanych po spożyciu. Czytelniku złoty, królu, ja w życiu mam tylko ciebie i tylko ciebie szanuję, rozumiesz? Normalnie kocham cię i szanuję, tak od serca i szczerze mówię
Opublikowano 17 marca 20214 l Jak to jest z najnowszym numerem? Kiedy wyszedl? 5 kiosków nie ma szmatlawca, a pixel w kazdym.
Opublikowano 17 marca 20214 l 11 minut temu, Dave Czezky napisał: Jak to jest z najnowszym numerem? Kiedy wyszedl? 5 kiosków nie ma szmatlawca, a pixel w kazdym. Już koło 5tego był dostępny w kioskach. Prenumerata była wysyłana 3ciego i mi przyszła 9tego.
Opublikowano 17 marca 20214 l 2 godziny temu, michal napisał: uzbierali juz chociaż 10k? Razem z Pixelem tak.
Opublikowano 17 marca 20214 l 3 godziny temu, łom napisał: Prenumerata była wysyłana 3ciego i mi przyszła 9tego. A pamietam jak wczoraj ze prenumerata docierala przed premiera numeru w kioskach. Piekne czasy
Opublikowano 17 marca 20214 l na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?
Opublikowano 17 marca 20214 l Teraz, michal napisał: na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju? Ile dorzuciłeś?
Opublikowano 17 marca 20214 l 2 minuty temu, Szymek napisał: A pamietam jak wczoraj ze prenumerata docierala przed premiera numeru w kioskach. Piekne czasy Też to pamiętam, dla tego już z 3 razy pisałem o tym że w patronite powinien być próg 30 zeta gdzie jest dorzucana prenumerata wysyłana priorytetem czy paczkomatem. No i zastanawia mnie dla czego nie ma informacji że PDFy są dostępne najczęściej przed premierą kioskową.
Opublikowano 17 marca 20214 l W dniu 14.03.2021 o 21:41, Roger napisał: Jeśli teraz spadłaby nagle z jakiegoś powodu mocno sprzedaż (lockdown), (...) to będzie po prostu pozamiatane. Bo teraz nie ma skąd sobie tego amortyzować i żyjemy trochę z miesiąca na miesiąc. Cytat Według nieoficjalnych informacji Wirtualnej Polski, minister zdrowia Adam Niedzielski na konferencji w środę po południu ogłosi lockdown w całej Polsce.
Opublikowano 17 marca 20214 l PSX EXTREME: 112 patronów | 6 115 zł miesięcznie ~ 54,59 zł PIXEL: 101 patronów | 5 031 zł ~ 49,81 zł U nas lepiej
Opublikowano 17 marca 20214 l 2 godziny temu, bluber napisał: Ile dorzuciłeś? Pamiętając michala oburzenie o to ze musial za 300zl sobie sam kupic ksiazke o masażu (a wiec swojej pracy), to nie wróżę PE hojnych datków z jego strony.
Opublikowano 17 marca 20214 l maja ode mnie narazie wsparcie duchowe bo u mnie narazie slabo z możliwościami zarobku.
Opublikowano 17 marca 20214 l No to po co był ten post? 4 godziny temu, michal napisał: na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?