Opublikowano 5 października 20222 l Nie mogę powiedzieć żebym miał jakieś duże bugi. Nie liczę czasem lewitujących npców i tym podobnych pierdół. Fabułę i większość questów skończyłem bez żadnych problemów. Podobnie było z Wieśkiem. Tam moim problemem była tylko wydajność na starym PC i walka o stabilne 30 klatek w rozsądnych detalach.
Opublikowano 5 października 20222 l Cyperpank? Chyba nawet Fallout 76 ma lepiej zrobione elementy rpg xD po tej premierze przestalem juz w ogole czytac jakiekolwiek wysrywy jakichkolwiek tzw. dziennikarzy growych.
Opublikowano 5 października 20222 l Wiedźmin dopóki nie było alternatywnego sterowania też był niegrywalny. Pomijam nawet bagna, czy inne takie rzeczy.
Opublikowano 5 października 20222 l Tak po prawdzie to Cyberek na PC na premierę był mniej popsuty od Valhalli, którą wielu się jarało nawet na tym forumku, a przynajmniej takie miałem odczucie grając w obie gierki. Nie zapominam Redom ich kłamstw, ale od początku byłem Cyberpunkiem jako grą oczarowany, toteż i skreślać ich nie będę.
Opublikowano 5 października 20222 l Przypominam tylko ze w tym roku jarano sie na tym forum najbardziej gra o zolwiach nindza na 2 godziny i gra o kocie w ktorej nic sie nie robi na godzin 4.
Opublikowano 5 października 20222 l 10 minut temu, Bzduras napisał: Tak po prawdzie to Cyberek na PC na premierę był mniej popsuty od Valhalli, którą wielu się jarało nawet na tym forumku, a przynajmniej takie miałem odczucie grając w obie gierki. Nie zapominam Redom ich kłamstw, ale od początku byłem Cyberpunkiem jako grą oczarowany, toteż i skreślać ich nie będę. Zawsze będę się trzymał zdania, że to genialna gra przygnieciona przez ciężar marketingu, nierealistyczne oczekiwania (na Reddicie przed premierą ludzie sobie wyobrażali rzeczy o których studio nawet nigdy nie mówiło) i zjebany zarząd/kierownictwo Cedepu. Edytowane 5 października 20222 l przez Bigby
Opublikowano 6 października 20222 l Cytat „Mogę zdecydowanie powiedzieć, że Project Sirius nie jest grą mobilną. Kiedy o niej mówiliśmy, myślę, że faktycznie chodziło nam o szerszą bazę, czyli chcemy dotrzeć do osób, do których niekoniecznie skutecznie docieraliśmy poprzez gry o Wiedźminie, jakie robiliśmy do tej pory. Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. To stoi za naszymi rozważaniami”. Cytat „Project Sirius jest tym, co dotrze do szerszej grupy - do ludzi, którzy są zainteresowani marką i IP, ale niekoniecznie lubią grać w hardcorowe gry fabularne, takie jak seria Wiedźmin, którą prezentowaliśmy do tej pory”. branża Gierkova
Opublikowano 6 października 20222 l Cytat Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. Ja ich już nie jestem w stanie zrozumieć. Oni nie wiedzą, że gra odniosła sukces właśnie przez cięższy klimat i "dorosłe" motywy? Niech zrobią Fable w świecie Wiedźmina, zobaczymy ile tego sprzedadzą...
Opublikowano 6 października 20222 l Fable to by bylo zbyt ambitne, przeciez to bedzie jakis walking simulator. Tutaj macie kawalek solidnego materialu, polecam goraco: Edytowane 6 października 20222 l przez Il Brutto
Opublikowano 6 października 20222 l Cytat Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. nie napawa mnie optymizmem ten cytat.
Opublikowano 6 października 20222 l 21 minut temu, Krzysztof93 napisał: branża Gierkova Czyli jakieś guwno byle zarabiało hajsy. Kiciński odchodzi bo pewnie nie chce na to patrzeć jak wszystkie jego zasady życiowe runą w gruzach (darmowe dlc itp).
Opublikowano 6 października 20222 l tak pewnie właśnie dlatego odchodzi. Bo wcześniej za Kicińskiego Redzi byli wzorem życiowych zasad i uczciwości, np. wtedy gdy próbowali opchnąć posiadaczom pastgenów ledwie działajacy produkt.
Opublikowano 6 października 20222 l Oj tam, każdemu się zdarza wyruchać zagrajmerów na hajs ale nie zapomne mu tego że dodał do wiedźmina 3 2 nowe fryzurki za darmo!
Opublikowano 6 października 20222 l Robią sequel Cyberpunka i 3 kolejne Wiedźminy, a wy tutaj jakąś dramę kręcicie o jeden projekt, który widać z opisu ma trafić do zupełnie innej grupy odbiorców. A niech dywersyfikują swoje portfolio.
Opublikowano 6 października 20222 l Drama powinna być z innego powodu: te gry nie wyjdą na tą generację, a może nawet w połowie następnej…
Opublikowano 6 października 20222 l Autor Oczywiście że wszystkie nie wyjdą, to cała strategia tego ogłoszonego jakiś czas temu RED2.0 Na ta generacje wyjdzie pewnie tylko ta gra od molasses flood i pewnie ten niedawno ogłoszony Wiesiek jako crossgen. Otwarcie nowego studia w bostonie to bardzo dobry ruch bo otworzą sie na duży rynek pracowników którzy niekoniecznie chcieliby przyjeżdżać do PL pracować.
Opublikowano 6 października 20222 l 20 minut temu, Figuś napisał: otworzą sie na duży rynek pracowników którzy niekoniecznie chcieliby przyjeżdżać do PL pracować No jesli oni juz w warszawie mieli sojowych odklejencow chodzacych po firmie w szlafroku i z yorkiem na rekach, to niekoniecznie moze sa gotowi na to co ich czeka w potezym USA xD
Opublikowano 28 października 20222 l Spermiarze pracują w tym CP Red. Najpierw Sasha Grey w CP2077 a teraz jakieś polskie kurwisko w wiedźminie
Opublikowano 28 października 20222 l Autor 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Spermiarze pracują w tym CP Red. Najpierw Sasha Grey w CP2077 a teraz jakieś polskie kurwisko w wiedźminie wrzuciłbyś jakieś źródło większych spermiarzy niż twórcy Yakuz nie ma jak coś 3 godziny temu, pawelgr5 napisał: A kto tym razem? dobra sam sobie znalazłem o co chodzi Spoiler z tym że stoi przy plakacie wieśka nie oznacza że wzięli ja do wieśka. obstawiam że mocap do scen cimcirymci przy DLC do CP2077 jej użyją
Opublikowano 29 października 20222 l Taki żart może Redzi robią, jak połączysz kropki na jej twarzy, to wyjdzie kutas...