Opublikowano 11 lipca 20213 l Just now, Kmiot said: Nie no, Włosi z pełnymi gaciami. W sumie w grupie grali ładnie dla oka, ale już od meczu z Belgią to wrócili klasyczni Włosi, czyli takie męczenie buły na 1:0. Strasznie słabo sie ten finał ogląda. Mam nadzieję, że nie będzie dogrywki. Jak bedzie dogrywka to znaczy ze Wlosi cos strzela i bedzie lepszy mecz
Opublikowano 11 lipca 20213 l No sorry, że nie potrafię wykrzesać z siebie entuzjazmu, bo z jakiegoś powodu zrobiłem się śpiący xd
Opublikowano 11 lipca 20213 l brak klasowego napastnika wychodzi u Włochów, jeden sytuacyjny strzał w obrońcę przez 45 minut, no nie najlepiej to wygląda
Opublikowano 11 lipca 20213 l 4 minuty temu, Kmiot napisał: No sorry, że nie potrafię wykrzesać z siebie entuzjazmu, bo z jakiegoś powodu zrobiłem się śpiący xd Chodzilo mi raczej o to gadanie ze turniej sie skonczyl na 1/8 albo na grupach albo jiz w eliminacjach itd
Opublikowano 11 lipca 20213 l 6 minutes ago, Kmiot said: No sorry, że nie potrafię wykrzesać z siebie entuzjazmu, bo z jakiegoś powodu zrobiłem się śpiący xd Bo jest przerwa
Opublikowano 11 lipca 20213 l 1 minutę temu, maciucha napisał: Chodzilo mi raczej o to gadanie ze turniej sie skonczyl na 1/8 albo na grupach albo jiz w eliminacjach itd No dla nas juz po pierwszym meczu
Opublikowano 11 lipca 20213 l Jezu jak ten Sterling przyspiesza, 2 kroku i ma obrońcę za sobą, piłka za nim nie nadąża.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Czarny cwel znowu leciał na ryj i znowu chciał karnego. Brawo holenderski sędzia! Choć nienawidzę holenderskich pomidorów to będę je jadł.
Opublikowano 11 lipca 20213 l 4 minuty temu, krupek napisał: Jezu jak ten Sterling przyspiesza, 2 kroku i ma obrońcę za sobą, piłka za nim nie nadąża. Pochodzi z jamajki
Opublikowano 11 lipca 20213 l Rzucić banana szterlingowi w polu karnym, to już nurkowanie takie, że pod murawę by się schował.
Opublikowano 11 lipca 20213 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Pochodzi z jamajki Szkoda ze mózg został na jamajce.
Opublikowano 11 lipca 20213 l 5 minut temu, kanabis napisał: Pochodzi z jamajki Może i pochodzić z Vice City, ale dobrze się ogląda takich dynamiczniaków jak on, Ronaldo, czy Mbappe.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Teraz, Kaczi napisał: Double deckerw polu karnym już stoi Nie widze tam nigdzie roziego