Skocz do zawartości

Lost Judgment

Featured Replies

Opublikowano

No, ale to jest niszowa seria, dzięki temu, że jest taki recykling assetów seria istnieje i wygląda w miarę współcześnie- nikt nie da Nagoshiemu 70-80 mln USD (nadal mało jak na AAA) i 4-5 lat na zrobienie od podstaw gierki, która w porywach sprzeda się powyżej 1 mln.

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 10,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Świetna gra. Aż żal patrzeć, że jej temat, to zaledwie 3 strony. Ukończyłem ją nieco ponad 4 tygodnie temu i podpisuję się pod tym, co napisał @ornit. Fabularnie wypadło znakomicie. Począte

• Ja pierdolę jaka ta gra jest zajebista. Dawno nie śledziłem fabuły z takim zainteresowaniem bez skipowania dialogów i cut-scenek. Gra mi się w to bardzo dobrze. Niby znowu Kamurocho, niby znowu biegam

• I kolejny obowiązkowy zakup. 

Opublikowano
  • Autor

Niby tak ale chociaż doklejali by chociaż jedną nową uliczkę na część czy coś xD uwielbiam yakuze i na szczęście w większości części mamy też inne lokacje do zwiedzania bo jebla idzie dostać z tym kamirocho. Chociaż są też plusy. Fajnie oglądać jak to miasto się zmienia czy to przez przeskok w czasie czy generacyjny. Gdyby to nie była tak niszowa seria to bym bardziej jęczał A tak to się w sumie cieszę że takie gry w ogóle ktoś kupuje :rayos:

Opublikowano

Tak jak Pupcio pisze, mogli by trochę rozbudowywać dzielnie co którąś część. Choć na nowym silniku aż tak nie boli popylanie po tych samych uliczkach. i jakby nie patrzeć od Y5 zmniejszyli trochę Kamurocho :)

Opublikowano

https://tojodojo.com/lost-judgment-to-receive-season-pass-and-story-dlc/

Cytat
  • Detective Life Fun Pack (Planned to be released simultaneously with the main game)
    • This DLC pack will help you enjoy the main story and side content to the fullest.
  • School Stories Fun Pack
    • This DLC pack provides additional content so you can thoroughly indulge in all that “School Stories” has to offer.
  • Additional Story
    • Fully packed additional story

Gra dostanie season passa :facepalm: 

Opublikowano

No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.05.2021 o 18:44, XM. napisał:

No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:)

Mogą misje ze śledzeniem wyrzucić do DLC, to będzie win-win. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Obejrzysz streszczenie jedynki i Elo :wujaszek:

Opublikowano

Albo ograsz w chmurze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie nie wiem po co oni dają ryjec jakiegoś celebryty. Napędza to im sprzedaż w JPN? Ja bym nie chciał grać w polską bitke o gangusach z michałem milowiczem jako protagonistom(no dobra spiraciłbym dla beki xd).

Opublikowano

Pewnie jakoś napędza tak samo jak Norman Reedus pomógł w sprzedaży Death Stranding.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

trochę jestem zmęczony serią, a została mi jeszcze 5 którą ominąłem na ps3 + podobno main story jest średnie, więc poczekam na gamepassa xd

Opublikowano
  • Autor

Jezu też muszę w końcu tą 5ke przejść xD może pod koniec roku się za to zabiorę  :( gorzej niż do roboty z tą yakuzą :nosacz2:

Opublikowano

Tak, teraz kabukicho = Judgment, a Yakuzy będą skakać po innych miejscówkach. Ostatnio wspominali że może nawet wątek zagraniczny w Yakuzie się pojawi.

e. Jednak w Yokohamie Last Judgment :shieeet:

Opublikowano
  • Autor

Ale chyba będzie też ta miejscówka z yakuzy 7? Ta część może być fajna bo będzie jakiś wątek w szkole i będą chińskie uczennice :nosacz3:

Opublikowano

No właśnie teraz mi się przypomniało że Lost Dżadżment będzie w Yokohamie z Y7. Sorry @_Red_ coś mi sie poyebało