Opublikowano 8 maja 20213 l No, ale to jest niszowa seria, dzięki temu, że jest taki recykling assetów seria istnieje i wygląda w miarę współcześnie- nikt nie da Nagoshiemu 70-80 mln USD (nadal mało jak na AAA) i 4-5 lat na zrobienie od podstaw gierki, która w porywach sprzeda się powyżej 1 mln.
Opublikowano 8 maja 20213 l Autor Niby tak ale chociaż doklejali by chociaż jedną nową uliczkę na część czy coś xD uwielbiam yakuze i na szczęście w większości części mamy też inne lokacje do zwiedzania bo jebla idzie dostać z tym kamirocho. Chociaż są też plusy. Fajnie oglądać jak to miasto się zmienia czy to przez przeskok w czasie czy generacyjny. Gdyby to nie była tak niszowa seria to bym bardziej jęczał A tak to się w sumie cieszę że takie gry w ogóle ktoś kupuje
Opublikowano 8 maja 20213 l Tak jak Pupcio pisze, mogli by trochę rozbudowywać dzielnie co którąś część. Choć na nowym silniku aż tak nie boli popylanie po tych samych uliczkach. i jakby nie patrzeć od Y5 zmniejszyli trochę Kamurocho
Opublikowano 8 maja 20213 l https://tojodojo.com/lost-judgment-to-receive-season-pass-and-story-dlc/ Cytat Detective Life Fun Pack (Planned to be released simultaneously with the main game) • This DLC pack will help you enjoy the main story and side content to the fullest. School Stories Fun Pack • This DLC pack provides additional content so you can thoroughly indulge in all that “School Stories” has to offer. Additional Story • Fully packed additional story Gra dostanie season passa
Opublikowano 8 maja 20213 l No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:)
Opublikowano 29 maja 20213 l W dniu 8.05.2021 o 18:44, XM. napisał: No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:) Mogą misje ze śledzeniem wyrzucić do DLC, to będzie win-win.
Opublikowano 9 lipca 20213 l Smutam troszkę, że Lost Judgement ukaże się na One, a jedynka już tylko na Seriesach.
Opublikowano 20 lipca 20213 l W sumie nie wiem po co oni dają ryjec jakiegoś celebryty. Napędza to im sprzedaż w JPN? Ja bym nie chciał grać w polską bitke o gangusach z michałem milowiczem jako protagonistom(no dobra spiraciłbym dla beki xd).
Opublikowano 20 lipca 20213 l Pewnie jakoś napędza tak samo jak Norman Reedus pomógł w sprzedaży Death Stranding.
Opublikowano 16 września 20213 l trochę jestem zmęczony serią, a została mi jeszcze 5 którą ominąłem na ps3 + podobno main story jest średnie, więc poczekam na gamepassa xd
Opublikowano 16 września 20213 l Autor Jezu też muszę w końcu tą 5ke przejść xD może pod koniec roku się za to zabiorę gorzej niż do roboty z tą yakuzą
Opublikowano 20 września 20213 l https://www.metacritic.com/game/playstation-5/lost-judgment/critic-reviews 84% z 51 recenzji. Zamknij się i weź mój pieniądz.gif. A w sumie już widzę, że wyzej to podano, przegapilem. Tak czy inaczej must have jak dla mnie. Tylko czy znowu po raz dwudziesty będzie kamuroczo?
Opublikowano 20 września 20213 l Tak, teraz kabukicho = Judgment, a Yakuzy będą skakać po innych miejscówkach. Ostatnio wspominali że może nawet wątek zagraniczny w Yakuzie się pojawi. e. Jednak w Yokohamie Last Judgment
Opublikowano 20 września 20213 l Autor Ale chyba będzie też ta miejscówka z yakuzy 7? Ta część może być fajna bo będzie jakiś wątek w szkole i będą chińskie uczennice
Opublikowano 20 września 20213 l No właśnie teraz mi się przypomniało że Lost Dżadżment będzie w Yokohamie z Y7. Sorry @_Red_ coś mi sie poyebało