Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lost Judgment

Featured Replies

Opublikowano

No, ale to jest niszowa seria, dzięki temu, że jest taki recykling assetów seria istnieje i wygląda w miarę współcześnie- nikt nie da Nagoshiemu 70-80 mln USD (nadal mało jak na AAA) i 4-5 lat na zrobienie od podstaw gierki, która w porywach sprzeda się powyżej 1 mln.

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Świetna gra. Aż żal patrzeć, że jej temat, to zaledwie 3 strony. Ukończyłem ją nieco ponad 4 tygodnie temu i podpisuję się pod tym, co napisał @ornit. Fabularnie wypadło znakomicie. Począte

• Ja pierdolę jaka ta gra jest zajebista. Dawno nie śledziłem fabuły z takim zainteresowaniem bez skipowania dialogów i cut-scenek. Gra mi się w to bardzo dobrze. Niby znowu Kamurocho, niby znowu biegam

• I kolejny obowiązkowy zakup. 

Opublikowano
  • Autor

Niby tak ale chociaż doklejali by chociaż jedną nową uliczkę na część czy coś xD uwielbiam yakuze i na szczęście w większości części mamy też inne lokacje do zwiedzania bo jebla idzie dostać z tym kamirocho. Chociaż są też plusy. Fajnie oglądać jak to miasto się zmienia czy to przez przeskok w czasie czy generacyjny. Gdyby to nie była tak niszowa seria to bym bardziej jęczał A tak to się w sumie cieszę że takie gry w ogóle ktoś kupuje :rayos:

Opublikowano

Tak jak Pupcio pisze, mogli by trochę rozbudowywać dzielnie co którąś część. Choć na nowym silniku aż tak nie boli popylanie po tych samych uliczkach. i jakby nie patrzeć od Y5 zmniejszyli trochę Kamurocho :)

Opublikowano

https://tojodojo.com/lost-judgment-to-receive-season-pass-and-story-dlc/

Cytat
  • Detective Life Fun Pack (Planned to be released simultaneously with the main game)
    • This DLC pack will help you enjoy the main story and side content to the fullest.
  • School Stories Fun Pack
    • This DLC pack provides additional content so you can thoroughly indulge in all that “School Stories” has to offer.
  • Additional Story
    • Fully packed additional story

Gra dostanie season passa :facepalm: 

Opublikowano

No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.05.2021 o 18:44, XM. napisał:

No, czyli czasy masy popierdolkowatych gierek w tej serii odchodzą powoli i będzie pakowane w dlc:)

Mogą misje ze śledzeniem wyrzucić do DLC, to będzie win-win. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Obejrzysz streszczenie jedynki i Elo :wujaszek:

Opublikowano

Albo ograsz w chmurze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie nie wiem po co oni dają ryjec jakiegoś celebryty. Napędza to im sprzedaż w JPN? Ja bym nie chciał grać w polską bitke o gangusach z michałem milowiczem jako protagonistom(no dobra spiraciłbym dla beki xd).

Opublikowano

Pewnie jakoś napędza tak samo jak Norman Reedus pomógł w sprzedaży Death Stranding.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

trochę jestem zmęczony serią, a została mi jeszcze 5 którą ominąłem na ps3 + podobno main story jest średnie, więc poczekam na gamepassa xd

Opublikowano
  • Autor

Jezu też muszę w końcu tą 5ke przejść xD może pod koniec roku się za to zabiorę  :( gorzej niż do roboty z tą yakuzą :nosacz2:

Opublikowano

Tak, teraz kabukicho = Judgment, a Yakuzy będą skakać po innych miejscówkach. Ostatnio wspominali że może nawet wątek zagraniczny w Yakuzie się pojawi.

e. Jednak w Yokohamie Last Judgment :shieeet:

Opublikowano
  • Autor

Ale chyba będzie też ta miejscówka z yakuzy 7? Ta część może być fajna bo będzie jakiś wątek w szkole i będą chińskie uczennice :nosacz3:

Opublikowano

No właśnie teraz mi się przypomniało że Lost Dżadżment będzie w Yokohamie z Y7. Sorry @_Red_ coś mi sie poyebało