Skocz do zawartości

A Plague Tale: Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Teraz wszystko powinni robić w tym fidelity mode.
40fps + vrr i jest malina.
Nie wierzę że nie ogarną.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 984
  • Wyświetleń 75,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• grafika jest piekna (zwlaszcza "z daleka", z bliska juz mniej ale i tak), klimat sie wylewa z ekranu, gameplay to w sumie poki co to samo co w jedynce, jade teraz 3 chapter i jak na razie jest troche

• Podobny poziom co HFW, ale tam mamy otwarty świat i 60 fps  więc nawet nie ma co porównywać, bo wtedy szczury przegrywają. No ja nie za bardzo słyszę muzykę w grze, bo słuchawek nie mam do xboxa,

• Dokładnie tak, choć ja oceniam przeskok z 7 na 9/10 - idealnej noty nie dam, ale kuźwa dawno tak gra nie wciągnęła mnie swoją historią, świetnie napisanymi, wiarygodnymi relacjami międzyludzkimi i ogó

Opublikowano

No, te 40 klatek może by uratowało sytuację. Osobiście jeszcze nie widziałem gry w tym trybie i bardzo jestem tego ciekaw. Ponoć ruch wydaje się znacznie plynniejszy. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ale do tego potrzebujesz specyficzny odbiornik, więc nie może to być standardem na chwilę obecną.

Opublikowano

Przecież wklejałem 2 strony temu komentarze z Reddita gdzie było napisane, że jest 60 FPS albo przynajmniej odblokowane klatki. :) 

Na Reseterze też podobne posty:

LBOIJuw.png

Zresztą w tego typu grze nawet 30 (albo 40 FPS) nie jest najgorsze i jak tylko będę mógł na PC podkręcić grafikę na maxa kosztem framerate'u, to tak zrobię. Patrząc na wymagania sprzętowe możliwe że będę musiał. :D 

Wygląda swoją drogą obłędnie, a nawet nie widzieliśmy jeszcze Ray Tracingu:

DQRxzpj.png

youSB1Q.png

+ 300 000 szczurów. :notlikethis:

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

DQRxzpj.png

Co jej sie stało na tym screenie? XD

Wygląda jak Sloth z goonies z profila XD

Opublikowano

No to przepraszam za wprowadzenie w błąd :lapka:

Elegancko że gracze na konsolach nie zostaną skrzywdzeni 30 klatkami

Opublikowano
10 minut temu, Bigby napisał:

Przecież wklejałem 2 strony temu komentarze z Reddita gdzie było napisane, że jest 60 FPS albo przynajmniej odblokowane klatki. :) 

Na Reseterze też podobne posty:

LBOIJuw.png

Zresztą w tego typu grze nawet 30 (albo 40 FPS) nie jest najgorsze i jak tylko będę mógł na PC podkręcić grafikę na maxa kosztem framerate'u, to tak zrobię.

30 kletek wygląda dobrze tylko na zrzucie ekranu. Podczas ruchu robi się gówno rozmazane i wuj z tego, że jakaś teksturka czy krzaczek są w lepszej jakości, skoro i tak tego nie widać. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Co jej sie stało na tym screenie? XD

Wygląda jak Sloth z goonies z profila XD

:lul:

Na szczęście poza tym wygląda jak należy

M97G76X.pngC98IKn3.png

Opublikowano

Amicia już jebliwa :spicy:

Opublikowano

Jednak gracze nie potrafią rozróżniać klatek. :kekyayaya:

gmf51eS.png

Opublikowano

ludzkie oko nie widzi roznicy pomiedzy 30 i 60. Niech devi napisza, ze jest 60 to czesc łyknie nawet gdyby byla polowa.

Opublikowano

Czyli jednak da się zrobić ładną bohaterkę bez dodawania jej nadmiarowych kilogramów na twarzy i brody :boomer:.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Michał102 napisał:

No, te 40 klatek może by uratowało sytuację. Osobiście jeszcze nie widziałem gry w tym trybie i bardzo jestem tego ciekaw. Ponoć ruch wydaje się znacznie plynniejszy. 

niby spoko ale jak w takim HFW masz też 60 to wybór jest jeden 

Opublikowano

widzę że embargo na recki schodzi dopiero dzisiaj o 20:00, więc szybciej będzie wyemigrować do Nowej Zelandii i samemu ocenić czy warta świeczki zachodu jest ta gra.

Opublikowano
37 minutes ago, ASX said:

widzę że embargo na recki schodzi dopiero dzisiaj o 20:00, więc szybciej będzie wyemigrować do Nowej Zelandii i samemu ocenić czy warta świeczki zachodu jest ta gra.

Można zagrać już dzisiaj? :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Można zagrać już dzisiaj? :banderas:

tak, przeprowadzka do Nowej Zelandii i od 13:00 możesz grać

Opublikowano

Wystarczy 5 minut let's playa żeby dostrzec, że nic tej mimice nie brakuje.

Chyba że oczekiwałeś Last of Us, ale sorry, nie ten budżet.