Opublikowano 16 października 20222 l Teraz wszystko powinni robić w tym fidelity mode.40fps + vrr i jest malina.Nie wierzę że nie ogarną.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 października 20222 l No, te 40 klatek może by uratowało sytuację. Osobiście jeszcze nie widziałem gry w tym trybie i bardzo jestem tego ciekaw. Ponoć ruch wydaje się znacznie plynniejszy. Edytowane 16 października 20222 l przez Michał102
Opublikowano 16 października 20222 l Ale do tego potrzebujesz specyficzny odbiornik, więc nie może to być standardem na chwilę obecną.
Opublikowano 16 października 20222 l Przecież wklejałem 2 strony temu komentarze z Reddita gdzie było napisane, że jest 60 FPS albo przynajmniej odblokowane klatki. Na Reseterze też podobne posty: Zresztą w tego typu grze nawet 30 (albo 40 FPS) nie jest najgorsze i jak tylko będę mógł na PC podkręcić grafikę na maxa kosztem framerate'u, to tak zrobię. Patrząc na wymagania sprzętowe możliwe że będę musiał. Wygląda swoją drogą obłędnie, a nawet nie widzieliśmy jeszcze Ray Tracingu: + 300 000 szczurów.
Opublikowano 16 października 20222 l 3 minuty temu, Bigby napisał: Co jej sie stało na tym screenie? XD Wygląda jak Sloth z goonies z profila XD
Opublikowano 16 października 20222 l Liczę na 60 fps zdecydowanie. Przecież Innocence na PS5 też śmigało przy takim klatkarzu
Opublikowano 16 października 20222 l No to przepraszam za wprowadzenie w błąd Elegancko że gracze na konsolach nie zostaną skrzywdzeni 30 klatkami
Opublikowano 16 października 20222 l 10 minut temu, Bigby napisał: Przecież wklejałem 2 strony temu komentarze z Reddita gdzie było napisane, że jest 60 FPS albo przynajmniej odblokowane klatki. Na Reseterze też podobne posty: Zresztą w tego typu grze nawet 30 (albo 40 FPS) nie jest najgorsze i jak tylko będę mógł na PC podkręcić grafikę na maxa kosztem framerate'u, to tak zrobię. 30 kletek wygląda dobrze tylko na zrzucie ekranu. Podczas ruchu robi się gówno rozmazane i wuj z tego, że jakaś teksturka czy krzaczek są w lepszej jakości, skoro i tak tego nie widać.
Opublikowano 16 października 20222 l 4 minuty temu, Figuś napisał: Co jej sie stało na tym screenie? XD Wygląda jak Sloth z goonies z profila XD Na szczęście poza tym wygląda jak należy
Opublikowano 16 października 20222 l ludzkie oko nie widzi roznicy pomiedzy 30 i 60. Niech devi napisza, ze jest 60 to czesc łyknie nawet gdyby byla polowa.
Opublikowano 16 października 20222 l Czyli jednak da się zrobić ładną bohaterkę bez dodawania jej nadmiarowych kilogramów na twarzy i brody .
Opublikowano 16 października 20222 l Autor 7 godzin temu, Michał102 napisał: No, te 40 klatek może by uratowało sytuację. Osobiście jeszcze nie widziałem gry w tym trybie i bardzo jestem tego ciekaw. Ponoć ruch wydaje się znacznie plynniejszy. niby spoko ale jak w takim HFW masz też 60 to wybór jest jeden
Opublikowano 17 października 20222 l widzę że embargo na recki schodzi dopiero dzisiaj o 20:00, więc szybciej będzie wyemigrować do Nowej Zelandii i samemu ocenić czy warta świeczki zachodu jest ta gra.
Opublikowano 17 października 20222 l 37 minutes ago, ASX said: widzę że embargo na recki schodzi dopiero dzisiaj o 20:00, więc szybciej będzie wyemigrować do Nowej Zelandii i samemu ocenić czy warta świeczki zachodu jest ta gra. Można zagrać już dzisiaj?
Opublikowano 17 października 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Można zagrać już dzisiaj? tak, przeprowadzka do Nowej Zelandii i od 13:00 możesz grać
Opublikowano 17 października 20222 l 30 fps na xsx. Brak wyboru. Wysłane z mojego AC2003 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 października 20222 l Wystarczy 5 minut let's playa żeby dostrzec, że nic tej mimice nie brakuje. Chyba że oczekiwałeś Last of Us, ale sorry, nie ten budżet.