iluck85 2 821 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Wydano do doręczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Klasyk 0 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jak dodawaliscie grę z ps3 do emudecka to ile wam trwała kompilacja przy pierwszym uruchomieniu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość S3V3N Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 11 godzin temu, maciucha napisał: A ctr działa w 60fps? Ile trzyma bateria? Działa bardzo płynnie trzyma 60klatek. Póki co grałem w to co mam na zmianę i powiem Ci że bateryjka wytrzymała 3h i zostało jeszcze 8%. Wynik myślę można uznać za OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Testował ktoś z Was Bayonette 2 na yuzu? Grywalne to to? Dawno temu czytałem, że jest parę problemów przez emu wii u, głównie z cutscenkami, ale wiadomo, to się może szybko zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Orzeł wylądował Odpalam jak jest, a w sobotę jadę do chaty i podmieniam dysk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość S3V3N Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, MysteryGaz napisał: Testował ktoś z Was Bayonette 2 na yuzu? Grywalne to to? Dawno temu czytałem, że jest parę problemów przez emu wii u, głównie z cutscenkami, ale wiadomo, to się może szybko zmieniać. Czyli jest bardzo dobrze, a za 2h sprawdzę sam edit: No i tak 1ka glitche wszędzie ;/ 2jecza bardzo grywalna, glitche naprawdę rzadkie. To się ma nijak do tego co YUZU na na stronie. Edytowane 22 Września 2022 przez S3V3N dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Z racji dysku 64 i wymiany w weekend, zrobiłem test Tomb Raidera na szybko. Nagrzalo się i wiatraki odpaliły. Trzeba przysiedziec, zabawka przednia. Ale ja z inna kwestia. Pytalem o folie na ekran i nikt mi nie odpisał. Wpadł mi filmik Pana Kubaki z linkiem do Allegro . Folie zamówiłem, nakleilem, nawet ładnie siadła, paprochow nie widzę- ale to wyskoczy na jasnej scenie. Szkło, a raczej gruba folia ma plus w postaci matu- nie odbijam sie od ekranu, dotyk miły i poziom ekranu kindle. Wada- folia daje lekki efekt rozmycia ekranu, o czym można poczytać w komentarzach oferty. Mi to specjalne nie wadzi na teraz, zobaczymy co później. Moze Hori zrobie folie to się wymieni, może coś innego będzie, jakieś np szkło. Edit Z ciekawostek dodam, ze konsola ma taki sam zapach jak wyjęte z kartonu i założone na głowę VR Oculus. Ta sama fabryka. Edytowane 22 Września 2022 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Commandos, ale wymaga wprawy poruszanie się po tym gładziku. Mimo braku zgodności i braku info, to normalnie odpaliło. Można przysiedziec przy sterowaniu i poprawić trochę co usprawni granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 20 godzin temu, S3V3N napisał: Czyli jest bardzo dobrze, a za 2h sprawdzę sam edit: No i tak 1ka glitche wszędzie ;/ 2jecza bardzo grywalna, glitche naprawdę rzadkie. To się ma nijak do tego co YUZU na na stronie. Dzięki bardzo za info, na szczęście jedynka jest natywnie na pc, chyba ma nawet oznaczenie great on deck na steamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Mogę zamawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Chciałem dokupić Micro SD 512, ale nigdy wcześniej się nie interesowałem micro o takiej pojemności. 5 stówek to trochę przegięcie. Teraz jak Ping żałuje trochę ze przespałem te 512 za 190zl. Kupiłem 256GB, dysk 256 i starczy. W najnowsze gry grać nie będę, raczej starsze sprzęty mnie interesują wiec powinno być ok. Wrzucę, zaliczę, usune- będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Ja sobie 512 micro SD jednak kupiłem. Żeby było zabawniej z początku z myślą o Switchu jednak dla tamtej konsoli to wg mnie jednak lekki overkill Główny dysk w Decku teraz używam do natywnych gierek a SD do emulatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Panowie widziałem gdzieś w temacie, ze ktoś ogrywał na steam decku gierkę z PlayStation def Jam Fight for NY. Jako ze sprzęt dopiero w transporcie to szybkie pytanie - jakim cudem to możliwe skoro gierka nie wyszła na PC?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 14 minut temu, eloszki napisał: Panowie widziałem gdzieś w temacie, ze ktoś ogrywał na steam decku gierkę z PlayStation def Jam Fight for NY. Jako ze sprzęt dopiero w transporcie to szybkie pytanie - jakim cudem to możliwe skoro gierka nie wyszła na PC? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mozliwe dzieki https://www.emudeck.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Bardzo Dziekuje, chciałbym zapytać jeszce o te kolekcje gier retro. Czy one są udostępnione za darmo czy mogę grać tylko w to co kiedyś kupiłem. Cały czas zastanawiam się jak mogę się stać posiadaczem gry wspomnianej wcześniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jakich retro. Ten Def Jam? Musisz tzw rom PS2 z tej gry poszukać w google, czyli innym słowy obraz płyty. Niektórzy co mają oryginały na płytach mogą sobie sami zrobić taki obraz. Są poradniki w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Ech, kompletnie nie wiem po co mi ta zabawka, każdy handheld kończy u mnie zawsze tak samo w szafie, ale co jakiś czas tu zaglądam i ciągle zastanawiam się czy nie zamówić. Czy w wersji 64GB nie wystarczy karta pamięci? Z tego co widziałem to różnica w szybkości ładowania jest znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Zamów, wsadź kartę, a zamiast finału w szafie, to puść dalej w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 2 godziny temu, easye napisał: Ech, kompletnie nie wiem po co .i fa zabawka, każdy handheld kończy u mnie zawsze tak samo w szafie, ale co jakiś czas tu zaglądam i ciągle zastanawiam się czy nie zamówić. Czy w wersji 64GB nie wystarczy karta pamięci? Z tego co widziałem to różnica w szybkości ładowania jest znikoma. Mam 64gb plus microsd 512 i jest elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Mój SD już u Niemców. Wczoraj wystartował z Holandii. Więc jest szansa na poniedziałek/wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 41 minut temu, maciucha napisał: Mam 64gb plus microsd 512 i jest elegancko. No i zamówiłem jako prawdziwy fan PC! Dasz linka do jakiejś dobrej karty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 48 minut temu, easye napisał: No i zamówiłem jako prawdziwy fan PC! Dasz linka do jakiejś dobrej karty? Sandisk extreme ma 160/90 lub extreme PRO 170/90 rakieta Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 W sobote oplacone. Dzisiaj juz kurier przywiozl Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 7 godzin temu, easye napisał: No i zamówiłem jako prawdziwy fan PC! Dasz linka do jakiejś dobrej karty? https://www.euro.com.pl/karty-pamieci/samsung-karta-microsd-pro-512gb-160-120-a2-v30.bhtml?gclid=EAIaIQobChMI2fLY89Cs-gIVnkeRBR38Dg8cEAQYASABEgKSg_D_BwE&gclsrc=aw.ds Mam taka ale 256GB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Wyrwałem takiego właśnie samsunga 512 na promce za 290zl w media expert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi