Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Vanguard

Featured Replies

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 39,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam nadzieję, że w końcu będą Niemiecy, którzy dzielnie walczyli u boku Aliantów z Nazistami. Nazisci jak wiadomo przegrali wojnę i już nie istnieją. No może poza mała grupą, która uciekła do Arg

• Zamówiłem. Singla przejde, postrzelam i za tydzień Horizon 5. Pasuje. 

• Zgadzam sie, MW przy Vanguardzie to arcydzielo. W bete CW rok temu gralo sie mega inaczej niz w MW, ale chcialo mi sie wlaczac kolejne mecze. Tutaj jak na razie nie mam ochoty w to dalej grac. 

Opublikowano

Ciekawa jak długa kampania, pewnie standardowo 6-8h. Kupi się na święta do postrzelania, liczę na jakieś fajne operacje w ciekawej scenerii.

Opublikowano

zajebiscie jaram się, biorę na premierę 20 map na start :obama:

270GB bo ponoć Warzone jest zintegrowany więc będzie można na luzaku wyje bac MW z dysku

oprócz tego ma być zniszczalne otoczenie 

Multiplayer features destructible environments. 

Throw a grenade into a room, everything will move/be effected. Shoot through planks, they are destroyed, creating new site lines. Destroy a door; open areas up on the map. And more

E9LACKHWYAMMQBv?format=jpg&name=large

Opublikowano

Gierka jest stworzona na silniku MW/ WZ. Oby to się ruszalo chociaż w połowie tak dobrze jak Modern Warfare. 

Opublikowano

Zwiastun nawet mnie zachęcił, ale informacja o wielkości gry zniechęciła. Jayebie mamo... O_o

O jayebie:facepalm:

Ja wiem, że przy obecnych łączach to nie problem, ale jak zapowiadano tą generację, to było mówione, że nie powtórzy się sytuacja z MW i tą chorą ilością danych.

Opublikowano

Po tym co widziałem zakup obowiązkowy. Jedyne o co się martwię to czy mapy do Multi będą fajne i grywalne, natomiast już tradycyjnie kampanią singlową kompletnie nie jestem zainteresowany.

Opublikowano

Z tego co pisza to grze bedzie blizej do MW2019 pod wieloma wzgledami - mechanika, grafika, TTK, mapy. Wiec ja bym sie nie napalal. Ogra sie w otwartej becie i oceni co i jak.

Opublikowano
10 godzin temu, BuRRRza napisał:

Z tego co pisza to grze bedzie blizej do MW2019 pod wieloma wzgledami - mechanika, grafika, TTK, mapy. Wiec ja bym sie nie napalal. Ogra sie w otwartej becie i oceni co i jak.

Ogram i zobaczę. Rozgrywa w ostatnim MW pasuje mi najbardziej ze wszystkich CoD w jakie grałem. Umiejscowienie akcji niekoniecznie, ale zobaczymy co w tym roku u mnie będzie królować BF czy CoD.

Opublikowano

Można już ssać Alphę na PS5. Plik waży nico ponad 21 GB.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
55 minut temu, Moldar napisał:

Pewnie będzie kupa jak cold war, ale się zobaczy.

Multi aż takim kupsztangiem nie było. Grało się bardzo przyjemnie w sumie. Singla nie powąchałem.

Opublikowano

Coooo xd znaczy okej każdy ma swój gust ale singiel CW to jeden z lepszych w ostatnim czasie, dużo lepszy niż MW imo. 

Opublikowano
Coooo xd znaczy okej każdy ma swój gust ale singiel CW to jeden z lepszych w ostatnim czasie, dużo lepszy niż MW imo. 

Jednak IW wspiął się na wyżyny ogarniając bronie i feeling strzelania z nich, w cold war czuć było ogromny regres. Singiel z nowego zapowiada się jednak całkiem całkiem, zobaczymy jak multi
Opublikowano

no tak, to nie podlega dyskusji IW w kwestii feelingu broni to jest topka

Opublikowano

Z jednej strony wygląda fajnie, klimatycznie, ale z z drugiej strony jak wyobrażam sobie jaką kolorowaną wojnę zaserwuja nam w multi... Mam wielką ochotę na shootera w tych klimatach, ale nie napalam się. Cold War też zapowiadał się super a singiel był jak dla mnie co najwyżej poprawny a multi zdążyło mi się zbrzydnąc po kilku miesiącach. Także poczekam na betę. 

Opublikowano

Alfa już w piątek będzie.

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Alfa już w piątek będzie.

W przypadku XSX chyba trzeba poczekać tydzień dłużej, alfa chyba tylko dla Ps'owcow :)

Opublikowano
W przypadku XSX chyba trzeba poczekać tydzień dłużej, alfa chyba tylko dla Ps'owcow [emoji4]
Skąd info że alfa będzie dostępna na Xbox ? Wg mojej wiedzy tak nie będzie gdyż alfa jest ekskluzywna dla Sony i dopiero Xbox musi czekać na wrześniową betę .

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
29 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Skąd info że alfa będzie dostępna na Xbox ? Wg mojej wiedzy tak nie będzie gdyż alfa jest ekskluzywna dla Sony i dopiero Xbox musi czekać na wrześniową betę .

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Przepraszam, pomyliłem się, faktycznie alfa tylko dla Sony, a kilkanaście dni później beta dla wszystkich. Osobiście uważam, że większej różnicy między Alfą i Betą nie będzie. 

Opublikowano

Jednak setting WW2 najlepiej pasuję do kampanii w CoDach, ostatnie MW było świetne, ale jednak nie ma jak wojenny rozpierdol z latajacymi nad glowa Messerszmitami.