Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Vanguard

Featured Replies

Opublikowano

Rozważanie na temat co jest lepsze, czy CoD czy Battlefield jest porównywalne z dywagacjami co jest lepsze: hamburger czy hot dog lub kwestia wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy. Napyrtalałem bardzo długo i intensywnie w obie bety i muszę przyznać, że w obu przypadkach grało mi się dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jeśli chodzi o zakup to CoD ma zawsze pierwszeństwo, ale w Battlefielda też na pewno pogram, jak tylko się porzygam CoD-em. Jest jednak jedna gra, która zapowiada się na megapetardę i zagania w kozi róg oba w/w tytuły. Tak, jest to Halo Infinite. Niestety nie mam teraz xboxa. Gdybym miał to w stronę CoD-a i Bugttlefielda nawet bym nie spojrzał...

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam nadzieję, że w końcu będą Niemiecy, którzy dzielnie walczyli u boku Aliantów z Nazistami. Nazisci jak wiadomo przegrali wojnę i już nie istnieją. No może poza mała grupą, która uciekła do Arg

• Zamówiłem. Singla przejde, postrzelam i za tydzień Horizon 5. Pasuje. 

• Zgadzam sie, MW przy Vanguardzie to arcydzielo. W bete CW rok temu gralo sie mega inaczej niz w MW, ale chcialo mi sie wlaczac kolejne mecze. Tutaj jak na razie nie mam ochoty w to dalej grac. 

Opublikowano

Cod ma jeszcze w miarę do zaliczenia singla. Jest mniej chaotyczny w multi, mniejszy i bardziej kameralny. Takie mam odczucia. Szkoda mi 600zl żeby spr obie. Wezmę COD na klimat 2 wojny, a Halo wiadomo, ale to miesiąc później.

Opublikowano
2 godziny temu, iluck85 napisał:

Cod ma jeszcze w miarę do zaliczenia singla. Jest mniej chaotyczny w multi, mniejszy i bardziej kameralny. Takie mam odczucia. Szkoda mi 600zl żeby spr obie. Wezmę COD na klimat 2 wojny, a Halo wiadomo, ale to miesiąc później.

Klimat II WŚ w Vanguard? Kompletnie nie stwierdzono. Przecież nawet ze swastyk zrezygnowano, więc o czym my tutaj rozmawiamy?:yao: Jeśli chcesz klimatu tej wojny w CoD, to musisz się cofnąć aż do World At War lub jeszcze starszych tj jedynki, dwójki i trójki.

Opublikowano

Tego już nie będzie, ale otoczka zostanie. Lepsze niż ta przyszłość co był w Mw.

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał:

Tego już nie będzie, ale otoczka zostanie. Lepsze niż ta przyszłość co był w Mw.

Przyszłość? :mog: 

Opublikowano
5 godzin temu, Hubert249 napisał:

Przyszłość? :mog: 

Tfu, pomyliłem z Black Ops i bieganiem po ścianach. 

Opublikowano
20 godzin temu, Czezare napisał:

Klimat II WŚ w Vanguard? Kompletnie nie stwierdzono. Przecież nawet ze swastyk zrezygnowano, więc o czym my tutaj rozmawiamy?:yao: Jeśli chcesz klimatu tej wojny w CoD, to musisz się cofnąć aż do World At War lub jeszcze starszych tj jedynki, dwójki i trójki.

Chodzą słuchy, że w grze będzie opcja włączenia swastyk lub zamiast tego Żelaznych Krzyży.

Edytowane przez BEBZ

Opublikowano

Zamówiłem. Singla przejde, postrzelam i za tydzień Horizon 5. Pasuje. 

Opublikowano

Tak całkiem obiektywnie to najbardziej ciekawi mnie w tej grze kampania fabularna. Ta z WW 2 była niezła, ale podszedłem do niej tylko raz na Weteranie. A w większości starszych odsłon potrafiłem przejść je po kilka razy, do Black Opsa. Później kampanie

obniżyły poziom, tą z Cold War osobiście uważam za mocno przeciętna. Mam nadzieję że zaskoczy mnie równie mocno co ta z Infite I Advanced Warfare, mimo że nie lubiłem CoDow w przyszłości to tamte uważam za całkiem fajne. Mam przeczucie po zapowiedziach że będzie solidna :) Multi ? Bo becie nie zachęcili, podobnie jak nowy BF. Na pewno sprawdzę.

Opublikowano
5 godzin temu, teamdox napisał:

Tak całkiem obiektywnie to najbardziej ciekawi mnie w tej grze kampania fabularna. Ta z WW 2 była niezła, ale podszedłem do niej tylko raz na Weteranie. A w większości starszych odsłon potrafiłem przejść je po kilka razy, do Black Opsa. Później kampanie

obniżyły poziom, tą z Cold War osobiście uważam za mocno przeciętna. Mam nadzieję że zaskoczy mnie równie mocno co ta z Infite I Advanced Warfare, mimo że nie lubiłem CoDow w przyszłości to tamte uważam za całkiem fajne. Mam przeczucie po zapowiedziach że będzie solidna :) Multi ? Bo becie nie zachęcili, podobnie jak nowy BF. Na pewno sprawdzę.

Kampania jak na ostatnie CoDy jest bardzo dobra, ale ma swoje wady. 

Singiel MW wciąga dupą tego z Cold Wara. 

Opublikowano

Ogólnie chcę przejść tylko singla i sprzedać. Myślicie, że lepiej atmos na xbox czy spusty na ps5? Na PS chyba łatwiej będzie sprzedać...

Opublikowano
13 godzin temu, PiPoLiNiO napisał:

Ogólnie chcę przejść tylko singla i sprzedać. Myślicie, że lepiej atmos na xbox czy spusty na ps5? Na PS chyba łatwiej będzie sprzedać...

Spustami bym się w ogóle nie przejmował. Dla mnie to akurat w tej grze zbędny ficzer, mnie to wręcz wk.urwia, ale tak...zakup wersji na PS5 tak czy inaczej ze względu na późniejszą odsprzedaż wygląda o wiele sensowniej...

Opublikowano

Nie śledzę tematu, ale będzie to chociaż trochę zbliżone do WW2?

WW2 to mój ulubiony cod, bez udziwnien, latania po ścianach i z trochę dłuższym ttk.

Jak wypada w tych aspekatch nowy cod?

Opublikowano

Na pewno nie będzie latania po ścianach. Wydaje się być klasyczną odsłoną.

Opublikowano
56 minut temu, michu86- napisał:

WW2 to mój ulubiony cod, bez udziwnien, latania po ścianach i z trochę dłuższym ttk.

Tak, wydaje się że będzie bardzo zbliżone do WW 2, jeśli chodzi o samą fabułę to jest jakieś alternatywne podejście do historii II WŚ. 

Opublikowano

TTK powinno zostać wydłużone, względem tego co było w becie. W becie od pierdnięcia ginąłeś. Ludziska ostro po tym jechali i SHG zwiększył ttk. Ale jak to wypada w praktyce, to przekonamy się dopiero w piątek.

Opublikowano
2 godziny temu, michu86- napisał:

Latania po ścianie nie ma już od dawna. 

Opublikowano
3 godziny temu, michu86- napisał:

WW2 jakiś tam klimat 2-giej wojny zachowywał, ale już było z tym kiepskawo. Najlepszy moim zdaniem pod tym względem jest WaW ex aequo z CoD2. Tam klimat tego konfliktu można kroić nożem. A w Vanguard? Próżnia moim zdaniem. Brak klimatu i ogólny fabularny bullshit skrojony pod dzieciaków. Grę rzecz oczywista nabędę jak zwykle, ale Singla to nawet kijem trzymanym azbestową rękawicą nie tknę...

Opublikowano

Ja nigdy nie gram w singla, tylko tdm i właśnie za to lubiłem ww2, że ttk był trochę dłuższy, mapy w miarę proste bez labiryntów i miliona kolorów, łatwo było znaleźć wroga i odróżnić go od otoczenia bo np w takim bo3 i 4 to mi się wszystko zlewało ;)

Opublikowano

Dobra, wziąłem na ps5. Jak komuś się nie spieszy, a celuje w multi na długi czas, to będzie na sell pewnie chwilę po premierze [emoji1787]

Opublikowano

Hej,  powie mi ktoś czy opłaca się kupować COD Vanguard z ps strory w wersji cross-gen ? Chodzi mi o te dodatki, operatora, skórkę i pakiet broni na front ? Będą one dostępne w Vangurd czy tylko w WZ i BOCW ?

Opublikowano
32 minuty temu, Smajl99 napisał:

Hej,  powie mi ktoś czy opłaca się kupować COD Vanguard z ps strory w wersji cross-gen ? Chodzi mi o te dodatki, operatora, skórkę i pakiet broni na front ? Będą one dostępne w Vangurd czy tylko w WZ i BOCW ?

Jeśli masz nowa generacje to tylko wersja cross gen żeby cieszyć się lepszą jakością grafiki, więcej fps itp itd.

Jeśli o skórki chodzi to jeśli Ci się podobają i lubisz takie pierdoły to już twoja decyzja, ale żadnej przewagi prócz wizualnej odmiany one nie dają.

Z tego co wiem do BOCW i WZ coś się dostawało jak się zamówiło grę w przedsprzedaży przed 2 listopada a czy teraz coś dają do Vanguard to trzeba poczytać opis.

Opublikowano

Mi chodzi o to czy te skórki i operator wejdą na vanguard bo WZ i BOCW mnie nie interesują 

Opublikowano
Dobra, wziąłem na ps5. Jak komuś się nie spieszy, a celuje w multi na długi czas, to będzie na sell pewnie chwilę po premierze [emoji1787]

Chętnie odkupię w razie czego [emoji16]
Opublikowano

Mocarny jest utwór tytułowy Beara McCreary (Vanguard)… jak i cały OST

aż chciałoby się zagrać w grę