Skocz do zawartości

Pokémon Legends: Arceus

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzisiaj zakończyłem przygodę z Arceusem. Złapałem wszystkie i pokonałem true end game bossa. Pierwsze pokemony w których to zrobiłem bo było to zwyczajnie bardzo przyjemne.

Wspaniała lajtowa gierka, czekam na DLC albo nową część w tym stylu.

• Odpowiedzi 204
  • Wyświetleń 36,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ten dział - https://www.psxextreme.info/topic/115125-switch-scena-underground/     Poza tym z tego co czytam to crashe i niewidzialne pokemony, no czysty fun z grania w to na PC.

• Minus.

• https://www.nintendolife.com/features/talking-point-do-you-consider-pokemon-legends-arceus-to-be-a-mainline-title

Opublikowano

Ktoś ma chwile na trade? Szkoda mi marnowac itemy, chcialem zrobic Machampa i Golema.

Opublikowano

Są w 100% gwarantowane wersje Alpha tych poksow w dwóch ostatnich lokacjach.

Opublikowano
11 godzin temu, devilbot napisał:

Ja dzisiaj zakończyłem przygodę z Arceusem. Złapałem wszystkie i pokonałem true end game bossa. Pierwsze pokemony w których to zrobiłem bo było to zwyczajnie bardzo przyjemne.

Wspaniała lajtowa gierka, czekam na DLC albo nową część w tym stylu.

Ile godzin?:)

Opublikowano

50h ale tylko złapałem. Uzupełnionych na lvl 10 reaserchu miałem może 130. Karmaster uzupełnił wszystko w 70h to by się zgadzało jeszcze z 20h i by było zrobione.

Opublikowano

10 lvl na wszystkich pokach jest do czegoś potrzebne?

Opublikowano

Nie wiem jaka jest nagroda ale wiem że 10lvl zwiększa szanse na shiny tego poka.

Opublikowano

Za 10lvl dostajemy:

Spoiler

Krótka scenka ze wszystkimi postaciami + otrzymujemy Shiny Charm, który zwiększa szansę na trafienie shiny pokemona. Jakiegoś szału nie ma :)

Opublikowano

Kurcza, trzech pokemonów mi brakuje ze space time distortions i ten za wszystkie whispy do pełnego pokedexu. Chyba mam buga bo  czwarty dzień mi się nie spawnują te wyrwy w czasie, @karmaster, normalnie wyskakiwały ci w post game te wyrwy?

Opublikowano

W post game, żeby pojawiła się wyrwa to wchodziłem na mapke i po prostu stałem w oboziei co 5-10 min patrzyłem na mapkę czy się nie pojawia (nie robiąc nic, nie walcząc ani nie łapiąc pokemonów). Zwykle raz na ok. 20min sie pojawiała. Nie wiem czy jest jakiś pewny i sprawdzony sposób żeby się pojawiały częściej.

Opublikowano

Niektórzy po 30h kończą grę, ja po 30h skończyłem się bawić na drugiej mapie i z wyewoluowanym Ursaringiem na Ursalunę jako moim main pokiem ide zwiedzać trzecią część wyspy. Włóczenie i łapanie poksów nigdy wczesniej nie było tak wciągające.

Opublikowano

Przecieki jakieś były, ze niby w kwietniu dlc i jakies 150 pokow. Może się sprawdzi, dlatego gry nie sprzedaje jeszcze.

Opublikowano

PvP mogli by dodać, jestem ciekaw czy z tego systemu da się coś sensownego ulepić do pojedynków z drugim graczem i potencjalnie dla sceny turniejowej. A do singla nie obraziłbym sie na DLC z jakąś formą ligi, na wzór chociażby Sun i Moon, gdzie byliśmy świadkami powstawania pierwszej ligi w regionie.

Opublikowano

Uff zrobiłem wszystko co się dało - 68h. Trochę niedosyt po true endingu, bo wydaje się że wątki są niedomknięte… Przynajmniej odzyskałem w końcu swoje życie. Dawno mnie tak nic nie wciągnęło :) 

Opublikowano

Ja nawet nie wiem o co chodzi w tej fabule, od 3 generacji po prostu skipuje dialogi i łapie pokemony :fsg:

Opublikowano

ups, a ja już sprzedałem

no nic, najwyżej kupi się po eldenie

Opublikowano

To sie szarpneli, jego nie da sie chyba nie złapac, bo jest w story.

Opublikowano
  • Autor
48 minutes ago, Shen said:

To sie szarpneli, jego nie da sie chyba nie złapac, bo jest w story.

w Arceus nic specjalnego, przeniesiony do Home ma "hidden ability: Justified"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kilka dni temu skusiłem się na moje pierwsze Poksy na Switcha i przepadłem na całego. Po nieco ponad 20h zbliżam się do finału fabuły, ale jak widzę mam jeszcze setkę pokemonów do złapania, czyli drugie tyle zabawy gwarantowane. :fsg:

• 1 miesiąc temu...