Opublikowano 12 września 20222 l 13 minut temu, messer88 napisał: No to bierz i czekaj, chociaż pewnie do passa szybko wleci. Wczoraj miałem brać ale grać w co jest. Moze ktoś inny się skusi Już ostatnio kupiłem Rouge Legacy 2 za czteropaka i leży nie grane
Opublikowano 9 maja 20231 r Owca spoko, ale szybko sie wkrada stagnacja i w pewnym momencie(za szybko) zasadniczo mamy juz wszystko zrobione w bazie i mozna miec totalnie wyjebane konczac na szybkosci dungeony.
Opublikowano 19 maja 20231 r Racja, potwierdziło się to co pisałeś. Niemniej gra zaliczona na ultra hardzie i była to czysta przyjemność. Skończyła się akurat wtedy kiedy zaczęły się pierwsze oznaki znużenia. Teraz przerwa na coś innego, a potem dobicie reszty trofek (przyjemna platyna). Takich szalonych pomysłów w branży potrzeba więcej.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Niestety nie, z najświeższych postów z Reddita można wywnioskować, że dalej przy większej liczbie kultystów, gra się krztusi
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Liczba bugów na Switchu jest nadal dość imponująca (nie żeby pecety były od nich kompletnie wolne, ale jest różnica). Mój ulubiony nowy bug to że przyciski w minigierce są źle podpisane mdr. Z drugiej strony, sporo osób gra na Switchu i się cieszy i mówi że nie widzi nic złego, nie ma co przesadzać. Inni mówią, że tragedia. W sumie jedyne czego chyba nikt nie uniknie to znacznie dłuższe loadingi niż na dużych sprzętach. Reszta dość randomowa, choć są błędy w wielu aspektach, na czele z najgorszym czyli kompletnym zwalaniem się gry. Bardzo możliwe, że niedawne uaktualnienia zwiększyły liczbę problemów w wersji Switch.