Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Young Leosia - sprawa jest poważna

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe przy jakiej muzyce bawia się starzy ludzie

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 135,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taco wspierał leczenie fanów, Popek odwiedzał niepełnosprawnych fanów, a Żabson spotyka się z wujaszkiem. I dobrze, szanuję taką pomoc.

• Leosia nawet Ty?

• Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"

Opublikowano

kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem.

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 19:04, Shen napisał:

Bilet na koncert kupiony

Oszukałeś dla forumowicza???

Opublikowano

No miałem wtedy kupić, ale okazalo się, ze sprzedaz dzis sie zaczyna o 14:reggie:

Opublikowano
2 hours ago, Shen said:

kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem.

Podejdz pod klub tam ktos bedzie pewnie mial, chyba ze Pupcio wszystkie wykupil

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 12:05, Pupcio napisał:

Young leosia jeszcze żyje? No nieźle  :pawel:

Królowa wyprzedała wszystkie koncerty w pare godzin, a Ty pytasz czy żyje

Opublikowano

Przeciez nawet na teledysku widac ze ona juz powoli sztywnieje :pawel: Az sprawdzilem info o Hulanki Tour, Shen czy Ty wogole jestes zaszczepiony zeby tam wejsc? xD Jak to przeczytalem na samej gorze info to jeblem: 

Wstęp na koncert 13+ za pisemną zgodą rodzica. Poniżej 13 lat, wymagana obecność pełnoprawnego opiekuna.

Opublikowano

Oczywiscie, ze jestem zaszczepiony, nie jestem szurem

Opublikowano

To zycze ogarniecia biletow i udanej infiltracji. Wspomnien bys mial na dlugo no i ciekawe czy na koncercie beda jakies matki z dziecmi xD Nawet pod klubem bedzie sie pewnie dzialo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

elegancko, kazdy koncert wyprzedany

Opublikowano

Jeszcze jak. Za to ja slyszalem, ze podobno są ludzie co bawia sie na techno imprezach :yao:

Opublikowano

Shen jak idziesz na koncert to masz cynk jak nie wybuchnac smiechem, jak masz zamiar juz buchnac smiechem to powstrzymaj to w jakikolwiek sposob i przejdzie od razu. Wiesz, jakbys mial zbyt duza beke a ktos na serio by ja tam lubil

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
  • Autor

Leosia to taka Majka Jeżowska 2021 patrząc po wieku publiki. Ale ogólnie jestem serio zdziwiony, że ktoś tego słucha nieironicznie i jeszcze za to płaci, chociaż z drugiej strony to pewnie ludzie tam chodzą najebać instastory, bo Leosia modna to będzie lans na ig.

Opublikowano

Przecież tam sama licbaza i ludzie maks 20 lat, więc to muzyka pod nich dzisiaj.

Opublikowano

pierdolicie jak moi starzy gdy za dzieciaka leciał u mnie ciagle nu metal i punk rock

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny hit od królowej.

@Pupcio zaniedbujesz temat :/

Opublikowano

Chujowy jest ten kawałek. Byłem ostatnio na Fest Festival na koncercie Leosi zaobserwować. Ludzi było mnóstwo, na szklankach było nawet pogo, w które oczywiście poszedłem. Próbowała też ściany śmierci ale publika chyba nie bardzo wiedziała co to :kekw:

Do końca nie zostałem, ale raczej nic nie straciłem bo grała Szklanki i Baila Ela po 3 razy, więcej piosenek nie ma. 

Outfit miała też niezły, jak z Only Fans, specjalnie dla Was forumowi wariaci nagrałem filmik