Opublikowano 18 lutego 20223 l 33 minuty temu, tlas napisał: Gracie na Vivid czy Normal? Pokemony skończyłem na Norman, bo mi się te barwy na Vivid wydawały zbyt przejaskrawione jak w starych samsungach na amoledzie, ale powiem szczerze sprawdziłem teraz Vivid w Xeno2 i ładnie wygląda. Mario Kart na Vivid, ale z kolei Civilization na Standard, bo biel jest taka niebieskawa.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Przydałby się jakiś szybki przełącznik wyświetlany po naciśnięciu Home, który pozwalałby na zmianę w locie, bez wchodzenia w opcje. Sam jestem zwolennikiem naturalnych barw, ale skłamię mówiąc, że w takim Xeno2 czy Tetris Effect vivid nie wygląda po prostu lepiej.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Jak ktoś dalej szuka, to rzucili na amazonie w normalnej cenie https://www.amazon.pl/dp/B098RJXBTY?tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=312697927 edit: juz zeszły
Opublikowano 8 marca 20223 l I to też nie jest rasowe wypalenie, a lekka poświata. Jak ją pokazywał to musiałem pauzować filmik i robić zooma żeby ją dojrzeć. Można uznać, że zanim kogokolwiek dotknie ten problem przy normalnym graniu to Switch OLED już będzie opisywany w kategoriach retrokonsoli.
Opublikowano 8 marca 20223 l Autor Tylko 3600 godzin? Jak wyjdzie Xenoblade 3 to ludzie tutaj tyle nabiją w jeden rok, na samym menusie "potwierdź że chcesz wylosować kolejnego blade'a".
Opublikowano 8 marca 20223 l 3600 godzin non stop wlaczony ekran, to jest 150 dni bez wylaczania ekranu, do tego statyczny obraz Zaden normalny gracz tyle nigdy nie nabije i nie ma nieruchomego obrazu przez tyle h A osiagniecie 3600h w normalnym trybie uzytkowania, tj pograne pare h, wygaszony ekran i tak w kolko, oprocz tego zmienny obraz na ekranie - switch pociagnie wiele wiecej
Opublikowano 8 marca 20223 l Smutne że musiałeś to tłumaczyć takiemu znawcy gier wideo. NO I MIALEM WSZYSTKIE BLADY Z LOSOWANIA PO 60H GRY W XENOBLADE 2.
Opublikowano 8 marca 20223 l Ja miałem najlepsze na samym starcie, wystarczyło zrobić myk z wrzucaniem save do chmury Oledzik wspaniał sprzęt, widac róznice jak sie ma obie konsole obok siebie, warto było wymienic v2.
Opublikowano 12 marca 20223 l Autor Dla pewności spróbowałem spędzić 60 godzin grając w Xenoblade 2 i myślę, że to nie jest możliwe. Po pierwszych kilku, góra kilkunastu, zaczyna się klikanie tego samego setki razy, zanim wypadnie następny blade. Nie sądzę, czy 60 godzin w menu wystarcza na wykonanie questa Ursuli. Dobre było jak pojawiła się misja, że potrzebowałem elektrycznego pokemona z bronią cannon. No i losowanko przez setki... Strzałka w górę, potwierdzić... potwierdzić... Potem usunąć pokemony bo mam za dużo, słuchać ich pożegnań... Znowu losowanko setek kryształów żeby w końcu wypadł elektryczny z ether cannon...
Opublikowano 12 marca 20223 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Pierdolisz jak potłuczony, ale to akurat norma. Tu sie akurat zgadzam w 100%
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l Znalazłem fajną cebulę na oleda z francuskiego amazona, ale trochę się boję jak ze zwrotami w razie problemów z konsolą. Ma ktoś jakieś doświadczenia z amazonem w tym temacie?
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l 1 godzinę temu, mcp napisał: Znalazłem fajną cebulę na oleda z francuskiego amazona, ale trochę się boję jak ze zwrotami w razie problemów z konsolą. Ma ktoś jakieś doświadczenia z amazonem w tym temacie? Zwrócisz bez problemu. Kolega z discorda zamawiał na Amazonie włoskim i dostał z rozpiepszonym ekranem i zwrócił. Tyle że wysłać trzeba samemu nie dają ticketa. I zwracają uwagę na opis stanu urządzenia w jego przypadku pisało że minimalne kosmetyczne ślady a był uszkodzony ekran xd
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l Godzinę temu, messer88 napisał: Cebula tzn ile, ~1600+ na nasze? 1450
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l tak, ale trzeba się nagimnastykować z pośrednikiem, mówiłem, że cebula https://www.pepper.pl/promocje/fr-nowa-konsola-nintendo-switch-oled-biala-amazon-1404zl-czytaj-opis-523820 trochę się cykam tych kombinacji
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l dla 150zl chyba by mi sie nie chcialo tak jebac czesto sie trafiaja na amazon za 1600 bez zadnych fikołków
Opublikowano 16 kwietnia 20223 l Autor Nawet nie wiedziałem, że cena się tak różni w zależności od kraju zamówienia. W Holandii zamawiasz dzisiaj z francuskiego Amazona i płacisz 310 euro (z czekaniem kilka tygodni), w Polsce klikasz ten sam link i pokazuje tylko co najmniej 350 euro z czekaniem, i co najmniej 390 euro bez czekania. No, nie dziwię się że ktoś wyczuł tu biznes.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Czy macie tez luz w porcie usb c na dole? Jak ładuje to wtyczka lata w porcie zamiast stabilnie się trzymać.
Opublikowano 6 maja 20222 l Jaką folię/szkło do OLEDa? Bo trochę ich jest a są różne opinie. Poleci coś ktoś, lub odradzi?
Opublikowano 8 maja 20222 l Autor Dla mnie folia matująca była jednak drugim niezbędnym akcesorium dla Switcha (po futerale). Nie jest to rozwiązanie estetycznie bez wad (ponadto trudno je kupić i założyć), ale ostatecznie nie mogłem zaprzeczyć, że mi się tak lepiej gra na co dzień. Na lewym boku ma oczywiście, jak popatrzyć przy wyłączonym ekranie, masę rys od wyjmowania z doku mdr.