Opublikowano 9 maja 20231 r 1 minute ago, Assassins_78 said: @Czoperrr działa to tylko na wgranym - Garlicu (czosnku) na Anbreniaku. Robiłem to przed jego sprzedaża i przesiadką sie na Miyoo Jak znajdę paczkę okładek na niego to Ci moge podesłać Wiem, że na Garlic Na Archive.org znalazłem gotowe paczki z rozszerzeniem gra.png więc chyba nie ma konieczności posiadania także rozszerzenia romu w nazwie pliku. Nie musisz podsyłać, sam robię w Scraperze.
Opublikowano 9 maja 20231 r 2 minuty temu, Assassins_78 napisał: @Czoperrr działa to tylko na wgranym - Garlicu (czosnku) na Anbreniaku. Robiłem to przed jego sprzedaża i przesiadką sie na Miyoo Jak znajdę paczkę okładek na niego to Ci moge podesłać Jakiego miałeś wcześniej Anbernica? I jak wrażenia w porównaniu do Miyoo?
Opublikowano 9 maja 20231 r @second Miałem ten który jest "niby" odpowiednikiem Miyoo mini plus (piszą że to klon - rg35xx) Ale jednak, ekran lepszy, bateria wieksza, WiFi no i FW który łatwiej się modyfikuje i wgrywa
Opublikowano 9 maja 20231 r 2 godziny temu, Assassins_78 napisał: Balena Etcher - ściągnij nie instalkę tylko portable i uruchom jako administrator z wersją instalowaną miałem też problemy testowałem obie i również odpalałem jako admin
Opublikowano 9 maja 20231 r Just now, Shen said: testowałem obie i również odpalałem jako admin Na pewno masz z oficjalnego źródła? Kiedyś po necie krążyła felerna wersja. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives
Opublikowano 9 maja 20231 r 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Na pewno masz z oficjalnego źródła? Kiedyś po necie krążyła felerna wersja. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives tak z tej strony, link był w poradniku
Opublikowano 9 maja 20231 r 15 minut temu, Czoperrr napisał: Wiem, że na Garlic Na Archive.org znalazłem gotowe paczki z rozszerzeniem gra.png więc chyba nie ma konieczności posiadania także rozszerzenia romu w nazwie pliku. Nie musisz podsyłać, sam robię w Scraperze. Nazna pliku *.png musi być taka sama jak nazwa ROMu i musi się znajdować w katalogu "Imgs" Tak jak tu jest to ustawione Edytowane 9 maja 20231 r przez Assassins_78 poprawiono wpis
Opublikowano 9 maja 20231 r Moze mam za starego windowsa, ale nie widze nigdzie wymagan Znalazłem starszą wersje, ta działa. Jeszcze musze poczekac na adapter do kart micro sd, bo moj cos szwankuje
Opublikowano 9 maja 20231 r 2 minuty temu, Assassins_78 napisał: @Shen ten co do konsoli dostałeś jest prawilny Powinien Ci działać Żadnego nie dostałem, był tylko kabel do ładowania i rozjebana szybka
Opublikowano 9 maja 20231 r Tylko do Mayoo Mini dają czytnik kart, w Anbernicu nie ma. Mam aktualizacje statusu i dzisiaj ma być doręczona ale mój listonosz nigdy mi nic nie przyniósł i zawsze zostawia awizo więc pewnie nie zdążę odebrać bo listy z awizo wydają na dzień następny
Opublikowano 9 maja 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Tylko do Mayoo Mini dają czytnik kart, w Anbernicu nie ma. Mam aktualizacje statusu i dzisiaj ma być doręczona ale mój listonosz nigdy mi nic nie przyniósł i zawsze zostawia awizo więc pewnie nie zdążę odebrać bo listy z awizo wydają na dzień następny u mnie tez raczej nie nosi, ale paczka tak mała i lekka, że tym razem wziął
Opublikowano 9 maja 20231 r Też czuję, że będę się z tym trochę jebał na moim MacBooku, może dziś się za to wezmę, bo wczoraj nie było już czasu. Jakieś porady co powinienem najpierw zrobić i gdzie najlepiej szukać romów, czy po prostu wujek google? Fajne jest to, że z tyłu klapka jest otwierana, więc z wymianą baterii nie będzie problemu, a ta nie trzema zbyt długo jak na takie maleństwo. Ogólnie pomacałem wczoraj trochę tego Game Boya i michałek drygnął
Opublikowano 9 maja 20231 r Ktoś potrzebuje nowa karte? Mi chyba wystarczy 64gb, z szaraka gier nie bede za duzo wrzucac, a romy mało miejsca zajmują. https://www.pepper.pl/promocje/karta-pamieci-samsung-evo-select-256gb-674008
Opublikowano 9 maja 20231 r Ja znalazłem jakąś 32GB i będę nią używał. Mam kilkaset gier w tym trochę z PSX a i tak mają łącznie 15 GB. Jeśli ktoś ma Decka albo Retroid Pocket 3+ z obsługą gier z PS2 i GCN to taka karta będzie świetnym wyborem
Opublikowano 9 maja 20231 r 22 godziny temu, Assassins_78 napisał: Jakąś bieda paczkę masz Sprawdź to - to jedyna słuszna paczuszka Download : Pokaż ukrytą zawartość https://archive.org/details/tiny-best-set-go Ściągnałem, wypierdole większość gier z szaraka i powinno wejść na karte 64gb. Tylko jeszcze na ten adapter kart sd musze czekac Jeszcze fanowskie hacki do poksów dorzucic i sprzęt kompletny.
Opublikowano 9 maja 20231 r U mnie wszystko poszło gładko. Garlic wgrany na pojedynczą kartę 32GB do tego mnóstwo gier. Nawet okładki pobrałem Scraperem i zmniejszyłem w Powershellu jak w instrukcji od Retro Game Corps i wszystko jest elegancko. Przy odpalaniu gier z PSX wyskakuje info, że brakuje BIOS ale gry działają normalnie. Nie wiem czemu tak jest bo pliki wrzuciłem tam gdzie trzeba.
Opublikowano 9 maja 20231 r Ta paczka co assassin wklejał chyba ma już okladki Bo nie bedzie mi sie chcialo z tym jebac. Karte z softem co był z konsola schowałem, moze sie przyda kiedyś, formatowac tego nie było sensu, bo to jakiś no name, a miałem oryginalną samsunga ze starego telefonu.
Opublikowano 9 maja 20231 r No ona ma już okładki ale ja sobie wcześniej sam przygotowałem kolekcje gier które chcę mieć. Ta konsolka jest rozmiarowo świetna, można grać w RPG jedną ręką, może w końcu się przekonam do tego gatunku.
Opublikowano 9 maja 20231 r 3 minuty temu, Czoperrr napisał: można grać w RPG jedną ręką, może w końcu się przekonam do tego gatunku. Gba/snes/psx, masz w czym wybierać Z gba priorytet Tactics Ogre które mnie ominęło.
Opublikowano 9 maja 20231 r Jestem świeżak w RPG skończyłem tylko dwie części paper Mario i Yakuza 7. Każda inna gra mnie po paru godzinach odrzuca a próbowałem wiele
Opublikowano 9 maja 20231 r 13 minut temu, Czoperrr napisał: Jestem świeżak w RPG skończyłem tylko dwie części paper Mario i Yakuza 7. Każda inna gra mnie po paru godzinach odrzuca a próbowałem wiele Chrono Trigger, potem Chrono Cross. Final Fantasy 9 tez dosc przystepne i moje ulubione.