Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No tutaj to Dustborn wjechało na pełnej, bo oni "odzyskują afrykańskie dobra narodowe, zrabowane przez białych i umieszczone w muzeach".Czaicie? Rasa, która nigdy niczego nie stworzyła, ale biali ludzie zagrabili ich kulturowe bogactwo - niby co k#rwa? Figurki z gówna? Patyk do jedzenia termitów?Wakanda sprała im te puste łby do reszty.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 57 minut temu, suteq napisał(a):Ale nie rozumiem zbytnio, to już czarni nie mogą gier robić bo gracze będą wyć? Aż tak zjebało się społeczeństwo?No tak ale jak ostatnie poszły plotki że czarną panterę zagra biały aktor bo ponoć w komiksie to miało miejsce to już skowyt drugiej strony jest spoczko? Tak, to nie gracze są zyebani a całe społeczeństwo i to na wskutek ruchów takich jak DEI/WOKE/BLM bo jak dobrze pamiętam przedtem oglądając filmy/seriale grając w gry nikt nie patrzył na orientacje czy kolor skóry. Nie bez powodu są osoby homoseksualne które są anty LGBTXYZ2137+ bo przez ten ruch ponownie stali się piętnowani.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):No tak ale jak ostatnie poszły plotki że czarną panterę zagra biały aktor bo ponoć w komiksie to miało miejsce to już skowyt drugiej strony jest spoczko? Nie, nie spoko. Jak to jest postać fikcyjna to dla mnie może ją i małpa z zoo zagrać, mam to w dupie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. ja nawet na reseterze nie znalazłem tematu tego "outrage'u" spowodowanego białą czarną panterą xDDD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie mieli czasu, bo byli zbyt zajęci zakładaniem takich tematówzdjęcie profilowe ziomka z pewnością zupełnie przypadkowe i niezwiązane z jego fetyszami Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Josh
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. doceniam, że wygrzebałeś żartobliwy temat tylko by mieć JAKIKOLWIEK kontrargument, nawet jak nie ma kompletnie żadnego sensu :(
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 hours ago, Josh said:Mogą, ale to trochę tak jakby Hindusi zrobili teraz symulator srania na ulicy.Ja wiem, że niektórzy nie rozumieją co się dzieje w USA w sklepach masowo opierdalanych przez murzynów i jak wypada na tle tych wydarzeń gra o okradaniu chat i muzeów... przez murzynów, no ale bez jaj. Tu naprawdę nie trzeba tęgiego umysłu, żeby ogarnąć ironię.Nie wiem o co Ci chodzi. Francuzi zrobili grę w pełni oddającą ich kulturowe dziedzictwo. Japończycy robią to samo. No więc i nasi czarnoskórzy bracia z USiA chcą pokazać co kulturowo mają do zaoferowania ludzkości
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Widzę talent do robienia gier murzyni mają jak ich dorobek kulturowy.