Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Batmany Nolana wleciały, jak nie usuną to na przerwie świątecznej sobie odświeżę całą trylogię.
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi @Colin wystarczyło 15 sekund trailera/spotu przed Boschem- obejrzałem dzięki temu cały ten film :D
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ostatnio największe ,,złoto" z produkcji, które jakoś tak nagle jakby się pojawiły w ,,abo" Prime'a to: Zabójcza Broń, Terrifier 3, Contagion - Epidemia strachu, Pasja, Rok 1984 (nawet nie wiedziałem, że jest na tej platformie!)... Fakt, trzeba dodać te pozycje na listę ,,must see! ASAP!", bo ostatnio sporo wypożyczam z PV; platforma ta dodała dużo tytułów do wypożyczenia, ale np. w promocji. Na pewno za 5zł można wypożyczyć kilka filmów w UHD i DolbySystems, nawet w FHD - zapewne jakaś promka z okazji Świąt Wielkanocnych.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Nowa oferta filmów na prime to złoto. Na razie obejrzałem Troje na projektorze dla kinowych wrażeń. Potem będzie oglądana Substancja, Chłopcy z Ferajny, Oppenheimer, The Last Duel (fajne to?), Infiltracja.Jak ktoś nie widział jakimś cudem to przede wszystkim polecam dolarową trylogię, Gran Torino, Interstellar, Mad Max, Joker, Grawitacja, Dziewczyna z Tatuażem. No i jest dużo filmów DC matrixy batmany itd. Dobrze, że już nie mam subskrypcji maxa.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Last Duel? No kurde w teorii w tym filmie wszystko powinno się udać, dobra obsada, dobry reżyser, niezły pomysł na historię. Ale niestety wg mnie jest przede wszystkim za długi, a akcji nie ma na tyle żeby wypełnić ten czas, przez co dostajemy wiele teatralnych, w większości nudnych scen, w których aktorzy grają jakby miało od tego zależeć ich życie, wręcz miejscami przerysowując swoje postacie. Najlepiej wypada Jodie Comer i sceny walk. Nie jest to zły film, ale jakby tu nie było nazwiska Scotta to przepadłby w box office. 6/10
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Prime ma jakąś dziwną manię, że niektóre filmy i seriale (tutaj część lub wszystkie odcinki) wrzuca bez wersji PL, nie dając nawet napisów. Nie wiem też czy to jest zależne czy oglądamy przez przeglądarkę czy apkę na tv/telefonie.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Disney też tak ma. Oglądam sobie Rookiego i PL jest tylko lektor.Na Prime to w kilku filmach tak miałem, seriali nie kojarzę.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Nie wiem też czy to jest zależne czy oglądamy przez przeglądarkę czy apkę na tv/telefonie.często jest zależne. w zwykłej appce na kilkuletnim samsungu mam wszystko jak należy. na kompie to samo. na tv boxie natomiast w bardzo wielu pozycjach brakuje lektora czy nawet napisów.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Z Last Duel mam taki problem, że ja tam widzę Matta Damona, a nie postać, którą gra. Pasuje do tego settingu jak pięść do oka, przez co trudno mi traktować na poważnie ten film. To jak z Pedro Pascalem, który stale gra jedną i tę samą postać i tylko włosy mu zaczesują raz na lewo a raz na prawoG20 Czarna prezydent kobieta komando i Homelander, który chyba sam nie wie co podpisywał jak brał rolę
Opublikowano 18 kwietnia18 kwi Dwa ostatnie odcinki Boscha wleciały. Bez fajerwerków, ale czy były potrzebne? Serial równie dobrze mógłby mieć jeszcze jeden sezon.
Opublikowano 18 kwietnia18 kwi To będzie miał, pod nazwą Ballard.W sumie trochę średnio mi podeszła ta postać, ale jak Harry będzie więcej niż na chwilę to powinno być ok.
Opublikowano 18 kwietnia18 kwi Zobaczymy ile go będzie. Już lepsze to, niż jakby bohaterką miałaby być jego córka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. LEGO Jurassic World: Legenda wyspy Nublar - zaskakujące w tym legoludkowym, świetnie zaprojektowanym pod względem techniki animacji i odwzorowania rzeczywistości LEGO na płaszczyznę serialu, specyficznym ,,produkcie", promującym Uniwersum Jurassic Park i World, jest to, że jest to zarówno kawał śmieszkowości i głupotek typowych dla animacji LEGO, idealnych dla najmłodszych widzów, jak i mega porcja ciekawych treści, wątków, relacji, nowych postaci, gdzie wszystko to dla niewybrednego geeka tego Świata będzie dopowiedzeniem do jego ogólnej treści i całości Uniwersum. Fantastyczna sprawa z tym niby tak błahym serialem: 3 lata przed głównymi wydarzeniami z "Jurassic World". I co istotne, ta animacja jest dostępna na PrimeVideo, w całości! 13 odcinków jak znalazł! 2 odcinki zostały mi do końca! Tymczasowa ocena: 9/10! Ależ to jest bombastyczne! Słodkie i niewinne w swej głupotce, ale i mega ciekawe!