Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Incydent Darwina, The Mighty Nein, Look Back - ktoś te 3 tytuły poleca? Szczególnie ten ostatni ,,animajec", który wizualnie jest swego rodzaju pozytywnym indywiduum, gdzie delikatna ,,kreska" współgra z tym, co sam około-godzinny dryg fabularny opowiada; ktoś coś? :D
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Mighty Nein niestety słabiutko wypada na tle Vox Machiny, nawet porównując do jej pierwszego sezonu. Od biedy można.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Look Back polecam, ale nie wiem czy tobie, bo to dość refleksyjna historia, a ty chyba wolisz pulpową nap*erdalankę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Mighty Nein niestety słabiutko wypada na tle Vox Machiny, nawet porównując do jej pierwszego sezonu. Od biedy można.No to ja mam odwrotnie. Mighty Nein obejrzałem z przyjemnością i czekam na dalszy ciąg, zaś VM kiedyś sprawdziłem i tylko pierwszy odcinek obejrzałem, bo nie podeszło. Będę pewnie za jakiś czas sprawdzał ponownie, bo mam głód po MN, a pewnie trzeba będzie chwilę poczekać na drugi sezon. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Luqat
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mi tam te postacie totalnie nie podeszły koniec końców, zwłaszcza te relacje między nimi. W VM o wiele lepiej to wypadło jak dla mnie, ale wiadomo- każdy ma swoją opinię. Drugi sezon i tak pewnie obejrzę, może wtedy zmienię zdanie. Póki co czekam na Vox.