Opublikowano 12 czerwca 20222 l 2 godziny temu, easye napisał: Działa wam w ogóle apka na telewizorach? Ja na XH90 mam i formacje że nie wspiera mojego modelu xD Ciekaw też jestem jakości tych filmów. A jak to zainstalowałeś? W sklepie z aplikacjami tego nie ma.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l To może dlatego nie działa, miałem zainstalowane, może na Sony z automatu było.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 31 minut temu, easye napisał: To może dlatego nie działa, miałem zainstalowane, może na Sony z automatu było. Też mam ten TV i nie mam tej aplikacji
Opublikowano 13 czerwca 20222 l On 6/12/2022 at 10:15 AM, Figaro said: to dali, róbta co trzeba i proszę o nr konta On 6/11/2022 at 10:00 AM, Figaro said: ja też On 6/11/2022 at 10:09 AM, sprite said: @Figaro @Sedrak to już nas 3 jest On 6/11/2022 at 5:47 PM, adi said: Chętny To działamy? Widzę nikt nie za bardzo chętny by pierwszy wykupić? Ja mam to zrobić? Ogarniamy tutaj czy może Whatsapp?
Opublikowano 13 czerwca 20222 l No zróbcie sobie jakaś grupę prywatna, żeby nie zaśmiecać tematu kto jeszcze nie przelał, bo to raczej wszystkich pozostałych nie obchodzi.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l 21 godzin temu, McDrive napisał: Też mam ten TV i nie mam tej aplikacji Ja kiedyś ściągnąłem, teraz mam nonstop że trzeba zaktualizować, ale przenosi mnie do sklepu i nic się nie dzieje. A aplikacji nawet nie mogę teraz usunąć Może jutro to normalnie ruszy i będzie naprawione.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l 22 minuty temu, Sedrak napisał: To działamy? Widzę nikt nie za bardzo chętny by pierwszy wykupić? Ja mam to zrobić? Ogarniamy tutaj czy może Whatsapp? Możesz zrobić, nie ma znaczenia. Zrób grupę na pw i powysyłaj passy + nr konta.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Autor 13 godzin temu, XM. napisał: Ja kiedyś ściągnąłem, teraz mam nonstop że trzeba zaktualizować, ale przenosi mnie do sklepu i nic się nie dzieje. A aplikacji nawet nie mogę teraz usunąć Może jutro to normalnie ruszy i będzie naprawione. Na xh90 jest już aktualizacja, ale trzeba wejść ja zrobić przez Google Play
Opublikowano 14 czerwca 20222 l (Wlasnie przyszedl) czekam na apke na ios bo nie ma jeszcze. ok apka tez juz jest.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Jest jakiś termin na te maile zniżkowe? Wczoraj zarejestrowałem email i nic nie ma.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Wszystkie animacje dla dorosłych z Foxa (Simpsonowie, Family guy, Futurama itp.) + Stare bajki z Marvela (X-meni i Spiderman ale tylko po 13 odcinków). No, będzie co oglądać
Opublikowano 14 czerwca 20222 l 12 minut temu, karmaster napisał: Wszystkie animacje dla dorosłych z Foxa (Simpsonowie, Family guy, Futurama itp.) + Stare bajki z Marvela (X-meni i Spiderman ale tylko po 13 odcinków). No, będzie co oglądać Nie wiem, czy poprawili, ale ludzie w innych krajach narzekali, że np stare odcinki The Simpsons są w formacie widescreen przez co obraz jest ucinany i niektóre ujęcia tracą sens. https://www.filmweb.pl/news/"Simpsonowie"+z+problemami+na+platformie+Disney%2B-135478
Opublikowano 14 czerwca 20222 l U mnie to poszło do jakeigoś innego folderu niż główny ("Oferty') to posprawdzajcie jakieś spamy itp. bo może leży tam. Just now, krupek said: Nie wiem, czy poprawili, ale ludzie w innych krajach narzekali, że np stare odcinki The Simpsons są w formacie 16:9 przez co obraz jest ucinany i niektóre ujęcia tracą sens. Spiderman i X-meni są w 4:3 (przynajmniej 2 pierwsze odcinki).