Posted January 29, 20223 yr The Best of Szósta Generacja. Mieliśmy remis w parze Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4. Więc organizujemy błyskawiczną dogrywkę. Ankieta zamyka się dzisiaj o 12:00. W samo południe. Możliwe, że wynik uznamy za nieważny, jeśli do tego czasu wymyślimy lepszy sposób na wyłonienie zwycięzcy. A jeśli nie, to zawsze będziemy mogli skorzystać z rezultatu.
January 29, 20223 yr w sumie zajebiste, że oddałem głos, sprawdzam wyniki dogrywki i znowu jest remis xd
January 29, 20223 yr Author No tak, jest możliwe, że znowu będzie remis, ale okienko czasowe jest ciasne, więc mało czasu na decyzje. Zawsze będziemy mogli zorganizować drugą rundę dogrywki na 6 godzin xd Zobaczymy.
January 29, 20223 yr 7 godzin temu, Kmiot napisał: The Best of Szósta Generacja. Mieliśmy remis w parze Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4. Więc organizujemy błyskawiczną dogrywkę. Ankieta zamyka się dzisiaj o 12:00. W samo południe. Możliwe, że wynik uznamy za nieważny, jeśli do tego czasu wymyślimy lepszy sposób na wyłonienie zwycięzcy. A jeśli nie, to zawsze będziemy mogli skorzystać z rezultatu. A nie było gdzieś w regulaminie zapisu, że w takim przypadku zlicza się głosy senior memberow i one wtedy przeważają?
January 29, 20223 yr Tak też Kmiot zrobił. Był remis xd Tylko RE4, zagrajmery kochane. Dajcie mi minusa, będę miał podstawę do złapania adminów za kieszeń.
January 29, 20223 yr Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji, że zwycięzca tego pojedynku nie wygra i całego turnieju.
January 29, 20223 yr 4 minuty temu, XM. napisał: Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji, że zwycięzca tego pojedynku nie wygra i całego turnieju. Wygra MGS3 albo jakieś GTA.
January 29, 20223 yr 8 minut temu, XM. napisał: Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji, że zwycięzca tego pojedynku nie wygra i całego turnieju. Nie zapominaj, że zwycięzca tego pojedynku przez tak zacięty wynik zyska też wielu hejterów.
January 29, 20223 yr Author No przestań, chyba w Twojej głowie. Ja jestem za SotC, ale jak przejdzie RE4 to w kolejnej rundzie mój głos leci na Residenta, bo to przecież dwie równie kapitalne gry. Różne, inne, ale wciąż świetne. Wielu już teraz, gdyby mogło, to głosowaliby na obie w kolejnej rundzie.
January 29, 20223 yr Patrząc na to, że rzutem na taśmę przeszedł Jaka, to ciężko mi sobie wyobrazić, by pokonał jedną z tych gier.
January 29, 20223 yr Tak sobie też myślę, że obie te gry (RE4 i SotC) mają sporą przewagę nad resztą stawki dzięk nowożytnym remasterom. Kiedy o nich myślę to mam przed oczami grafikę z PS4 i XOX a kiedy myślę o takim GoW 2 to grafa z PS3, tak samo Metal Gear 2 i 3, na szczęście taki Splinter Cell, NG Black itp dostały prezenty w postaci darmowych remasterów przez wsteczną kompatybilność Xboxa, inaczej też miałbym w głowie pixele myśląc o tych grach.
January 29, 20223 yr 4 minuty temu, GearsUp napisał: Tak sobie też myślę, że obie te gry (RE4 i SotC) mają sporą przewagę nad resztą stawki dzięk nowożytnym remasterom. Kiedy o nich myślę to mam przed oczami grafikę z PS4 i XOX a kiedy myślę o takim GoW 2 to grafa z PS3, tak samo Metal Gear 2 i 3, na szczęście taki Splinter Cell, NG Black itp dostały prezenty w postaci darmowych remasterów przez wsteczną kompatybilność Xboxa, inaczej też miałbym w głowie pixele myśląc o tych grach. Każda z tych gier dostała remaster na PS3 lub X360 i chodzi co najmniej w 720p, więc ja troszkę nie rozumiem. No nawet ten RE4 niewiele się zmienił na PS4, bo zwiększyli rozdzielczość, jedynie Kolosy dostały remake.
January 29, 20223 yr 8 minut temu, SlimShady napisał: W pierwszej parze też był remis, co tutaj się dzieje? Tam seniorzy dali 14-10. Edit bo uyebalo mi się ze 14 - 11 było Edited January 29, 20223 yr by drozdu7