Opublikowano 21 września 20222 l 3 minuty temu, Rozi napisał: Może dlatego, że masz grę odpaloną inną? Tak, już edytowałem. Tak jestem podjarany, że zapomniałem o CP2077 w tle.
Opublikowano 21 września 20222 l No z dźwiękiem beka, ale pewnie połowa lamentujących na reddicie gra na głośnikach z telewizora albo na defaultowych presetach. Mnie najbardziej rozwaliły obiecanki Acti, że znerfią w końcu aim assist w mw2/wz2. Co aim assist sklei sklei żadna siła nie rozklei. Piękny snap na drugiego przeciwnika
Opublikowano 21 września 20222 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Dla mnie czytanie Reddita o tych kropkach, to surrealizm, powinno się w drugą stronę narzekać, dziwne community. A skill nie musi oznaczać biegania jak z atakiem padaczki (ten filmik z Twittera co Sprite wrzucił XDDDdDD), Siege jest skillowy, a jest powolny. Ale co Ty porównujesz R6 do CODa? COD zawsze polegał na movemencie, Siege to zupełnie inna para kaloszy. Duża część skilla w CODzie to movement, a nie pozycjonowanie i nasłuchiwanie, od takich rzeczy są inne gry.
Opublikowano 21 września 20222 l A jak ten nowy system perków sprawdza się w rozgrywce? Bo tak czytając na sucho to trochę słabo że tak go zmienili
Opublikowano 21 września 20222 l 2 godziny temu, Hubert249 napisał: Na Xboxach już można pobierać betę. Jak to zrobić? w sklepie nie widze takiej możliwości
Opublikowano 21 września 20222 l Godzinę temu, kubson napisał: A jak ten nowy system perków sprawdza się w rozgrywce? Bo tak czytając na sucho to trochę słabo że tak go zmienili
Opublikowano 21 września 20222 l Godzinę temu, kubson napisał: A jak ten nowy system perków sprawdza się w rozgrywce? Bo tak czytając na sucho to trochę słabo że tak go zmienili Niektóre perki, np. Ducha, otrzymujemy w trakcie rundy i to często na koniec. Z drugiej strony nie ma kropek na radarze, ale jak non stop ludzie włączają UAVy, to te kropki są, bo Ducha nie ma wśród perków od początku
Opublikowano 21 września 20222 l Godzinę temu, MaZZeo napisał: Tylko tu w ogóle nie o to chodzi, ta seria to movement i szybka gra, tempo, a nie siedzenie, nasłuchiwanie i pozycjonowanie. Od tego był tryb HC. Też bym się z lekka wkurzył jakby mi nagle w R6 dodali cancel slidey, bunny hopy i quickscopey. COD zawsze był szybki w stylu run n' gun, więc nie ma się co dziwić, że ludziom, którzy grają w CODa dla takiej własnej rozgrywki nie pasuje "urzeczywystnianie". Tak jak pisałem, od tego są inne gry.
Opublikowano 21 września 20222 l 19 minut temu, tjery napisał: Tylko tu w ogóle nie o to chodzi, ta seria to movement i szybka gra, tempo, a nie siedzenie, nasłuchiwanie i pozycjonowanie. Od tego był tryb HC. Też bym się z lekka wkurzył jakby mi nagle w R6 dodali cancel slidey, bunny hopy i quickscopey. COD zawsze był szybki w stylu run n' gun, więc nie ma się co dziwić, że ludziom, którzy grają w CODa dla takiej własnej rozgrywki nie pasuje "urzeczywystnianie". Tak jak pisałem, od tego są inne gry. Po premierze mw w 2019 też było takie pierdololo. Poczekaj na następną część od kogoś innego niż IW.
Opublikowano 21 września 20222 l Ja tez jestem zwolennikiem Codow w stylu run n gun, przez to tak dobrze gra mi się w Cold War, ale dobrze ze IW stara robić się coś innego, w piątek odpalę betę ale jestem przekonany ze gra mi siądzie tak samo jak MW2019 tylko ten system perkow imo ssie pale okrutnie
Opublikowano 21 września 20222 l 2 godziny temu, czapa napisał: Jak to zrobić? w sklepie nie widze takiej możliwości A masz preorder? Jeśli nie to złóż, a po becie go anulujesz. Pieniądze nie zostaną pobrane.
Opublikowano 21 września 20222 l Na pewno działa ten "myk" z preorderem? Chciałem złożyć, jako sposób płatności wybrałem kartę, ale przy zakupie bankowa aplikacja woła mnie o autoryzację transakcji na 349zł, a średnio mi się widzi zamrażać taką kwotę i bawić się później ze zwrotem. Inna sprawa, że czasami musiałem autoryzować transakcje za 0zł w sklepie Xboxa...
Opublikowano 21 września 20222 l Ja mam podpiętego paypala i tam kartę, nigdy Xbox mnie nie schargował za pre order w sytuacji kiedy premiera jeszcze daleko.
Opublikowano 22 września 20222 l Tak jak napisał MaZZeo, PayPal nie pobaral ani złotówki. A sam złożyłem preorder kilkanaście godzin temu.
Opublikowano 22 września 20222 l Trochę może jestem niedzielnym graczem, ale swoje w życiu nagrałem w coda i coś tam strzelam. Przyznam szczerze, że w ogóle nie zwracam uwagi na zmiany, które zostały wprowadzone, gra mi się jak w stare dobre MW 2019 i bawię się mega dobrze. Dobrze kojarzę, że dzisiaj startuje runda druga dla Playstation?
Opublikowano 22 września 20222 l Skakanie - musza wydluzyc ads po tym, i zwiekszyc recoil z biodra, bo tak to jest parada posiadaczy "pro" padow. W ogole dziwna sprawa, skoro tak bardso chca zeby bylo realistycznie to pozwalaja strzelac przy skakaniu a nie mozna podczas slajdu. Perki - stary system byl najlepszy, ja do tego dalbym progres perkow tak jak bylo w MW3 o ile pamietam Mapy - troche sterylne (galeria), zbit podbite kolorki, nie maja tego czegos co w MW2019 System wieszania sie na krawedziach totalnie nieprzydatny. No i oczywiscie sporo mniejszych bledow, ale przeciez to Beta. Edytowane 22 września 20222 l przez gnom
Opublikowano 22 września 20222 l 1 godzinę temu, ginn napisał: Dobrze kojarzę, że dzisiaj startuje runda druga dla Playstation? Tak, dziś od 19, aż do 26 września.
Opublikowano 22 września 20222 l Mogliby wrzucić nowe mapki do potestowania, no i może zostawić Farm 18, bo jest świetna.
Opublikowano 22 września 20222 l Lvl przechodzi do pełnej wersji ? Plus potrzebny? Bo akurat nie mam.
Opublikowano 22 września 20222 l Gra się świetnie ale właśnie mapki to też mi się bardziej podobały w MW 2019, były jakieś takie bardziej autentyczne, przynajmniej póki co, zobaczymy jaka będzie reszta.
Opublikowano 22 września 20222 l Sluchajta bo klucz na ps5 miałem teraz zrobiłem preorder na xboxie ale nie widzę możliwości pobrania bety Edit dobra mam Porówna się obie wersje na ps5 i xsx . Na xboxie mam elite pada ale znosisz na ps5 fajnie die gra z haptyka No i wbudowany mikrofon w pad robo robotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk