ElGritar 14 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Jestem już po 5 misji i jak na razie jest bardzo dobrze. Weteran momentami daje mocno w kość i chyba jest trudniejszy niż w poprzednim MW. Niestety podobnie jak w becie wariuje mi pad od XSX, tylko tutaj znacznie częściej i upierdliwie. Zacina się tak, że nie mogę nic zrobić i jedyne co pomaga to reset poprzez wyjęcie baterii, ale czasami wręcz tylko na moment. Ostatnio dosyć dużo grałem w inne gry i nie miałem takiego problemu, więc chyba coś z tym MW2 jest nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ty no nie wiem, po 8 misjach mialem pisac ze weteran to dosc latwy. A ja rzadko kiedy gram w cody na weteranie. Fajnie sie gra, poczatkowe misje w stylu Sicario, pozniej troche zmiany. Dobra przystawka przed multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 W opcjach mam zaznaczone 120fps, w kampani przez to grafika będzie gorsza ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ja niestety napotkałem buga który uniemożliwia progres. Po rozwaleniu szklarni "z góry" ekipa staje przed jej wejściem i nie idzie dalej, nie odpalają się żadne dialogi tylko tak latamy w kółko Resetowałem gre i próbowałem grać misję od początku ale dzieje się to samo. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ustawiłem jasność hdr na początku włączenia gry teraz chciałem coś zmienić nie widzę nigdzie takiej opcji wie ktoś może co poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ElGritar 14 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 1 godzinę temu, schabek napisał: Ty no nie wiem, po 8 misjach mialem pisac ze weteran to dosc latwy. A ja rzadko kiedy gram w cody na weteranie. Fajnie sie gra, poczatkowe misje w stylu Sicario, pozniej troche zmiany. Dobra przystawka przed multi Grałem ostatnio w starą trylogię MW na weteranie i tutaj poziom mniej więcej starego MW2 (trudniej niż MW2019 i MW3). Są momenty strasznie irytujące np. w misji na granicy gdy z jednej strony przeciwnik szarżuje, a z drugiej nawala RPG i nie ma za bardzo gdzie się dobrze ukryć. W dodatku niekiedy mają dodatkowy pancerz (jak w WZ), więc więcej kulek trzeba wystrzelić. Na pewno pomaga to, że jednak też dosyć szybko zabija się przeciwnika, ale są momenty, kiedy i on potrafi zabić jedną kulką. Dla porównania ostatnio grałem też w Ghosts na weteranie i tam AI jest zupełnie głupie. Najczęściej patrzy się w zupełnie innym kierunku i kompletnie się nie orientuje gdzie znajduje się gracz. Sama kampania też wygląda na dłuższą niż w poprzednim MW. Jestem na 10 misji i 4h gry za mną (w kilku fragmentach utknąłem albo wariujący pad utrudniał mi granie), a podobno w sumie jest jakoś 20 misji. Przejście MW2019 zajmowało 6h. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 5 godzin temu, Czezare napisał: Ja to w ogóle jestem wkurwiony tym zagraniem Acti z udostępnieniem singla wcześniej. Skoro miała być nagroda za preorder to prawdziwą nagrodą za to powinno być udostępnienie wcześniej Multi, a nie tego, na co większość codowców ma kolokwialnie mówiąc wyjebane o dżizas czezar Ty na tym forum od 10 lat albo i więcej nadajesz co roku jak katarynka jak to nikogo niby kampania w cod nie obchodzi, tylko ze wcale tak nie jest jak dla mnie to mogą co roku tak robić, przynajmniej jakaś cześć graczy pozna feeling broni, nowe mechaniki i dowie się ze np. Można pływać i nurkować w tej części. Może tez twórcy specjalnie tak zrobili bo zwyczajnie chcieli by więcej ludzi sprawdzilo owoc ich pracy zamiast od razu lecieć na pale do multi. Danie multiplayera wcześniej pre orderowcom to dopiero byłby fuckup i dzielenie społeczności. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3h za mna kampanie jest sztosem megaWie ktoś jak ponownie ustawić hdr w grze bo nie widzę już tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kupuje dla kampanii na 6h i do Żyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Banan91PL napisał: Wie ktoś jak ponownie ustawić hdr w grze bo nie widzę już tej opcji Chyba się nie da xD Pamiętam jak w becie szukałem i nie dało się tego nigdzie w opcjach namierzyć, więc teraz od razu na to uważałem. Co do kampanii, to wczoraj doszedłem do 12 misji. Jest ok. Trochę nudna i bez rozmachu się wydaje. Misja na drodze to chyba projektowana przez jakiegoś fana Fast & Furious. Edytowane 21 Października 2022 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ale sztos! Ja pierdziele. Gra roku może nie, ale druga po Ragnarok. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Dźwięk jest zajebisty. W pierwszej Spoiler misji jak idziemy przez te pola w nocy i nagle jest strzał snajpera to aż podskoczyłem . Edytowane 21 Października 2022 przez bartiz Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Podoba mi się taktyczne podejście w grze. Więcej przeszukiwania mieszkań. No i Ghost i reszta robią robotę. Cutscenki filmowe kozackie. Oczywiście musiałem zmienić język konsoli,bo nie widzę opcji eng dub i napisy pl. Edytowane 21 Października 2022 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Oczywiście musiałem zmienić język konsoli,bo nie widzę opcji eng dub i napisy pl. Edytowane 6 minut temu Nie musiałeś, taka opcja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Nie musiałeś, taka opcja jest. To ślepy jestem. Wieczorem popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kurwa, ale się w tej grze miodnie strzela, jeszcze z włączonym efektem trigger, boże mój I graficznie jest żyleta, niektóre widoczki miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Zaryzykuję stwierdzenie że jest tu najlepsza sekwencja pościgu w historii gier video Czy może ktoś napisać w którym miejscu zmienić jezyk dialogów na angielski bez zmiany jezyka w dashu xs? Edytowane 21 Października 2022 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Czołem, szybkie pytanko, czy jak dzis powiedzmy zamówię preordera od Turka na xsx to będę mógł grać kampanie czy tak czy siak będę musiał czekać do na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 5 godzin temu, bartiz napisał: Dźwięk jest zajebisty. W Spoiler pierwszej misji jak idziemy przez te pola w nocy i nagle jest strzał snajpera to aż podskoczyłem. SPOJLER ALERT!!! Edytuj to chłopaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 godziny temu, Absolem napisał: Czy może ktoś napisać w którym miejscu zmienić jezyk dialogów na angielski bez zmiany jezyka w dashu xs? Interfejs w opcjach w menu głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Mam ogromną prośbę: powiedzcie proszę ile u Was "waży" plik z grą na PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 109,1 giga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ale oni umią w te Call of Duty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kto by pomyślał, że w Call of Duty będę podziwiał widoczki i trzaskał fotki? A misja snajperska, ja pierniczę, creme de la creme: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 rozumiem singiel dalej na tych samych schematach? rusz się metr poza docelową drogą i wywala ci komunikat "wracaj do terenu misji w 5 sek...4 sek..."? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi