Hubert249 4 272 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nawet spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Kolejna aktualizacja, na Xboxie może ważyć nawet 85 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Jedną z nowych broni odblokowujemy przez zabranie jej bossowi w DMZ i powrót do "bazy" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 https://imgur.io/a/q5ofpv5 Wszystkie nowe skórki i operatorzy sezonu 01. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Tak w skrócie, co to są te blueprinty? Te wszystkie nowe kosmetyczne bajery to będą do odblokowania w taki sposób, że będę musiał robić to czego nie chcę, bronią, której niespecjalnie chciałbym używać w trybach, których nie lubię? Jak Warzone, który dla mnie nie istnieje. Mam już chyba 54 poziom i ten 55 to nie jest koniec w żadnym kompletnie żadnym znaczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Blueprinty to są predefiniowane ustawienia broni ze skórkami włącznie. Dzisiaj ma zacząć się pierwszy sezon i będzie można nabijać poziomy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Tych piłkarzyków mogli sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Czemu. Jak dla mnie spoko, dopóki pony po mapach latach nie będą i tęczę na chmurach. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Teraz, KrwawaRyba napisał: Tych piłkarzyków mogli sobie darować Przecież jakbyś nie wiedział, że to piłkarze to byś nawet nie zwrócił na nich uwagi bo są ubrani jak operatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 O, będzie można wizytówki odblokowywać, dodane są wyzwania. Ale Barracks to ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 proszę tylko żeby nie zapomnieli o starych ludziach i dodawali te nowe mapki co sezon do 6v6 to jedyna rzecz, która cokolwiek zmienia, nowy operator nie ważne jak wygląda nic kompletnie nie wnosi, to tylko pamperek, tak samo jak kolor kamuflażu do broni, których zwykle nie chce mi się zmienić bo nie zdążę w przerwie między jednym meczem a drugim. Kupię sobie używkę Cold War bo w internecie widzę że tam lista map do multiplayera jest jakoś tak zaskakująco duża i będę sobie naprzemiennie strzelał tu i tam chociaż zdaje sobie sprawę, że CW nie jest takie miodne jak MW Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Juz niektorzy biegaja z rangami 56 a ja dalej na 55. Mozna juz jakos kupic tego battlepassa? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 3 minuty temu, schabek napisał: Juz niektorzy biegaja z rangami 56 a ja dalej na 55. Mozna juz jakos kupic tego battlepassa? Chyba o 19 dopiero. Jak wejdziemy w private match -> call of duty league to możemy zobaczyć wszystkich nowych operatorów i ich warianty, blueprinty i inne pierdoły Co ciekawe, dodali już w grze emblematy pod tryby rankingowe które mają wrzucić dopiero po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Czyli można zapomnieć o statystykach przed nowym rokiem gra dla jak największej grupy randomow żeby nikt się nie przejmował statami...hmm więc narwzie się wstrzymam z zakupem bo sama gra dla gry to mi nie wystarcza nawet jak by gra była nie wiadomo jak dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ja jebe, dopiero po 19 sie pokażą te opcje z sezonu? Mogliby dawać takie info, wszędzie widziałem tylko date 16.11 więc zasiadłem z wywieszonym jęzorem a tu lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Poprawili dźwięk i to bardzo. Teraz od razu wiem gdzie ktoś biegnie i jest. Przedtem mnie to denerwowało, bo nie był precyzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 2 godziny temu, Rozi napisał: https://imgur.io/a/q5ofpv5 Wszystkie nowe skórki i operatorzy sezonu 01. zajebiste są te skiny. battle Pass wjeżdża jak pojebany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 To ten battle pass kupuje się osobno normalnie na PS Store? Ja już nic nie rozumiem kupuje to i jeszcze muszę to wszystko w nim odblokować osobno grając czy jak kupię to mam wszystko w nim zawarte od razu dostępne. Te wszystkie opcje są bardziej złożone i skomplikowane od samego chodzenia z bronią i strzelania. Bardziej manager konta niż strzelanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 W pierwszą strzelankę w życiu grasz? Ten numer przy imieniu, to chyba twój wiek xd Battlepassa kupujesz osobno i grając, zdobywasz tokeny, które odblokowują skiny, bronie (je będzie można zdobyć bez tego), wizytówki itp. Jest 100 poziomów i 100 nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 5 minut temu, Rozi napisał: Battlepassa kupujesz osobno i grając, zdobywasz tokeny, które odblokowują skiny to nie brzmi za dobrze. Grałem w MW 2019 ale krótko bo chwile po zakupie remontowałem i przeprowadzałem się na własne mieszkanie, ominąłem wszystkie CoDy aż do teraz i dopiero tutaj rozglądam się po opcjach/aktualizacjach itp. No jestem zagubiony + w szoku jakie to wszystko jest... nie wiem. Jak gra na telefony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Tak wyglądają gry mulitplayer w roku 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Od jakichś 5 lat w sumie. Nie pamiętam już nawet jaka gra jako pierwsza wprowadziła battlepassy. Sama monetyzacja itemów kosmetycznych w shooterach chyba od CS:GO się zaczęła. Edytowane 16 Listopada 2022 przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Dziękuje za wytłumaczenie. Moja błędna logika zakładała, że jest płatny dla ludzi, którzy chcą mieć te wszystkie kosmetyki ale nie mają czasu grać tyle żeby samemu to odblokować a reszta może grać na tyle dużo żeby mieć to wszystko za darmo Naiwne, biedne i kalekie dziecko we mgle to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi