Opublikowano 19 października 20222 l U Turka dostępny jest język polski? Bo w opisie nie wspomnieli, jakie będą. Kurs znów trochę spadł, więc kusi Edytowane 19 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 19 października 20222 l Język polski w CODzie? Daj pan boże żeby nie było, chociaż nie trzeba będzie zmieniać języka dasha wczoraj kupowałem i wyszło 191zl, już się ściąga.
Opublikowano 20 października 20222 l 6 godzin temu, bartiz napisał: Język polski w CODzie? Daj pan boże żeby nie było, chociaż nie trzeba będzie zmieniać języka dasha wczoraj kupowałem i wyszło 191zl, już się ściąga. Beta na XSX miała standardowy wybór języków i kombinacje eng + napisy pl
Opublikowano 20 października 20222 l No właśnie miałem pisać, ktoś na xboxie gra już? Mi ciągle nie działa
Opublikowano 20 października 20222 l Po kilku restartach konsoli i reinstalacji pakietu kampanii w końcu udało mi się wejść do gry na XSX
Opublikowano 20 października 20222 l Na xbox trzeba wejść w zarządzanie i dociągnąć kampanie 18gb. Co za (pipi)a z(pipi)y. Jak by nie można od razu.
Opublikowano 20 października 20222 l 14 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Na xbox trzeba wejść w zarządzanie i dociągnąć kampanie 18gb. Co za (pipi)a z(pipi)y. Jak by nie można od razu. Poprzednie MW też się ściąga na raty. Można z poziomu konsoli ale bezpośrednio w menu gry.
Opublikowano 20 października 20222 l Ja to w ogóle jestem wkurwiony tym zagraniem Acti z udostępnieniem singla wcześniej. Skoro miała być nagroda za preorder to prawdziwą nagrodą za to powinno być udostępnienie wcześniej Multi, a nie tego, na co większość codowców ma kolokwialnie mówiąc wyjebane
Opublikowano 20 października 20222 l na takie coś jesteś wkurwiony? jak to mozna nazwać "zagraniem"? Jakby Acti obiecało multi, a potem zmieniło plany na singla, to by było zagranie. I jak miałoby działać to multi z taką małą ilością graczy?
Opublikowano 20 października 20222 l 2 minuty temu, Figaro napisał: I jak miałoby działać to multi z taką małą ilością graczy? Małą pewnie nie, jednak ta gra ma spore grono wyznawców i myślę że to multi latało by spokojnie tym bardziej że chyba jest crossgen? Osobiście uważam że to fajne zagranie z tym singlem i faktycznie jest to dobre wprowadzenie do tego czym cod faktycznie stoi.
Opublikowano 20 października 20222 l 6 minut temu, Figaro napisał: na takie coś jesteś wkurwiony? jak to mozna nazwać "zagraniem"? Jakby Acti obiecało multi, a potem zmieniło plany na singla, to by było zagranie. I jak miałoby działać to multi z taką małą ilością graczy? O liczbę graczy się nie kłopocz. I tak by była ogromna. Gdyby jednak jako marchewkę do preordera obiecano by Multi zamiast singla to ilość graczy nie byłaby ogromna, a gigantyczna.
Opublikowano 20 października 20222 l Dokładnie. A za przejście singla jest 17 nagród do multi, więc bysior.