Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Ja stawiam na 2026, jeśli faktycznie mają w planach wypuścić nowe wersje RDR oraz GTA IV.
Przecież było info, że zatrzymali wszystkie projekty, żeby ludzie nad GTA VI pracowali. Remasterów nie zobaczymy pewnie długo po premierze VI.
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 195,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

SKĄD MY MAMY TO WIEDZIEĆ

Opublikowano

Dragon13, jeśli to Twój prawdziwy wiek to mamy w rękach prawdziwego, nowego, niewinnego pupcia 2.0. Nie mogę się doczekać jak w 2031 roku będziesz już zradykalizowanym przez forumek prawakiem.

Opublikowano

Jaki ty jesteś pojebany figaro xD ale się uśmiałem więc jutro dam reakcje haha

Opublikowano
On 9/21/2022 at 1:13 AM, Patricko said:

b212b196ac3ce8b0fc8dfd16e55a80c7.jpg

569cf329125925a73ea26b7f559a54bf.jpg

3eb0371efa5378bab5be94af483b4e65.jpg

e72c3f53e3854adb30f3c1fd7707e666.jpg

7551f2f46978dc0993815539d87ed838.jpg

a6b9d87778ceca038e902cb96957d890.jpg

47de4b1cb953e973ae932b3dd46163af.jpg

cd57801e8c8a641ec3efa0d523a92196.jpg

80f0d10a61cb2a69de9877855b7c4a97.jpg

98c4939943a04e1a0fc1acb1b8274ec1.jpg

Wygląda to obleśnie trochę obleśnie. Mam nadzieje że skasują babę, bo jedyne miejsce kobiety w grach video jest w Tomb Raiderze :kekw:

Opublikowano

Duża dupa - duża kupa.

Opublikowano
13 minut temu, darkos napisał:

Wygląda to obleśnie trochę obleśnie. Mam nadzieje że skasują babę, bo jedyne miejsce kobiety w grach video jest w Tomb Raiderze :kekw:

powiedzcie mi, bo bezpiecznie rzadko tu bywam: ten post wyżej jest jakiegos juz certyfikowanego idioty czy to ten caly smutny forumkowy humor?

Opublikowano
1 minutę temu, Najtmer napisał:

to ten caly smutny forumkowy humor?

it's this

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał:

Dragon13, jeśli to Twój prawdziwy wiek to mamy w rękach prawdziwego, nowego, niewinnego pupcia 2.0. Nie mogę się doczekać jak w 2031 roku będziesz już zradykalizowanym przez forumek prawakiem.

Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, oFi napisał:

GTA IV ogólnie zasługuje na porzadny remaster. Tak samo jak RDR

Gdzieś kiedyś widziałem wyciek screenów z remastera RDR. Niestety - z tego co się orientuję - projekt jest martwy / zawieszony. 

Co ciekawe - są też pogłoski (od 2021) o remasterze MC:LA. Ale to też chyba poszło spać... 

Opublikowano
14 godzin temu, flavio napisał:

Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła.

Wystarczy żeby nie wchodził do działu nintendo, uśmiechał się do Spencera i pluł na alkoholika ryana i będzie wszystko w porządku :usmiech:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w tym miesiącu 25 lecie serii, teraz to już na pewno zapowiedzą oficjalnie? Zapowiedzą, nie!?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

może zapowiedzą, może nie.

10 lat to sporo, nawet jak na nich, ale na gwiazdke mogliby coś dać.:master:

Opublikowano

Rockstar od kilkunastu lat olewa growe imprezki. Pokażą jak będą gotowi, dla GTA to może być dowolna data i tak będzie głośno. 

Opublikowano

Nie będzie w listopadzie to nie będzie wcale. 2023 zapowiedź, 2025 premiera. GRUBO

Opublikowano

Dokładnie 25 lat temu pojawiło się pierwsze GTA. Czekamy aż nic się nie wydarzy, ponownie...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W tym roku coś musimy się już o GTA6 dowiedzieć. Nie ma nawet opcji, że nie. Strzelam na marzec. 23 lub 24 marzec jako dzień, w którym padną jakieś pierwsze informacje. 

Pomyśleć, że to już 5 lat od kiedy założyłem ten temat. Wtedy jeszcze byłem pełen nadziei na premierę około roku 2019-2020...

Opublikowano

Chyba od 3 lat sobie mówię, że no w tym roku to już na pewno coś dadzą :dog:

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie - przez te wycieki, które były jakiś czas temu - ludzie zdążyli ustalić już zaskakująco dużo: 

https://www.reddit.com/r/gta6six/

Dla przykładu - na podstawie kilku scen stworzono przybliżoną mapkę:

Inna sprawa: Nie wiem czy zauważyliście, ale pewnie będzie można używać koparki: (przynajmniej wygląda na  taką, która mogłaby być używana; w dodatku jest źle zaparkowana) 

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Na 25 lecie marki dali koszulki w GTAO... Nie wiem czy mogła być lepsza pora na przynajmniej jakiś trailer lub teaser. Pewnie coś pojawi się całkowicie z dupy, w najmniej oczekiwanym momencie, jak zawsze chyba zresztą.

Bardzo bym chciał w końcu jakieś sensowne info, bo na nic tak nie czekam jak na GTA VI, a ten wyciek tylko narobił jeszcze większego smaka.