Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 hours ago, Rozi said:Ja pierdole, chłop ma 50 lat i go nie stać na konsole XDDdDDD Sieczka mózgowa z typa.Zdecydowanie do 50ki nie dobijam. Tu nie chodzi o stac czy nie (bo moge i 5 sobie kupic dla faneberii tu i teraz, albo co miesiac nowa - tylko sie nie zesraj) tylko, ze nie widze najmniejszego sensu w tym, a cisnienia nie mam. Kupie sobie jak wyjdzie na pieca, a tak jak bede chcial sobie wczesniej sprawdzic (w zaleznosci jak dlugo bedzie trzeba czekac) to pozycze konsole. Nie kupie konsoli aby zaraz poszla sie kurzyc lub odsprzedawac. Kolekcjonowac jedynie konsole Nintendo kolekcjonuje (a po czasie gierek przybedzie).
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Coś z tym Nintendo na starość jest xd też mi się dobrze pyka w ich gierki po ciężkim dniu. No ale ja id nich tylko przenośniaki miałem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Po co w ogóle zaczynać dyskusje "ej poradzicie czy warto kupować konsole pod gta VI?"
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, oFi napisał(a):Po co w ogóle zaczynać dyskusje "ej poradzicie czy warto kupować konsole pod gta VI?"Po co w ogole zaczynac dyskusje z rozim? Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 godzin temu, Raptor napisał(a):Zdecydowanie do 50ki nie dobijam. Tu nie chodzi o stac czy nie (bo moge i 5 sobie kupic dla faneberii tu i teraz, albo co miesiac nowa - tylko sie nie zesraj) tylko, ze nie widze najmniejszego sensu w tym, a cisnienia nie mam. Kupie sobie jak wyjdzie na pieca, a tak jak bede chcial sobie wczesniej sprawdzic (w zaleznosci jak dlugo bedzie trzeba czekac) to pozycze konsole. Nie kupie konsoli aby zaraz poszla sie kurzyc lub odsprzedawac. Kolekcjonowac jedynie konsole Nintendo kolekcjonuje (a po czasie gierek przybedzie).Kolega konto od 2003 a tak jakby założył wczoraj i nie wie gdzie jest xd tu grasz jak firma Ci każe bo tylko wtedy pokazujesz jak kochasz gry wideo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, oFi napisał(a):Po co w ogóle zaczynać dyskusje "ej poradzicie czy warto kupować konsole pod gta VI?"Co Ty w ogóle robisz w tym temacie samemu twierdząc, że Rockstar to partacze, którzy piszą głupkowate dialogi podczas jazdy z innymi npcami?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Co Ty w ogóle robisz w tym temacie samemu twierdząc, że Rockstar to partacze, którzy piszą głupkowate dialogi podczas jazdy z innymi npcami?Na uj typie wyciagasz moje wpisy z prywatnego discorda? Nudzi ci sie czy szukasz kolejnej zaczepki jak zwykłe?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, oFi napisał(a):Na uj typie wyciagasz moje wpisy z prywatnego discorda? Nudzi ci sie czy szukasz kolejnej zaczepki jak zwykłe?Zadałem Ci pytanie, skąd takie jaranko GTA 6 skoro masz takie a nie inną opinię o Rockstarze?
Opublikowano 57 minut temu57 min Będę se farmił klauny na Walikonikach z Diskorda, a co! Messer odrazu wiedział że "przed wyruszeniem na forum, należy zebrać drużynę"
Opublikowano 46 minut temu46 min 9 minut temu, drozdu7 napisał(a):Będę se farmił klauny na Walikonikach z Diskorda, a co! Messer odrazu wiedział że "przed wyruszeniem na forum, należy zebrać drużynę"Juz cie tam nie ma?
Opublikowano 4 minuty temu4 min Ja mam nadzieje ze gierka bedzie dobrze sie sprawowac na slimce bo nie mam zamiaru sie przesiadac na pro dla jednej produkcji. Poza tym mam cicha nadzieje na gładką przesiadke na nowa generacje konsol z przeniesieniem danych i upgradu do nowych standardow. Ciekawe jak to w praktyce ogarna krawaciarze z T2