Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 12 godzin temu, MichAelis napisał(a):Na bank będą nocne premiery i paczkomaty do otworzenia o 00:00, jak przy piątce.Ktoś jest tak stary, że pamięta zawaloną premierem GTA SA na ps2 w Polsce przez cenege?kto kumaty to już działa
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, tomkill napisał(a):Będzie HIT!!post z klimatem forumka z 2008 roku
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale mnie wkurwia, że to wychodzi najpierw na konsole i będę grał w rozmazaną paćkę w 30 klatkach. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez rafanus2
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Będzie beka mocna jak na pro nie bedzie ulepszeń.Zawsze są ulepszenia, natywnie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Będzie beka jak nie dadzą trybu 60 FPS bo ile dużych gier na PS5/XSX ma tylko tryb 30 FPS? Jednak po tych 10 latach developmentu i wpakowaniu milardów dolarów spodziewam się po Rockstar najwyższych standardów. Chyba że faktycznie podniosą poprzeczkę na polu fizyki i symulacji świata na taki poziom że Crimson Desert ze swoimi aktywnymi jednocześnie dziesiątkami NPCów będzie przy GTAVI wyglądał jak gra z poprzedniej generacji.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, łom napisał(a):Będzie beka jak nie dadzą trybu 60 FPS bo ile dużych gier na PS5/XSX ma tylko tryb 30 FPS? Jednak po tych 10 latach developmentu i wpakowaniu milardów dolarów spodziewam się po Rockstar najwyższych standardów. Chyba że faktycznie podniosą poprzeczkę na polu fizyki i symulacji świata na taki poziom że Crimson Desert ze swoimi aktywnymi jednocześnie dziesiątkami NPCów będzie przy GTAVI wyglądał jak gra z poprzedniej generacji.Crimson miał początkowo problemy na konsoli, nawet PRO, ale oni to robili z myślą o PC, poza tym po poprawkach, które wyszły szybko jak na procek w konsoli działa to przy takiej niebotycznej ilości NPCów nieprawdopodobnie dobrze w 30, 40 i 60, da się. Przy GTA VI jednak nie liczę na 60, może 40, ale zobaczymy, bo wiadomo binzesowo lepiej zrobić tylko 30 i wydać za jakiś czas nową wersją xD. Rockstar robi tak zawsze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, łom napisał(a):Chyba że faktycznie podniosą poprzeczkę na polu fizyki i symulacji świata na taki poziom że Crimson Desert ze swoimi aktywnymi jednocześnie dziesiątkami NPCów będzie przy GTAVI wyglądał jak gra z poprzedniej generacji.Ja pierdole, litości, litości.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Przy GTA VI jednak nie liczę na 60, może 40, ale zobaczymy, bo wiadomo binzesowo lepiej zrobić tylko 30 i wydać za jakiś czas nową wersją xD. Rockstar robi tak zawsze.Biznesowo tak ale dla mnie to będzie porażka. To nie generacja PS2/PS3/PS4 gdzie 30 FPSów w open worldach to był max na jaki można było liczyć. Bo jeśli od Rockstara który ma nieograniczoną liczbę gotówki te 60 FPSów nie jest oczekiwane to tym bardziej nie powinno być od innych firm a jednak jak tylko jakaś gra ląduje tylko z trybem 30 FPS to jest beka.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wygląda? No nie bo jeśli jest wersja na Series S to podobnie wyglądająca ale w 60 FPSach na PS5/XSX to na luzie powinna działać, standardowo kosztem rozdzielczości. Co innego jak pokażą rozpierduchę/wojnę gangów gdzie jednocześnie gania kilkadziesiąt NPCów, lata helikopter itd. Wtedy nie mam pytań odnośnie braku 60 FPS.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciekawe czy w końcu policję naprawią, czy dalej będzie chciała cię zamordować jak w nią uderzysz przy 5kmh.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A niby to PCtowcy w kółko pierdolą o technikaliach, DLSSach i innych frame generatorach a tutaj gra tylko konsolowa i od rana wałkowany temat fpsów. Gdzie się podziały czasy wkładasz i grasz
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. posłuchałem głównego themu GTA VI i już wiesz, że to będzie nostalgiczny klasyk za 15 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam Ps5 Pro, ale nie liczę, że na premierę gta6 bedzie miało opcję wysokiego klatkarza. To będzie technologiczny behemot, który w 60FPS zadziała dopiero na następną generację (gta6 jak piątka to gra miedzygeneracyjan). Identyczna sytuacja była z pierwszymi, kosmicznymi zwiastunami gta5, robiącymi WoW. Lekki był zawód jeśli chodzi o oprawę (szczególnie dla mnie model jazdy), ale całość robiła wrażenie.Też tak macie że przy pierwszym odpaleniu GTA zamiast robić misję, to sprawdzacie jak zaawansowany jest „ragdoll” NPC, który zostaje potrącony na chodniku przez samochód z maksymalną prędkością? :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pierwsze to się sprawdza jak główny bohater przelatuje przez szybę auta po dzwonie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. https://www.facebook.com/profile.php?id=61558836730520&name=xhp_nt__fb__action__open_userCiekawe czy rockstar nie zblokuje…