Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Uniblo ma pudełko z kodem za 325zł, do tego wysyłka i wychodzi prawie to samo co cyfra.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ponoć gra została zbanowana w Chinach. Za dużo przemocy czy pedalstwa?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, tlas napisał(a):i w ogóle, podkreślam W OGÓLE powyższa decyzja nie jest związana z faktem, że MSRP za pudełko to 50 zł więcej niż cyfra, czyli że po prostu nikt tego od nich nie kupi xDDDoni to robią z troski o prawdziwych graczy <3Pamiętam jak właściciel tego sklepu zagotował się gdy "zgubił" mój zapis na preorder FF7 Remake o który męczyłem go od pół roku przed wydaniem gry i gdy to usłyszałem to powiedziałem mu, że w takim razie biorę cyfrę "TO NIE MOŻE PAN POCZEKAĆ TYDZIEŃ?!" - no nie bardzo i tam na TLoU2 też weź anuluj przy okazji jak nie zgubiłeś, pozdro z fartem. Jakby mógł to by mi tam przez telefon wpierdolił chyba xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Bzduras napisał(a):o który męczyłem go od pół roku przed wydaniem gryMoże właśnie dlatego go "zgubił"
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Josh napisał(a):Ponoć gra została zbanowana w Chinach. Za dużo przemocy czy pedalstwa?Albo śmieją się z puchatka w grze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Raczej chodziło o to, żeby zaczął przyjmować zapisy, nigdy wcześniej taka sytuacja mi się tam nie zdarzyła. Nie wiem, excelka zmienił czy coś, ale przy FF7 to była inba z pudełkami niezależnie od tego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie bo gdzieś mi uciekł. Dwa szybkie pytanka. 1) od kiedy będzie preload na cyfrę 2) online będzie od day1 czy jak przy V w późniejszym terminie.?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, balon napisał(a):Panowie bo gdzieś mi uciekł. Dwa szybkie pytanka.1) od kiedy będzie preload na cyfrę2) online będzie od day1 czy jak przy V w późniejszym terminie.?Preload 12 listopad. Online później.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, balon napisał(a):Panowie bo gdzieś mi uciekł. Dwa szybkie pytanka.1) od kiedy będzie preload na cyfrę2) online będzie od day1 czy jak przy V w późniejszym terminie.?1. Tydzień przed premierą2. Z tego co wiem, to chyba później? Na premierę ma wjechać póki co tylko singleplayer.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minute ago, balon said:Panowie bo gdzieś mi uciekł. Dwa szybkie pytanka.1) od kiedy będzie preload na cyfrę2) online będzie od day1 czy jak przy V w późniejszym terminie.?1) 12.112) później, niby do końca 2026
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale gracze to jednak są ameby. Gra w wersji fizycznej kosztuje prawie 400 zł, cyfrowej 350 zł, a jeden i drugi wchodzą do tematu i piszą, że myśleli, że będzie drożej i nie jest tak źle. No ku.rwa jest. Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić. M$ w 2013 roku wyskoczył z "always online" i został zbesztany a dzisiaj to jest normalna sprawa w branży. Jesteśmy jednak jak te kurczaki na fermach. Otwieramy dzioby a właściciele wpychają nam gówno do buzi a my jeszcze szukamy popitki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta kurwa nowy standard XDD już widzę jak gnioty od ea schodzą po 4 stówki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić.Ależ śmiało niech tak robią jeśli są aż tak odklejeni i myślą że ktoś to kupi xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Podziękujcie serwisom plotkarskim które przez ostatnie lata cisnęły temat że GTA6 w bazowej wersji może kosztować 100$, więc 80 wygląda w takim przypadku bardzo ok. Pewnie tak samo będzie z premierą next-genów i już widzę te nagłówki "PS6 za 1200$ !?!?!".
Opublikowano 54 minuty temu54 min 2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):Ta kurwa nowy standard XDD już widzę jak gnioty od ea schodzą po 4 stówkiCzy wszystkie gnioty to nie, ale pewnie fify za 4 stówy i tak się rozejdą. Nie zdziwiłbym sie, gdyby do tego zaszczytnego grona gierek za 4 stówy również i CoD próbowałby wbić, akurat ta mityczna grupa graczyków kupująca tylko GTA VI/sportówka/CoD pewnie i tak się na to złapie.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Dopóki Graczdari niepowie, że po premierze GTA6 wszystkie gry będą chodzić po 500zł, to w to nie uwierzę.
Opublikowano 52 minuty temu52 min teraz tylko powstrzymać się przed włączeniem trailera 3, nie przeglądać oficjalnej strony, wyłączyć sociale, wejść do schronu i cieszyć się mesjaszem w listopadzie
Opublikowano 50 minut temu50 min 2 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży.Tego nie wiadomo tak długo jak nie będzie się wiedziało czy to są jedyne sklepy czy n-te. Specjalnie tak to napisali że nie wiadomo. To nie jest pierwsza gra gdzie są jakieś unlocki czy cyfrowe dodatki, zwykle się okazywało że te rzeczy w droższych pakietach są mało istotne. Przed premierą często nie do końca wiadomo czy ta brońka z deluxe to jest jedna z 200 czy 1 z 4 :D.
Opublikowano 49 minut temu49 min Przeciez gry po 4 stówy schodzą jak szalone, jeśli dają dostęp kilka dni przed premierą. W Forze Horizon 6 grało na samym PC ile z pół miliona? ludzi z edycją Ultimate za ponad 4 bomby.
Opublikowano 48 minut temu48 min 4 minutes ago, łom said:Podziękujcie serwisom plotkarskim które przez ostatnie lata cisnęły temat że GTA6 w bazowej wersji może kosztować 100$, więc 80 wygląda w takim przypadku bardzo ok. Pewnie tak samo będzie z premierą next-genów i już widzę te nagłówki "PS6 za 1200$ !?!?!".Daj spokój GTA to jest fenomen na skalę światową.T2 ma dbać o interes akcjonariuszy w pierwszej kolejności.Jest tworzona za grube siano przez jedną z najbardziej paskudnych korporacji.Swoją pozycję budowali latami więc teraz to oni dyktują warunki.
Opublikowano 48 minut temu48 min Najważniejsze czy będzie 60fps bo przecież my już się brzydzimy graniem w 30klatkach !
Opublikowano 47 minut temu47 min Jakieś najdroższe w produkcji gry AAA pewnie pójdą w ten nowy standard cenowy 80 dolarów, ale dla reszty takie próby źle się skonczą. Przecież już dziś coraz mniej ludzi kupuje gry, a co dopiero jak każe im się płacić 80 dolarów za jakieś średniaki. No i tao uważam że cena w Polsce nie jest taka zła. 80 dolarów przekonwertowali na 350 zł, to podobnie co Sarosy i inne gry za 70 dolarów, które teoretycznie powinny być tańsze.
Opublikowano 45 minut temu45 min 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Najważniejsze czy będzie 60fps bo przecież my już się brzydzimy graniem w 30klatkach !Myśle że będzie na luzie w końcu ofi kupił ps5 pro z napędem żeby zakręcić płytką w 60fpsach
Opublikowano 43 minuty temu43 min 3 minuty temu, ASX napisał(a):No i tao uważam że cena w Polsce nie jest taka zła. 80 dolarów przekonwertowali na 350 zł, to podobnie co Sarosy i inne gry za 70 dolarów, które teoretycznie powinny być tańsze.Zawsze mogło być lepiej! (na Xboxie jest tak samo, w cyfrze) Przy tej proporcji to by było 219zł za GTA ;). Edytowane 42 minuty temu42 min przez Kangus