Opublikowano 2 października 20222 l Ja stawiam na 2026, jeśli faktycznie mają w planach wypuścić nowe wersje RDR oraz GTA IV.Przecież było info, że zatrzymali wszystkie projekty, żeby ludzie nad GTA VI pracowali. Remasterów nie zobaczymy pewnie długo po premierze VI.
Opublikowano 2 października 20222 l Dragon13, jeśli to Twój prawdziwy wiek to mamy w rękach prawdziwego, nowego, niewinnego pupcia 2.0. Nie mogę się doczekać jak w 2031 roku będziesz już zradykalizowanym przez forumek prawakiem.
Opublikowano 2 października 20222 l Jaki ty jesteś pojebany figaro xD ale się uśmiałem więc jutro dam reakcje haha
Opublikowano 2 października 20222 l On 9/21/2022 at 1:13 AM, Patricko said: Wygląda to obleśnie trochę obleśnie. Mam nadzieje że skasują babę, bo jedyne miejsce kobiety w grach video jest w Tomb Raiderze
Opublikowano 2 października 20222 l 13 minut temu, darkos napisał: Wygląda to obleśnie trochę obleśnie. Mam nadzieje że skasują babę, bo jedyne miejsce kobiety w grach video jest w Tomb Raiderze powiedzcie mi, bo bezpiecznie rzadko tu bywam: ten post wyżej jest jakiegos juz certyfikowanego idioty czy to ten caly smutny forumkowy humor?
Opublikowano 2 października 20222 l 1 minutę temu, Najtmer napisał: to ten caly smutny forumkowy humor? it's this
Opublikowano 2 października 20222 l 1 godzinę temu, Figaro napisał: Dragon13, jeśli to Twój prawdziwy wiek to mamy w rękach prawdziwego, nowego, niewinnego pupcia 2.0. Nie mogę się doczekać jak w 2031 roku będziesz już zradykalizowanym przez forumek prawakiem. Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła.
Opublikowano 2 października 20222 l Autor 4 godziny temu, oFi napisał: GTA IV ogólnie zasługuje na porzadny remaster. Tak samo jak RDR Gdzieś kiedyś widziałem wyciek screenów z remastera RDR. Niestety - z tego co się orientuję - projekt jest martwy / zawieszony. Co ciekawe - są też pogłoski (od 2021) o remasterze MC:LA. Ale to też chyba poszło spać...
Opublikowano 3 października 20222 l 14 godzin temu, flavio napisał: Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła. Wystarczy żeby nie wchodził do działu nintendo, uśmiechał się do Spencera i pluł na alkoholika ryana i będzie wszystko w porządku
Opublikowano 1 listopada 20222 l w tym miesiącu 25 lecie serii, teraz to już na pewno zapowiedzą oficjalnie? Zapowiedzą, nie!?
Opublikowano 16 listopada 20222 l może zapowiedzą, może nie. 10 lat to sporo, nawet jak na nich, ale na gwiazdke mogliby coś dać.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Rockstar od kilkunastu lat olewa growe imprezki. Pokażą jak będą gotowi, dla GTA to może być dowolna data i tak będzie głośno.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Nie będzie w listopadzie to nie będzie wcale. 2023 zapowiedź, 2025 premiera. GRUBO
Opublikowano 28 listopada 20222 l Dokładnie 25 lat temu pojawiło się pierwsze GTA. Czekamy aż nic się nie wydarzy, ponownie...
Opublikowano 2 stycznia 20232 l Autor W tym roku coś musimy się już o GTA6 dowiedzieć. Nie ma nawet opcji, że nie. Strzelam na marzec. 23 lub 24 marzec jako dzień, w którym padną jakieś pierwsze informacje. Pomyśleć, że to już 5 lat od kiedy założyłem ten temat. Wtedy jeszcze byłem pełen nadziei na premierę około roku 2019-2020...
Opublikowano 3 stycznia 20232 l Chyba od 3 lat sobie mówię, że no w tym roku to już na pewno coś dadzą
Opublikowano 3 stycznia 20232 l Autor Ogólnie - przez te wycieki, które były jakiś czas temu - ludzie zdążyli ustalić już zaskakująco dużo: https://www.reddit.com/r/gta6six/ Dla przykładu - na podstawie kilku scen stworzono przybliżoną mapkę: Inna sprawa: Nie wiem czy zauważyliście, ale pewnie będzie można używać koparki: (przynajmniej wygląda na taką, która mogłaby być używana; w dodatku jest źle zaparkowana) Edytowane 3 stycznia 20232 l przez łosion
Opublikowano 3 stycznia 20232 l Na 25 lecie marki dali koszulki w GTAO... Nie wiem czy mogła być lepsza pora na przynajmniej jakiś trailer lub teaser. Pewnie coś pojawi się całkowicie z dupy, w najmniej oczekiwanym momencie, jak zawsze chyba zresztą. Bardzo bym chciał w końcu jakieś sensowne info, bo na nic tak nie czekam jak na GTA VI, a ten wyciek tylko narobił jeszcze większego smaka.