May 8, 20196 yr A co sądzicie o GTA VI w klimacie mafii/ojca chrzestnego? Tak na prawdę od Mafii 2(która swoją drogą w porównaniu do jedynki jest znacznie gorsza) to nie było gry podejmującej takiej tematyki? Moim zdaniem R* jako jedynych stać aby zdetronizować mesjasza mafijnych gier jaką jest produkcja naszych południowych sąsiadów. W mojej opinii stworzyliby najlepszy gangsterski sandboks do tej pory. Jak nie klimat mafijny to Vice City biorę w ciemno.
May 8, 20196 yr 9 minut temu, Rozi napisał: Tokio jest w Yakuzie, meh. a vice city w the crew 2 xD co ma yakuza do gta rozi? Już pomijam fakt że jest tam jedna dzielnica na krzyż. Zresztą jak przy każdym gta odpływacie z miejscówkami a każdy doskonale wie że będzie vice city
May 8, 20196 yr Albo Wenezuela w obecnych czasach. Tam przynajmniej kradzieże, rozboje i napady to rzecz powszechna obecnie
May 8, 20196 yr Nie no Londyn z ruchem lewostronnym i homoseksualnym akcentem bylby nie do zniesienia. Lepiej sie trzymac Ameryki ale z bardziej zroznicowanym klimatem. Portland i Washington sa ciekawe ale na zywo, do gry pasowalyby bardziej tereny wokol bo zaczelo by sie to slynne porownywanie do Twin Peaks.
May 8, 20196 yr 15 minut temu, Rozi napisał: Tokio jest w Yakuzie, meh. Ale nie każdy ma tyle samozaparcia, żeby wytrzymać to drewno w Yakuzie.
May 8, 20196 yr 1 minutę temu, suteq napisał: Ale nie każdy ma tyle samozaparcia, żeby wytrzymać to drewno w Yakuzie. Racja, bezguścia tak mają. Edited May 8, 20196 yr by Rozi
May 8, 20196 yr Teraz, suteq napisał: Ale nie każdy ma tyle samozaparcia, żeby wytrzymać to drewno w Yakuzie. Wytrzymałem dwie części, ale chodzić po Kamurocho przez 6 części to sobie nie wyobrażam
May 8, 20196 yr 6 minut temu, Rozi napisał: Racja, bezguścia tak mają. Tak sobie tłumacz słabe rozwiązania i nieporadność devów.
May 8, 20196 yr 10 minut temu, oFi napisał: Albo Wenezuela w obecnych czasach. Tam przynajmniej kradzieże, rozboje i napady to rzecz powszechna obecnie Ameryka Południowa jako jedna z lokacji do nowego Vice City nie brzmi tak totalnie bezsensu.
May 8, 20196 yr Mocne słowa jak na tatomat. @Pupcio Boli mnie że gry z tej serii dalej tkwią w erze PS2 posiadając masę przestarzałych mechanik, które zwyczajnie możnaby zrobić lepiej. Mamy 2019 rok a twórcy chyba nie grali w żadna grę po 2005 roku. Nie mówię żeby od razu robić wszystko jak w zachodnich grach ale niektóre rzeczy aż się o to proszą. Edited May 8, 20196 yr by suteq
May 8, 20196 yr Yakuza to kasztan 3/10 ktory gdyby zostal wyrzygany przez studio europejskie albo amerykanskie to takie tez oceny by zbieral. Mozna zakonczyc dyskusje.
May 8, 20196 yr No nie wiem, ja wlasnie po jednej z cutscenek dostalem drgawek z zazenowania i odinstalowalem gre.
May 8, 20196 yr Author 15 minut temu, suteq napisał: Mocne słowa jak na tatomat. @Pupcio Boli mnie że gry z tej serii dalej tkwią w erze PS2 posiadając masę przestarzałych mechanik, które zwyczajnie możnaby zrobić lepiej. Mamy 2019 rok a twórcy chyba nie grali w żadna grę po 2005 roku. Nie mówię żeby od razu robić wszystko jak w zachodnich grach ale niektóre rzeczy aż się o to proszą. Akurat jeżeli chodzi o mechanikę to GTAV zerwało prawie z wszystkim co było zwiazane z klasycznym GTA
May 8, 20196 yr Author @up, faktycznie, chyba o Yakuzie https://www.ppe.pl/news/132450/gta-6-w-3-miastach-tajemnicza-wiadomosc-pracownika.html