Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 7 godzin temu, Kangus napisał(a):Ostatnio msi z instalowaniem mcafee przez podpięcie ich monitora xD.LG.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):LG.Tak LG :) półprzytomny już wczoraj byłem jak pisałem. Do tego ponoć zapisy w regulaminie chyba w ich telewizorach wlasnie że wszyscy w domu wyrażają zgodnę na ciągłe nagrywanie, ciekawe czy to tylko w USA tak zrobili czy w EU też.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 14 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):5 minut póżniej internet będzie zalany tym filmikiem z netflixa.Wy od razu wyskakuje z filmikiem a moze to bedzie grywalne demo z pilotem w łapie ? Skad wiadomo, jak jeszcze nic nie wiadomo
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 33 minuty temu, MEVEK napisał(a):Wy od razu wyskakuje z filmikiem a moze to bedzie grywalne demo z pilotem w łapie ? Skad wiadomo, jak jeszcze nic nie wiadomo Albo zapowiedź wersji kinowej gdzie będzie dłuższy materiał bo i tak ameby to łykną. Ja mam jedynie nadzieje że podczas pokazu powiedzą że pod krzesłem mam GTA VI i rzeczywiście tam będzie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Netflixa mam, więc akurat to dla mnie nie problem, ale żeby sprzedać im trailer/gameplay na sześciogodzinną wyłączność - tego bym się nie spodziewał No nic, czekamy do tego 27 sierpnia. Ciekawe co pokażą, oby nie było zawodu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jeśli będzie to tak jak piszą ponad 20 minut to będzie w końcu wiadome jak to się prezentuje i ogólne wyobrażenie tego projektu będzie widoczne. Grafika aktywności poboczne i jakieś nowe ficzery. Widać że podchodzą do promocji inaczej jeżeli chodzi o trailery, które w GTA 5 i Red dead 2 były podzielone na krótkie epizody stopniowo odsłaniające pewne elementy, tak że po trochu klarował się ogólny zarys. Tutaj będzie to wywalone chyba mocniej na tacy. Obstawiam że później już tylko zobaczymy launch trailer chyba że to jest taki Moloch że takich filmów będzie więcej Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Plackus
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ktoś napisał że płatny dostęp do obejrzenia reklamy to szczytowe osiągnięcie kapitalizmu i trudno się z tym nie zgodzić
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mogło być gorzej, jakaś umowa z bankiem i konieczność założenia konta.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Klapy chodziły do kina na pokaz PlayStation więc nic mnie nie dziwi
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Płacić za Netflixa aby zobaczyć pierwszy gameplay z największego rozczarowania dekady? Kupię tylko po to żeby napisać "a nie mówiłem?" zaraz po zakończeniu pokazu. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Cedric
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie jak ktoś śledził ruchy cockstara przez ostatnie 10 lat, GTA Online i jaja z remasterami to akcje, które teraz odwalają nie powinny wywoływać żadnego zdziwienia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak byłem generalnie przeciwny handlowaniu kontami to po tym co teraz odstawiają to nawet popieram zalozenie osobnego konta, przypisanie tam GTA VI i pogonienie po przejsciu :p.Dostaje sie za taka opinie bana na tym forum?;) Edytowane 59 minut temu59 min przez Kangus
Opublikowano 14 minut temu14 min 45 minut temu, Kangus napisał(a):Dostaje sie za taka opinie bana na tym forum?;)Nie, tylko plusa