Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo Immortal

Featured Replies

Opublikowano

Premiera 2 czerwca, pewnie sprawdze, bo mam kilka osob chetnych do wspolnego grania

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan. sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl

• czyli jak każde diablo

• Proponuje wybrac jeden server i omijac polaczkowo, bo w grach f2p to piekło     https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/mozna-juz-sciagac-diablo-immortal-mamy-polskie-serwery

Opublikowano
  • Autor

Dziś ogłosili pc, cross play i cross save, dla mnie spoko opcja. W domu mozna pograc na myszce i klawie jak sie chce, poza domem na telefonie.

Opublikowano

Dotykowe granie to dla pokolenia, które dostawało smartfony/tablety do łapy aby przestało zawracać głowę swoim rodzicielom zajętym oglądaniem TV. Ja pogram sobie bardzo chętnie, na smartfonie ale z padem. Tylko martwi mnie pytanie czy mój 8Bitdo Pro 2, do którego zakupiłem jakże równie wspaniały ,,holder'' do telefonu będzie współpracował z tą produkcją. Na mobilkach jest w tej kwestii taki burdel, że w wielu grach mogę grać bez problemu na padzie ale już np. w CoD Mobile... nie. Bo obsługuje tylko kontrolery PS i Xbox. Mimo posiadania dużego fona z AMOLEDEM to marzę o wersji na Switcha :frog:

Opublikowano
  • Autor
Cytat

Minimalne wymagania:      System: Windows® 7/Windows® 8 /Windows® 10/Windows® 11 (64-bit)     Procesor: Intel® Core™ i3 lub AMD™ FX-8100     Karta graficzna: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 6850 lub Intel® HD Graphics 530     Pamięć: 4 GB RAM

Rekomendowane wymagania:      System: Windows® 10/Windows® 11 (64-bit)     Procesor: Intel® Core™ i5 lub AMD Ryzen™ 5     Karta graficzna: NVIDIA® GeForce® GTX 770 lub AMD Radeon™ RX 470     Pamięć: 8 GB RAM

Opublikowano

sprawdze pewnie, bo znajomy również mnie namówił :ogor:

kto na PC będzie grał może mój battletag dodać : ofi90#2991

Edytowane przez oFi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał:

Obecnie wszystko wygląda fajnie , gierka na mobilke plus możliwość dalszej gry w domu przy piecyku jak człowiek. Tylko te UI na pc to jakiś żart czy naprawdę dadzą 1 do 1 przeniesione z mobilki.

Dostales się do bety?

Opublikowano
  • Autor

w pvp ma byc straszne pay 2 win, dobrze, ze mnie pvp w diablo nigdy nie interesowało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chciałem grać necro ale strasznie okrojony ze skilli, summony są przyzywane tylko na kilka sekund, nie podoba mi się to.

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

Proponuje wybrac jeden server i omijac polaczkowo, bo w grach f2p to piekło

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/mozna-juz-sciagac-diablo-immortal-mamy-polskie-serwery

Dzięki byku, ale będzie dzisiaj napierdalane. :obama: 

edit: doczytałem :smutas: 

Opublikowano
  • Autor

Z paroma ziomkami wybralismy serwer  Europe - English Blood Rose. Zeby grac razem trzeba byc na tym samym serwerze. Jak ktos chce wspolnie pobiegac to zapraszam. W czwartek premiera.

Opublikowano

Wyglada jak gowno. Zreszta umowmy sie, spodziewanie sie czegokolwiek bo Blizzardzie w 2022 roku? No ludzie kochani, nawet male dzieci wiedza ze ta firma nie jest w stanie zrobic niczego godnego uwagi.

Opublikowano

A kiedyś StarCraft, diablo 2&3 i StarCraft 2 to były dla mnie kozackie gry. Teraz nie dorównują blizzowi z lat 90 i dwutysięcznych. Ciekawe co wyjdzie z diablo 4.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 26.05.2022 o 21:10, Paolo de Vesir napisał:

Dzięki byku, ale będzie dzisiaj napierdalane. :obama: 

edit: doczytałem :smutas: 

mozna pobierac, start jutro 19